User Tag List

Sayfa 8/144 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
2718 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Si sorgulama

Ertuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk ilandaki araba benim,evet bursadayken k20 swaplıydı elimde fotoğrafları ve videosu mevcut,eski plakası rr değil,motor kırdığı falanda yok,k20 swaplı kullanılmış sonra muyane zamanı geldiğinde orj motoru rektefiye edilip geri takılmış,93 model ve 98trafiğe çıkışlı,gümrükten çekilme diye biliyorum,orjinalde çamurluk sinyalleride yok,izmitteyken gümrük belgeleri varmış yıkamacı boş zarf diye atmış,bi ara paraya sıkıştım satıyodum,ama sonra işimi halledip kaldırdım ilanı,ama hala arayanlarla baş edemiyorum,numarayı alıp alıp aramamışlar.

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.850 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 66479189

Arkadaşlar şu arabayı bilen varmıdır acaba arkadaşıma alıcaz sol çamurlukta işlem var demişler haricinde hiç bişe yok demişler bu aracı bilen varsa yardımcı olsun samsundaydı bi ara o araçmı bu acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu şimdi bu aracı bilen birisi

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunroof cam gibi duruyo eğer öyleyse sonradan açmadır .. klima var ama durumu ne çalışıyo mu ona bak. klasik yalan gazı bitik derler daha sonra gaz basınca bir sürü sorun çıkarabilir. kocaelince cihanın arabası vardı sarıya boyanmış o olabilir temiz araçtı o olmayada bilir ama ynılıyoda olabilirim. işi bilen birine göster şaselerince panelinde sorun yoksa alınır.

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    si isteyenler buyrun verelim temiz araba.

http://www.techturkey.com/forum/otom...-civic-si.html
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si isteyenler buyrun verelim temiz araba.

http://www.techturkey.com/forum/otom...-civic-si.html
    Selman senin arabayda bakıyoz benim çok hoşuma gidiyo ama arkadaşımın 3. si yı olacak en son mavi si vardı park yerinde gelip önden daldı bi polio ramazanda araba pert oldu 3 ay bekledi sigortadan para almak için o arada soğudu biraz si dan sonra ben si almıycam 1.4 alıp binicem dedi Şimdide 1.4 kesmiyo tekrar Sİ alıcak arabasını satmak üzere sarı hoşuna gitmiş. Sunroflu olsun diyo illede. İnş. bende Sİ alıcam clio sportu satınca kısmet bakalım yoksa araban çok güzel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sunroof cam gibi duruyo eğer öyleyse sonradan açmadır .. klima var ama durumu ne çalışıyo mu ona bak. klasik yalan gazı bitik derler daha sonra gaz basınca bir sürü sorun çıkarabilir. kocaelince cihanın arabası vardı sarıya boyanmış o olabilir temiz araçtı ynılıyoda olabilirim. işi bilen birine göster şaselerince panelinde sorun yoksa alınır.
    İşte sunrof cammı sorucaz onu film de olabilir bakalım. Bi araba samsunda vardı ilanlarda S2000 sarısına boyandı diye acaba o araçmı diye düşündüm pek foto yok bide galeri aracı bilemiyorum çekincelerimiz var. Haftaya filan bişeler belli olacak sunroflu, HB ciğerli bir Sİ varsa 15 e kadarda vericez.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte sunrof cammı sorucaz onu film de olabilir bakalım. Bi araba samsunda vardı ilanlarda S2000 sarısına boyandı diye acaba o araçmı diye düşündüm pek foto yok bide galeri aracı bilemiyorum çekincelerimiz var. Haftaya filan bişeler belli olacak sunroflu, HB ciğerli bir Sİ varsa 15 e kadarda vericez.
    samsundakinde bronz spoon jant vardı sanırım o araba cok güzel duruyordu sahibi siteye üyeydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bide kendime bulamadım Sİ 3 Tane EK HB bindim geçen seneden beri her sattığımda Sİ ya niyetlendim her seferindede 12 den fazla vermem dedim. Sonuçta bulamadım en son 2 ay aradım Clio sport aldım ama bu sefer clioyu satıp inş. bi si da ben alıcam bende artık 14-15 i çıkarttım gözden yeterki iyi olsun. Öncelikle arkadaşıma almamız gerekiyo ama. Bi ara bi sarı daha vardı ilanlarda 16 küsür liraya o nerden ilandaydı bilmiyorumda oda olabilir bu araç.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnce bu sarı ıle samsundakı sarı aynı degıl, çunku yanlıs hatırlamıyorsan ikisininde aynı zamanlara ilanı vardı, ve uzerınde farklı aksesuarlar war.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahattin sen canlıyı koy cebe gel istanbula. o dediğin bütçelere kuyruk olur si sahipleri.

