sarıyerdeki gri hb için müdür
Printable View
bakmaya ble gitmezdm bence ağır olmuş. sizler kadar esaydan profesyonel anlamam ama arabadan az bucuk anlayan birisiyim gördüğüm bi cok esaydanda güzel düzgün bi araba.
dediğin şeyler geri dönüşümü olmayan v.s. şeyler değil
tekrar sorayım araç ile ilgili bilgi fikir düşünce ????
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 13.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96168847
ben bu araç ilk ankarada birisinde çıktı piyasa gittim almaya 10 500 a alıcaktım aracı araçta tek nokta lpg mevcut araçta yatak sesi vardı ve arka bagaj içi kötü oldugundan aracı almadım aracın ön tarafı orjinal olmasına karşılık arka tarafı kötü idi
suan ne durumda bilemem bu dedigim 2012 ocak aylarındaydı
kadir si kullanan herkes boyle dusunuyor. Hayal kurmaya gerek yok.
Kompresyon degerleri 13-13-13-13 olan bir si ya ne diyosunuz arkadaslar
Benim Si'da kompresyon değerleri 13.5 çıktıydı en son bakımda.
An itibariyle internete de vermiş bulunmaktayım :)
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 97904193
ah zamanında çok isteyip alamadıgım arabalardan bir tanesiydi 2008 - 2009 yanlış hatırlamıyorsam biri satıyordu tanponları modifiyeli idi 9 bın tl ye alamamıştım aracı içimde kalmıştı.
siz aldınız aracı motor yaparkende burda paylaşılmıştı tanponlar değiştiginde foto koymuştunuz hata mavi hb ex vardı beyaz jantlı onunla takılıyordunuz...
Doğrudur kadir abi giresundan bitane cerrahtan almıştık baya emek verdik bu hale geldi işte şimdide değerini bilecek biri alsa iyi olurdu :)
ayrıca içinde kalmasın abi rizeye bekleriz herzaman araç senin :)
klima sunroof var faal durumda içinin resimlerini ekleyemiyorum sahibinden de bakım var sanırım
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...36300008_n.jpg
dün akşam çok keyifliydi herkese teşekkürler :)
bnm çok yakından tanıdığım bi araç zaten sahibide hastadır biraz arabası konusunda milletin çocuğuna baktığı gibi o arabasına bakar sürekli brandalı durur sadece sahilde biner arabasına arada bir :D ben de si olmasaydı direk alıcağım bi araçtı gerçekten temiz si lardandır. istemiş olduğu bi araba var onu almak için satıyor aracını yoksa kolay kolay satmazdı kaç kişi istedi vermedi zaten alcağı araç satılırsa oda satmaktan vaz geçicektir kesin
Siyah favorilerimde olan bir arac.
kırmızının da araca bakarken solda kalan far çizgilerin de sıkıntı var gibi
ne zaman baksam ilana gözüme takılıyor
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 95265831
Araç hakkında yardımcı olcak olan yokmu arkdaşlar
2.linkteki kırmızı aracı 2008 yılında çocukluk arkadaşıma şöförlük öğrensin diye almıştık, herşeyiyle ben ilgilenmiştim..
aldığımızda kaportasında değişen yoktu, bel altı boya vardı.
tavanı bizzat ben boyattım sonrasında, sağ önden ufak bir kaza yapmıştım, panelde biraz işlem vardır..
debriyaj üst merkezi vs.baskı balatası, sunroof'u ne gerekiyorsa zamanında yapmıştık..
hızlı ve keyifli si'dı:D