Bence de tanımıyordur :)
Arkadaşlar temiz hb si arıyorum sunroof,klima vs. fiyat uçuk olmaması kaydı ile fark etmez.Yardımlarınızı bekliyorum.Herkese teşekkürler..
Printable View
Bence de tanımıyordur :)
Arkadaşlar temiz hb si arıyorum sunroof,klima vs. fiyat uçuk olmaması kaydı ile fark etmez.Yardımlarınızı bekliyorum.Herkese teşekkürler..
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 67394104
Bu aracı bileniniz var mı acaba?Yakın bir arkadaşım ilgileniyor araçla.
klima yok..
Teşekkür ederim arkadaşlar:icon_tup::icon_tup: Arkadaşım kafayı takmıştı bu araca hevesinin kurbanı olacak az daha.Zaten adam sürekli indirim yapıyor fiyatta.Bir problem var bunda çok iyi baktırmak lazım diyordum.Bakmadan önce bir sorayım techturkey de bilen vardır dedim nitekim gene yanılmadım:) Teşekkürler arkadaşlar tekrardan:icon_tup:
susi... :)
meraklandırma msj at :)
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 68496406
bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
BATUR nickli siteye üye.
Tanıyan var mı arkadaşlar ?
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69677050
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 65457375
Bende şunu bi soruyum ilan sahibiyle konuştuk 150 HP dyno verisi diyo şaşırdık araba çok iyi diyo bilen varmı acaba?