si alcak olsam satılıklardakini kacırmazdım.
http://www.techturkey.com/forum/otom...464-hd-si.html
Printable View
si alcak olsam satılıklardakini kacırmazdım.
http://www.techturkey.com/forum/otom...464-hd-si.html
Su güzel orjinal fakat eski performansina dönmesi için biraz fazla bütçe gerekli bence...
abi daha güzeli daha hayırlısı oldu bu vtec'imiz zaten.
41kere maşallah canını alınmamış full servis bakımlı vtec nerde var başka :)
bizde si yi satıyoruz düşünen varsa pm atabilir ender kalmış müzelik olanlardan :)
tamam kadir toplanma olursa haber veririz
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 97565212
bu nedirrr bilen varmı 07 cpm 10 plaka
buna bende niyetliyim bakalım nasıl yorumlar gelicek
bide şunla ilgili bilgisi olan var mı ?
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 13.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96168847
siyah çok tatlı geldi :D
nereden kazası varmış
Bu aracı tanıyormusunuz arkadaşlar , yakın bir arkadaşım için bakıyoruz..
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 93940361
siyahı cok cıddı dusunen kim war ?
Bence söylediklerin de haklı olabileceğin kadar haksızda olabilirsin , aracın sahibi apartman görevlisi ve genç biride değil , elleri terleyen bir insanda o direksiyon çok daha kötü bir hale de gelebilir düşüncesindeyim.. Döşemeleri vs de gayet düzgün..Aracı 12 civarlarınada bırakıyor sahibi , bizzat tanıyanınız varmıdır aracı peki , geçmişi vs ?
direksiyonun öyle olması çok normal km yapmasa bile güneş ve sıcaklık faktörlerine maruz kalıyor çoğu araç, 2. yılını doldurmamış 70-80 k araçları görüyorum durumları ayı genelde,
kadınların kozmetikleri yüzünden de olabiliyor e araç otomatik eski sahiplerden birisi kadın olabilir
Öyle dıyosanız oyledır beyler tamam :) :))
ben su sekılde dusundum, elımden baya honda gectı, dıreksıyonları hep normaldı, bi tek Sİ yın km si 197 bındı bnm o yawas yawas soyulmaaya baslamıstı,o yuzden dusundum :)
saygıalr :)
merak ettim kusura bakma ama nerden anladın 250 bındeki arabanın direksiyonun bu halde olması yanı çok tuhaf böyle yorum arabaya bakmadan bilmeden etmeden bir fotodan böyle yorum yapman.
ve niye verilmesin ben bu arabayı canlı canlı gördüm ok gibi maşallahı var 16 17 bın istenen Sİ lerden çok daha temızdir otomatiktir 1500 tl ye manuel e cevrilir tertemızde bınılır ben si alıcak olsam bunu alırdım...
Evet si vti ve ef arayan gencleri bu aksam etilere bekliyorum. Sokak sokak yatan makinalari gezdireyim size. Amca ve teyzelerin para ile isleri yok onlari ikna edebilecek sirin arkadaslar araniyor.
Mekan belli ilk gelene benden taze sikilmis elma suyu.
hahaha :D ne adamsın timur abi ya
Alican sende az sirin degilsin. Gelcen mi aksama. Sana yeditepeli den a3 alalim.
amcadan fitenk yok mu onu alalım abi ya:D
hakan abi gelecekse alsın benide geleyim yav. muayenem yok trafiğe cıkmıyom roll'den roll'e .2 kere de men edildik yakalınırsam yandık 1500tl haşırt:D
Simdi konustum geliyorum dedi. Sen ara hakan abiyi alsin seni de. Ferit te geliyor paslasin bakalim. Aksam en gec 9 da orda olun.
ok arıyom ben hakan abiyi.
Anadolu yakasindan yok mu temiz arac arayan.
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96341625
bilen varmıdır yarın bakıcam bu araca
kadır ben ılk yorumumda BENCE yazdım zaten, kesın demedım.benm bunu dusunme sebebımıde yukarda yazmıstım ama kacırdın sanırım.
benım 10 senedır honda aracım war,bu sure ıcerısınde elımzden cesıtlı hondalar gectı.
aldgm butun araclar hep 200bın km nın altındaydı. hıc bırının dıreksıyonu bu sekılde olmamıstı.
8-9 ay once ilk sahıbınden aldıgım si da 197 bın km de idi yawas yaws dıreksıyon atmaya baslamıstı.
190 bn km de ex aldık 9. 10. sahıbınden direksıyonu boyle degıldı.
şahsen ben ilk defa 130 bın km de bı honda dıreksıyonun oldugnu goruyorum.
Eger gercekten dedıgın gıbı oluyosa demekkı ben baya şanslıyım :)
sen bu araca 13,500 verıp 1,500e manuel cevırmek mantıklı gelıyosa bişey diyemem.
ama ben 92 model otomatık tuplu araca bu fıyatı vermem.. saygılar :)
benımde demek istedigim sey bir arabanın direksiyonuna bakarak araba hakkında bilgi sunulamaz Sİ lerin motorlarında bir vidadan tut ön tanpondan arka tanpona kadar söküp takmış biriyim sürekli motor modifiyesi ile ugraştım Sİ leri alırkende baktıgım noktalar başka seylerdir.
bınmek istiyormusun gönül vererek bu fiyatı verirsin al sat yapıcaksan vermezsın senın fikrin al bin biraz detaylı temızlık birkaç jdm aksesuar kullan sonra satılıga koy karlı olunca hemen sat oldugu için bu yorumu yapman çok normal
ama adam temız Sİ arıyorsa ve yıllarca kullanmak istiyorsa bu araba çok ideal bir araçtır....