Yok değil zaten Hasan, Mutlu yazmış.. Kağan'ın turboladığı benim eski araç değil.. bu başka... :D
Printable View
Bak böyle yapma :D içimde kaldı halen zaten.. eski fotolarına bakıp bakıp darlanıyorum :D herşeyin hayırlısı tabiki.. Kırmızı halinin fotoları varsa ayrıntılı bana gönderirmisin kardeşim.. tirmek@gmail.com
Daha iyisini yaparsın boşver :) Gönderim kardeşim ne demek :D
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92716084
bu arabaya hiç bakan oldumu acaba sorunu sıkıntısı varmıymış.
bu araç si değil ki.
Sohc vtec bir ara Denizlideydi, o zamanlar canlı gördüğümde hiç düzgün durmuyordu.. şu an ne durumda bilinmez tabi..
Cocukla konustum kendindeyken sol kapi degisti bi kaza yaptim diyo oncesini bilmedigini soyluyor mOtor cok iyi diyo bikac kisi geldi gosterdi cok iyi dediler diyor bende niye almadilar dedim bise demedi. Celiskili konusuyo biraz.Ekzantrikli 106 gectigini iddaa ediyor. Valla bu arabanin motor iyiyse onden kazasi yoksa ben alirim haftaya yillik izindeyim. Ciddi anlamda bakan varsa yardimci olursa sevinirim ama 106 olayi biraz garip geldi tabi sohc vtecin gideri nedirki?
Mavi turbo benim dediğim araç
Sohc denizlideyken hic giderli falan degildi hatirladigim kadariyla. Kasasi falan da iyi durmuyordu, simdi daha bi kotu gorundu gozume. O paraya Tercih edilecek bi arac degil bence.