si olduğundan haberi yok gibi görünüyor.gidip bakmak lazım
Printable View
si olduğundan haberi yok gibi görünüyor.gidip bakmak lazım
arka sayfalara bakın daha önce bir kaç defa sorgulandı , fiyat düşüp duruyor ;)
benim eski arabam bir tek boya istiyor tavanda yanıklar var cizgileri tertemiz önden hiç arkadan hiç bir yerden darbesi kazası yoktu ben aldıgmda panel tamamen orjinal kaput degişik dediler birde sağ camurluk yan sanayi takmışlar piyasada 15-16 lık si lere daş cıkarır temizligi koltukları ön konsolu özellikle hırpalanmamış bir araç hiç modifiye uygulama görmedi hatta biraz sagır bile kalmıştı aldıgımda motoru ben biraz açtım hala sattıgım durumda gibi duruyor aynıysa alınır motor ws kusursuzdu hiç arıza cıkarmadı bende oldugu dönemde saat gibiydi altında cürük ws başlangıcı yoktu hatta biç bir bölgesinde yoktu gidip bakmaya deger bence neden bu kadar uygun fiyat istiyor anlamadım ben 12.500 satttım
ihtiyacı olabilir ben sattıgımda keyfi boya istiyordu kısmı yanıkları vardı agır kazası kesinlikle yoktu motorda anahtar deymemiş orjinal kmdeydi hatta herkez aldıgımda şaşırıyordu temizligine motoruna baktırdıgım ustalar ws ilk gelen müşteri bu adamdı geldigi gibide aldı gitti..
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 33681716
peki buna ne diyosunuz ağbiler bilgi sahibi var mı yada fikir yürütücek kimse ?
bnce tolganın eskı arabası o fiyata alınabılcek ve 16 lık Sİ lardan farkı olamayn tek araba. suan Sİ dusunsem o BHD yı dusunurum.
burdan bir kaç kişi gitti diye hatırlıyorum güzel olsa durmazdı herhalde ama genede gidip bakmak lazım tabi o gri için
guncelllllllllll
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 99896922
tanıyan bilen varmıdır?
Bu araca bende gidip bakmistim oncelikle oyle fotolarda goruldugu gibi durmuyor. Kaporta olarak ustama gosterdim cok fazla macun var dedi boya patlama yapar dedi nitekim sol on camurluktan yapmisti.kışa nolur bilinmez.ici temizdi evet ama usta oyle diyince vazgectim. Almaya niyetliysende sıkı bi pazarlik yap;)
D16A9 başlığı olduğu için burdan bir soru sormak istiyorum fazladan konu kirliliği olmasın diye
CRX'lerin kronik sorunları nelerdir.CRX alıcak olsak alırken nelere özellikle dikkat etmeliyiz
eray hayırlı olsun guzel Sİ aldın ;)
Honda / Civic / 1.6 GL / Sahibinden Temiz 1993 Model Kırmızı HB Honda Civic sahibinden.com'da - 100114858 dışardan tanıyan bilen var mı vee özellikle sağ kulede bi işlem var gibi bide siz bakın araçta masraf var motor sıfır yapılmış
yarın bakmaya gidicem inşallah bişey çıkmassa sözleştik aynen kadir senin dedğin gibi düşünüyorum bende
suan bir arkadaşıma araç bakıyorum para çıkışmıyor okadar olsaydı direk alırdım başktan söker takar toplar mis gibi binerim muhakkak sıfır motor yaparken düzgün yapılmadı aldıgımda yataklarına yag pompasına baktırtırım gazlarken içim rahat olur sıralı sistem lpg de var mis gibi gez gez dur sonra...
CRXlerin genel sorunu yoktur D serisinde oldugu gibi yan sanayi pompa yatak ne bileyim taşlı grank kullandınmı yaglamayı keser yatak sararsın + klima paneli saglam bulman cok zordur +sunrf tırnakları kırılır calısmaz calısır geri gelmez tam acılmaz.
baskada birşeyi yok :D
ha bide 200den sonra kendiliginden serit degiştiriyor :D