Valla bide kendime bulamadım Sİ 3 Tane EK HB bindim geçen seneden beri her sattığımda Sİ ya niyetlendim her seferindede 12 den fazla vermem dedim. Sonuçta bulamadım en son 2 ay aradım Clio sport aldım ama bu sefer clioyu satıp inş. bi si da ben alıcam bende artık 14-15 i çıkarttım gözden yeterki iyi olsun. Öncelikle arkadaşıma almamız gerekiyo ama. Bi ara bi sarı daha vardı ilanlarda 16 küsür liraya o nerden ilandaydı bilmiyorumda oda olabilir bu araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahattin sen canlıyı koy cebe gel istanbula. o dediğin bütçelere kuyruk olur si sahipleri.
    Abi arkadaş acele ediyo aklında olsun hatta sende konuçmuştun mavi si vardı bi ara pert olunca kafayı yedi bu ara Bende ardım ama bulamadım ama çıtayı yükselttim clio sportu satıyım bahara en geç alıcam bi si binmeden olmuycak. Giderli sağlam bi si yımız olsun bizimde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müsait olduğunda ara konuşalım. motoru olması gerekeni veriyorsa fazlasını arama derim. stock olsun temiz olsun. ileri gideyim derken geride kalıp harcadığın paraya üzülmeye deymez.

Abi arkadaş acele ediyo aklında olsun hatta sende konuçmuştun mavi si vardı bi ara pert olunca kafayı yedi bu ara Bende ardım ama bulamadım ama çıtayı yükselttim clio sportu satıyım bahara en geç alıcam bi si binmeden olmuycak. Giderli sağlam bi si yımız olsun bizimde.

isaac
    Misafir

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.850 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 66479189

Arkadaşlar şu arabayı bilen varmıdır acaba arkadaşıma alıcaz sol çamurlukta işlem var demişler haricinde hiç bişe yok demişler bu aracı bilen varsa yardımcı olsun samsundaydı bi ara o araçmı bu acaba

araç sağamı yatık banamı öyle geldi ?

Alıntı isaac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

136hp diyorsa aracını tanımıyordur bunu derim sadece

Owner89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın eski rengi griydi gördüğümde gayet düzgün bi araçtı km motor hakknda bilgm yok subay da falndı bu araba sonra alıp keyifden sarıya boyattılar bnm bildgm bu ama bu paralara fazla ketenpereye getrdiler beni elime saydılar parayı 11.500 e aldılar 2 parça değişenli si mi

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi bana takaslı sedan si bulmamda yardım edin
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

Owner89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16000 liraya orjinal 112.000 de sedan lacivert si var arkdşmda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıkları fiyata bakmamak lazım. kim kaça aldı kaça sattı? uyduruk bir çeki demiri ve plakalık takıp vti parasını isteyenlere hayırlı işler.

Alıntı Owner89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın eski rengi griydi gördüğümde gayet düzgün bi araçtı km motor hakknda bilgm yok subay da falndı bu araba sonra alıp keyifden sarıya boyattılar bnm bildgm bu ama bu paralara fazla ketenpereye getrdiler beni elime saydılar parayı 11.500 e aldılar 2 parça değişenli si mi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)