illaki öle zaten demek istediğimde alanda bu fiyatlara alıpda piyasayı boşuna yükseltmesin , kimse almazsa tabiki değerine ederine gidicek araç![]()
illaki öle zaten demek istediğimde alanda bu fiyatlara alıpda piyasayı boşuna yükseltmesin , kimse almazsa tabiki değerine ederine gidicek araç![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
kadir dediğin şey başıma geldi ama satmaya niyetli değilim....
Aydın ALBAYRAK
Bafra- İstanbul civic si 94 Beyaz
bende alıcam istyorum ama güvenlik yok öle çok özellik yok 20yaşında araba kalkıp afedersiniz de hangi insan 15-16 veriyo bu araçlara anlamıyom elbet değişen boya var zaten yazık yani o paralara
bu biraz yalnış kelime olmuş kardeşim ozaman 98 model araçlara 25 bın verende var suan 2011 model araçlar o paralara alınıyor.
sen istersın araç benı bir yerden bir yere götürsün şusu busu olsun
başkası derki şu araba olsun ben bunu yapıcam
bu zevk ve para işi kimse kimsenin kararına birsey diyemez
89 model m3 lere kaç para istiyorlar
kadettelere dunyanın parası harcanıyor
ben bındıgım aracın benım için bir anlam ifade etmesini istiyorum sen istemezsın onu sen bilirsın....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
gereken şeyler söylenmiş benim bi şey ekleleme gerek kalmamış..
dünyanın her yerinde gecerli bir formül: zevk = para....
Aydın ALBAYRAK
Bafra- İstanbul civic si 94 Beyaz
birader akıllı ol öyle konuş kamil kamil konuşma arabam Sİ ve aldığım 5. Sİ 15.000e aldım hemde istanbuldan izmire gittim 1000 lira yol parası harcadım ayrıca 15in üzerine 27.000 lirada masraf yaptım senin yaşın kadar Sİ yapıp sattım lafını bilde konuş hasta etme insanı......
yok kanka ben verdiğim parada gram pişman değilim hatta Sİ'a verebilecek param olsa bi 15.000 daha verir onuda beyaz yaparım kırmızı-beyaz binerim....anlamadığım mevzu adamın parası vardır 20.000 verir adam rahatsızdır 50.000lira harcar araba işi bu ama arabacılıktan anlamak lazım bunlar birşeyin hastası olmamış şimdiye kadar böyle atıp tutarlar....ben Sİ manyağıyım 18 yaşımdan beri EG kasaya biniyorum babam 22'ye pug 307 aldı sırf Sİ buldum diye kaçırmamak için 16.500'e verdim....tekrar söylüyorum şimdi olsa soner kardeşim 16 istesin gene veririm......
niye bukadar üstünüze alındınız daha düne kadar en baba en güzel vti ler 18- 20 bin iken 25-27bin oldu eg lerin fiyatlarıda 15-16-17oldu birden ya nette fiyat veren verene bu uçuş niye bnm demek istediğim kazalı değişeni olan araçlar için uçanlardı . 3-5 ay öncesine kadar full dolu araçlar en fazla 14-15istyolardı şimdi tavan yaptı fiyatlar , sizin aracınızda değişen yoktur hasrafsızdır kalkar verirsin o para tm ozmn ona bişey dediğimiz yok zaten fiyatta uçanların araçlarını gorüyom aylardır öle satılcak diye bekliyolar nette hergün eg takibi yapıyorum sahibindende burdan soruda sormadım yaşım kadar araba alaıp sattınızmı diye konuyu serte dökmeye hiç gerek yok benim düşüncem bu kabul edilir edilmez o ayrı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)