Sticker'i gördüm anılar depreşti.. Ne günlerdi be..
Printable View
ben koymuyorum resimleri. çok kişinin içi burkulacak. hey gidi günler.
konu zaten sorgulamanın dışına çıktı iyice duygusal bi hal aldı:D:D
olay tv nin çekimi yapılacaktı ve show amaçlı sergilenmesi için kent meydanına 1.katına cigiyle bi girdik arka kapıdan ,yürüyen merdivenin önüne kadar bi sıktım tüm güvenlik alarm verdi :D
gözümde canlanır koskoca maziii
turboSİ ım nerde ben neredeyimm :D
o şimdi b20
kimi sorguluoz..çok pis si sorgularımm:D
araç tanıtımlarına hoş geldiniz :D :D
ilk ilandaki araba benim,evet bursadayken k20 swaplıydı elimde fotoğrafları ve videosu mevcut,eski plakası rr değil,motor kırdığı falanda yok,k20 swaplı kullanılmış sonra muyane zamanı geldiğinde orj motoru rektefiye edilip geri takılmış,93 model ve 98trafiğe çıkışlı,gümrükten çekilme diye biliyorum,orjinalde çamurluk sinyalleride yok,izmitteyken gümrük belgeleri varmış yıkamacı boş zarf diye atmış,bi ara paraya sıkıştım satıyodum,ama sonra işimi halledip kaldırdım ilanı,ama hala arayanlarla baş edemiyorum,numarayı alıp alıp aramamışlar.
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.850 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 66479189
Arkadaşlar şu arabayı bilen varmıdır acaba arkadaşıma alıcaz sol çamurlukta işlem var demişler haricinde hiç bişe yok demişler bu aracı bilen varsa yardımcı olsun samsundaydı bi ara o araçmı bu acaba
yokmu şimdi bu aracı bilen birisi
sunroof cam gibi duruyo eğer öyleyse sonradan açmadır .. klima var ama durumu ne çalışıyo mu ona bak. klasik yalan gazı bitik derler daha sonra gaz basınca bir sürü sorun çıkarabilir. kocaelince cihanın arabası vardı sarıya boyanmış o olabilir temiz araçtı o olmayada bilir ama ynılıyoda olabilirim. işi bilen birine göster şaselerince panelinde sorun yoksa alınır.
si isteyenler buyrun verelim temiz araba.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-civic-si.html
Selman senin arabayda bakıyoz benim çok hoşuma gidiyo ama arkadaşımın 3. si yı olacak en son mavi si vardı park yerinde gelip önden daldı bi polio ramazanda araba pert oldu 3 ay bekledi sigortadan para almak için o arada soğudu biraz si dan sonra ben si almıycam 1.4 alıp binicem dedi:D Şimdide 1.4 kesmiyo tekrar Sİ alıcak arabasını satmak üzere sarı hoşuna gitmiş. Sunroflu olsun diyo illede. İnş. bende Sİ alıcam clio sportu satınca kısmet bakalım yoksa araban çok güzel.
İşte sunrof cammı sorucaz onu film de olabilir bakalım. Bi araba samsunda vardı ilanlarda S2000 sarısına boyandı diye acaba o araçmı diye düşündüm pek foto yok bide galeri aracı bilemiyorum çekincelerimiz var. Haftaya filan bişeler belli olacak sunroflu, HB ciğerli bir Sİ varsa 15 e kadarda vericez.
Valla bide kendime bulamadım Sİ 3 Tane EK HB bindim geçen seneden beri her sattığımda Sİ ya niyetlendim her seferindede 12 den fazla vermem dedim. Sonuçta bulamadım en son 2 ay aradım Clio sport aldım:D ama bu sefer clioyu satıp inş. bi si da ben alıcam bende artık 14-15 i çıkarttım gözden yeterki iyi olsun. Öncelikle arkadaşıma almamız gerekiyo ama. Bi ara bi sarı daha vardı ilanlarda 16 küsür liraya o nerden ilandaydı bilmiyorumda oda olabilir bu araç.
bnce bu sarı ıle samsundakı sarı aynı degıl, çunku yanlıs hatırlamıyorsan ikisininde aynı zamanlara ilanı vardı, ve uzerınde farklı aksesuarlar war.
Abi arkadaş acele ediyo aklında olsun hatta sende konuçmuştun mavi si vardı bi ara pert olunca kafayı yedi bu ara:D Bende ardım ama bulamadım ama çıtayı yükselttim clio sportu satıyım bahara en geç alıcam bi si binmeden olmuycak. Giderli sağlam bi si yımız olsun bizimde.
İlanda ki aracı tanıyan var mı arkadaşlar.
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66873732
aracın eski rengi griydi gördüğümde gayet düzgün bi araçtı km motor hakknda bilgm yok subay da falndı bu araba sonra alıp keyifden sarıya boyattılar bnm bildgm bu ama bu paralara fazla:D ketenpereye getrdiler beni :D elime saydılar parayı 11.500 e aldılar :D 2 parça değişenli si mi :D
hadi bana takaslı sedan si bulmamda yardım edin :D:D
16000 liraya orjinal 112.000 de sedan lacivert si var arkdşmda
Bence de tanımıyordur :)
Arkadaşlar temiz hb si arıyorum sunroof,klima vs. fiyat uçuk olmaması kaydı ile fark etmez.Yardımlarınızı bekliyorum.Herkese teşekkürler..
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 67394104
Bu aracı bileniniz var mı acaba?Yakın bir arkadaşım ilgileniyor araçla.
klima yok..
Teşekkür ederim arkadaşlar:icon_tup::icon_tup: Arkadaşım kafayı takmıştı bu araca hevesinin kurbanı olacak az daha.Zaten adam sürekli indirim yapıyor fiyatta.Bir problem var bunda çok iyi baktırmak lazım diyordum.Bakmadan önce bir sorayım techturkey de bilen vardır dedim nitekim gene yanılmadım:) Teşekkürler arkadaşlar tekrardan:icon_tup: