excel'de hazırlayıp verir bence, sorun değil dyno verisi:p
Printable View
excel'de hazırlayıp verir bence, sorun değil dyno verisi:p
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105978657
araç hk. bilgisi olan varmı ?
önceki sayfalara bak var ;)
Konu açmiyim dedim bir sorum var yakıt tüketimi nedir si ın.Örneğin ; filtre,egzos,headers lı bir si 100km de kaç litre harcıyor ya da kaç kuruş yakıyor km başına.Teşekkürler,Saygılar :)
Temiz Sİ arayan varsa kaçırmasın ; http://www.techturkey.com/forum/otom...-civic-si.html
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 9.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 101566358
arkadaşlar var mıdır bilen eden ankaradaymış üstelik
acil güncel :)
amann uzak dur dostum yok böyle bir si o derece :D
SiR göstergesine gözüm takıldı :D
benimde torpido gözüme çarptı :D
neyi var ki ya bu aracında bu kadar ?
arkadaşlar resimlere bakıpta yorum istemiyorum eğer yanına giden gören test eden varsa ona göre ankaraya geçicem ailemle burada bi 1.5ex baktık peder geldi hoşumuza gitmedi eğer gidip gören varsa si' ı geri pederle döncem ankaraya
bana idip baktıranın yorumu lazım motor önemli kaporta değişen yoksa hallederim
şu piyasada bile dediğin gibi olsa bu fiyat olmazdı bence ki resimlerde bile güzel durmuyor
resimlerde görüldüğü kadar çok haşat duruyor, ama araba almak basit değil uzakta olsa gidip kendi gözünle görmeni tavsiye ederm.
Ef almaktı ilk planım peder yk diyor bozuktur kırıktır parçası bulunmaz masrafı çok olur vs vs vs diyor nasıl ikna ederim bilemiyorum yoksa ef delisiyim hayalim ef ama yok adam nuh diyor peygamber demiyor
ben gittim baktım ve o kadar kötü ki araç moralimi bozdu araç etlikte yıkık kaporta ölü ciddi anlamda renk orjinal deyil orjinal renk mavi kaputu açınca çamurlukları kontrol ettim macun var ve macunları folyo ile kapatmışlar düşün içi çok dağınık motorununda iyi olduğunu sanmam bindik araca soğuk motor direk kesiciye bindirdi sokakda full kesiciyle gittik o motor ne kadar sağlıklı olur bilemem ve sanırım motor yaptırmış ben baktıktan sonra eski fiyatı 13.750 gibi bi rakamdı motorda yaptırdıysa emanet yaptırmıştır.