pıyasada eskı hondacı kalmadı coluk cocugun elınde honda bakıyorum ıkı kapak tkıp basıp satıyor el ayaga düştü hondacıyım ama nefret ettım bu yuzden hondadan bende satıcam dogrusu saglam araba ama el ayaga çok düştü apaçi gozuyle bakılıyor artık
pıyasada eskı hondacı kalmadı coluk cocugun elınde honda bakıyorum ıkı kapak tkıp basıp satıyor el ayaga düştü hondacıyım ama nefret ettım bu yuzden hondadan bende satıcam dogrusu saglam araba ama el ayaga çok düştü apaçi gozuyle bakılıyor artık
www.honda-tech.com
cunku pıyasada gercek hondacı azaldı herkes alsatcı olmus sanayıye gıdıyorum adam soruyr yenımı aldın benıde alsatcı sanıyor yok dıyorum 3 4 senedır bınıyrm dıyorum
www.honda-tech.com
Arabanin yasi farketmiyor hic bir sekilde kullanim amaci ve aractan beklentiye gore degisir olay simdi bende de si var satayim dedim fiyati uygun yazdim yine aktinda biseyler ariyorlar arayanada ne var ne yok soyluyorum ici rahatolsu diye piyasasi yokki amk spor gazetesi uygun yazdin cabuk satilsin isim gorulsun diye yok arkadas panel degisti diyorum kazadami oldu diyor adam motorun essek kadar resmi var doch motot mu diyor vti koltuk hangi arabanin diyor hee isi bilen cakalda ne olcak 250 300 e o koltuklar var diyor piyasada ne atabalar felegin cenberibden gecmis ben bir si parasi harcadim arabanin uzerine boyasi hosuma gitmiyor boya ister diyorum kendi fikrimi soyluyorum adam vay araba kazalami diyor. Coluk cocugun eline duscek diye vazgeciyorum ama 2 ci araca gucum yetmiyor suan siyah caddebostandaki si benim gecmisi ni pek bilmeden aldim aldigim gibi komple motor yaptim akslarindan en ufak civatasina kadar degistirdim ne var ne yok aksesuarin kralini aldim ama bizim ufakligingelcegini hesaplamadim sirf cocuk icin arac satiyorum ama iste cakal cukal eline duser diye uzuluyorum
low is low
Sizin aracı baktım dün fiyat uygun 92 model olan demi?
12-12500 bırakacaksınız galiba.
Zaten temiz bir SI edeceği fiyat odur.
Siz diyorsunuz ki bir SI parası daha harcadım.
Fakat 18k yazmadınız. Bırakın bir SI parası harcamayı; adam bir jant bir f/h/e yapıyor hoop fiyat oldu 19 bin.
Sizin araç alınır ama işte aile için zor araç.
Yine bekar genç arkadaşlara uygun.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Connecting site...
Bilgisi olan var mıdır ?
Onur fatih hayirdir si ler ile bi alip veremediğinmi var ne zaman gorsem bu konuya girip eg leri bokluyorsun
Butun dunya eg kasayi kabul etmis
Hondanin hangi modeli ucuzki si lere laf atiyorsunuz
Temiz bi si 12 bin mi
12 bine temiz si olsa burda hondayi boklayanlar kosa kosa gidip alir
Gecmis sayfalara bakin daha gecen ay a kadar 15 bin tl ye kdr baktgmz bi dunya si da 4 5 parca degisenli arabalar cikti...12 bine anca ex o da ne kdr duzgun cikarsa artik.
Bu arada yukarda siyah si a bnde baktim.12 ye birakmiyor ardsmz,bencede birakmasin.yazik olur aracina.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Su para etmez yok bu para etmez muhabbetlerini bir geçelim artık.
Kimine göre etmez 94 model araç 7 bındır. birine göre eder 17 18 verir hata swaplarına 35 bın veren var kasa aynı kasa.
Suan lacivert sedan Si me 17 bın veren var vermıyorum...
Aracı satılığa koyduğunda biri çıkıp bu arabayı alıyorsa kimsenin fiyatı kimseyi bağlamaz.
Eg bir tutkudur isteyen biner isteyen binmez. ben ölünceye kadar allah kısmet ederse kapımda bir eg kasa olacaktır.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Asıl mevzu Su aslında.
Uzun zamandır Hondacı olan arkadaşlarımız abilerimiz,
Zamanında temız Si leri civicleri ucuza alıp pahalıya satmışlardır. Temiz iyide para kazanmışlardır. Artık piyasada duzgun Si ler az kaldı. Artık arabanın temiz olması veya değişensiz olması pek önemli degil jant takan yay takan 14 17 arasında rakam yazıyor aracına. hal böyle olunca zamanında 8 10 bin arasında Sİ alan adam kalkıp 17 bın verip Si almaz. böyle olunca tabi onların gözünde temiz Si 10 12 bın tl arasındadır fazlada etmez ama alıp 17 18 bın internete yazar satarda.
Lafım kimseye degildir genel olarak konuşuyorum genel kani budur.
E ee Si ye 17 18 bın veren adamlar neden veriyor bir sürü sebebleri var en cokta hayalleri için veriyorlar.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
herzaman eniyiSİadamlar 1,4 ieslere 20 bin isterken buneyin kafası laa
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
alın işte bir ön yargı daha hiç şaşırılmayacak bir konudışarda eg ve ek apaçileri çok olduğu için arkadaşlarda bizleri ondan sandı heralde.. 2-3 sene öncesine kadar piyasa yine hemen hemen bu fiyatlardı. emin olun sizdede DÜZGÜN BİR Sİ olsun , TEMİZİNE 12-13 diyen arkadaşlar acaba kendileri kaça satardı o da ayrı bi konu... temiz eg nin fiyatı belli o yüzden doğan slx veya temiz bir şahinin ettiği değeri tartışın
![]()
34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
canım sen önce bi esay geç
bırak iyi yürüyenini ölüsü olsun sen o arabayla yine geçemezsin
7-8 boy yediğin yetmediyse
şimdi b18c var istersen geleyim arada ilçe olsun
ben doğruları söylüyorum senin gibi gözümün içine flaş tuttuğun video yu
vay silindi vay kayboldu diye saklamıyoruz
Fiyati uygun tuttum bahane yuksek yazdim bahane millet 8 bine si alip yapip 15 bine satma derdinde kirkimizda biriz hepimiz birbirimizi biliriz ellenmemis araba olsa 20 eder derler adam ugrasir makine yapar hakkini ister cok oynanmis yorulmustur derler ... hem dul hem bakire olsun istiyorlar engin ataca geldi bakti arkadasinin butcesi yetmedi. Yaptigin masrafi saymican diye bir tabir var deli oluyorum. Yatmis bakimsiz ama kazasiz si alsa hic masraf yapmiyacak sanki.. sistim valla valla kredi cikarsa satani s.k.n.ler
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)