Ayırdığınız bütçe nedir? ayrıca sedan, hb, lpg veya otomatik fark eder mi? şimdi bazı fanatik arkadaşlar 11 12 ye temiz si olmaz diyeceklerdir ama onlar rüyalarına devam etsinler.
Printable View
aslında si değil manuel ex bakıyorum hocam 9 a kadar bu arac fiyatı uygun ve adam ex demiş ama si olduğunu anladık kadir arkadaşla o yüzden otomatik olmasına rağmen çevirtirim düşüncesi ilegidip bakayım dedim, ama araçta beklediğim gibi çıkmayınca vazcaydım.
2010 sonlarına doğru bir arkadaşım hb klima sunroof full bir stock si ı 11 e almıştı, ki bence hakkıda odur, o zaman bende yine ex bakıyorum 7.5 , 8 civarına çok güzel exlere denk geldik ama o zamanlar bende araç olduğu için çabukta elden çıkartamadım öyle kaldı şimdi tekrar alalım diye niyetlendik bi türlü denk gelmiyor işler rast gitmiyor :D
benim si de satılık arkadaşlar!!!!
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 88234169
araç hakkkında bilgisi olan var mı?
Kardeşim alcağın araba 93 model araba değişeni olsa ne olur motoru düzgün olsa ne olur yani burdaki insanlar en fazla sana 3-5 yıllık geçmişini söyler belki adam 94 yılında yaptı kaza kım bılcek onun için yum gözünü hoşuna gideni al bitane
Tabi sende haklısında aynı şehirde olup araca bakmaya gitmeye üşenip burdan sorgulamaklada araba alınmaz.. Bence motor içinde bagaj içinde boya olmasın tavanında macun olmasıN yeter o si alınır.
tuncer abi sende haklısın ama bende bi kaza geçirdim elim kırık sargıda o yüzden gidip bakamıyorum ki burdan araç sorgulatmakta da çok fayda var neler neler çıkıyor
Kardeşim geçmiş olsun haklısında benım demek istediğim burda sorgulatıp temiz denilen aracıda güvenip alma hemen. Kimse bilemez 93 ten beri ne olduğuna kendin gör karar ver.. Eski arkadaşının arabasıdır ayda bir pasta cila yaptırıyodur ondan temiz derler. Benim kazasını bildiğim bi çok arabaya temiz diyenler var. Motoriçi bagaj içi tavanı düzgün olsun kimseye danışmadan al.
abi kendimi psikopat gibi hissediyorum ya:D
tampon bantı olmayan SI'lara bakmıyorm ya:))
yunus tampon bandı derken neyi kastettin?
çıtasını diyor galiba öle detaya indikten sonra si zor alınır :)
si larda bazı dış aksesuarlar opsiyoneldi
anladım yunus benim araç acıl nsatılık müşteri bulalım :)