bence bu araçtan fazla anlamayan biri kullanıyor bu aracı gidip bakmak baktırmak lazım bence kulede podyede direkte tavanda birsey yoksa alınır bu fiyata bir kaç dokunuşla guzel birsey ortaya cıkar ...
Printable View
yarın bakmaya gidicem inşallah bişey çıkmassa sözleştik aynen kadir senin dedğin gibi düşünüyorum bende
suan bir arkadaşıma araç bakıyorum para çıkışmıyor okadar olsaydı direk alırdım başktan söker takar toplar mis gibi binerim muhakkak sıfır motor yaparken düzgün yapılmadı aldıgımda yataklarına yag pompasına baktırtırım gazlarken içim rahat olur sıralı sistem lpg de var mis gibi gez gez dur sonra...
CRXlerin genel sorunu yoktur D serisinde oldugu gibi yan sanayi pompa yatak ne bileyim taşlı grank kullandınmı yaglamayı keser yatak sararsın + klima paneli saglam bulman cok zordur +sunrf tırnakları kırılır calısmaz calısır geri gelmez tam acılmaz.
baskada birşeyi yok :D
ha bide 200den sonra kendiliginden serit degiştiriyor :D
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98708742 bilgisi olan var mı ? arkadaşıma bakıyoruz
sarıyerdekı fume sedan si war, arkadas sıteyede uye hatta gecen denk geldı.
14 bın yazıyo ama 13,500e bıraktı. o aracta guzel duruyo.
klıma sunroof manuel vıtes, Sİ arayanlar bnce gıtsın baksın.
bn kendım ııcın dusuncektım ama sanırım baska arac alıcam buyuk ıhtımal.
engin bahsettiğin araç bu galiba..
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 99612810
Yunus ümraniyede ki kırmızı hb ye baktın mı
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98890714
bilgi düşünce görüş sahipleri var mı ?
[QUOTE=ercan arseven;6234454]engin bahsettiğin araç bu galiba..
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 99612810[/QUOTE
araç bnm aracımdı dün sattım aracı