Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 81811033
araç hakkında bilgisi olan varmı bugün sahibiyle telefonda bayağa konuştuk aramızdan bilen biri varmıdır durumu nedir?
arka sayfalara bakın daha önce bir kaç defa sorgulandı , fiyat düşüp duruyor![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
benim eski arabam bir tek boya istiyor tavanda yanıklar var cizgileri tertemiz önden hiç arkadan hiç bir yerden darbesi kazası yoktu ben aldıgmda panel tamamen orjinal kaput degişik dediler birde sağ camurluk yan sanayi takmışlar piyasada 15-16 lık si lere daş cıkarır temizligi koltukları ön konsolu özellikle hırpalanmamış bir araç hiç modifiye uygulama görmedi hatta biraz sagır bile kalmıştı aldıgımda motoru ben biraz açtım hala sattıgım durumda gibi duruyor aynıysa alınır motor ws kusursuzdu hiç arıza cıkarmadı bende oldugu dönemde saat gibiydi altında cürük ws başlangıcı yoktu hatta biç bir bölgesinde yoktu gidip bakmaya deger bence neden bu kadar uygun fiyat istiyor anlamadım ben 12.500 satttım
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
ihtiyacı olabilir ben sattıgımda keyfi boya istiyordu kısmı yanıkları vardı agır kazası kesinlikle yoktu motorda anahtar deymemiş orjinal kmdeydi hatta herkez aldıgımda şaşırıyordu temizligine motoruna baktırdıgım ustalar ws ilk gelen müşteri bu adamdı geldigi gibide aldı gitti..
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 33681716
peki buna ne diyosunuz ağbiler bilgi sahibi var mı yada fikir yürütücek kimse ?
bnce tolganın eskı arabası o fiyata alınabılcek ve 16 lık Sİ lardan farkı olamayn tek araba. suan Sİ dusunsem o BHD yı dusunurum.
burdan bir kaç kişi gitti diye hatırlıyorum güzel olsa durmazdı herhalde ama genede gidip bakmak lazım tabi o gri için
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
guncelllllllllll
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)