kötü oldu :/ teşekkürler yorumunuz için çok sağolun
Printable View
Ankara gibi bi yerde iyi osla zaten bu aracın o fiyata satılmama ihtimali yok. Bende bakıyorum Si lara bu 2-3 aydır var yavaş yavaş düşüyo ilan açıklmasında kaza sıkıntı yok diyor arakdaş. Msj attım sıkıntısız kazasızsa nasıl satamadın ankarada dedim:) Bilmiyorum sıkıntı yok diyodu:)
Yok canim abartmis cok arac benim eski aracim oyle bi hp falanda yok max.155 tir son ayarlamalardan sonra ama suanda nasil bilemem benden 2 gun sonra ontaraf toplandi aracin yururude nasil suanda bilmiyorum aradim kendisinide soyledim insanlara dogru bilgileri yansit diye sonra degistirmis kazayi soyluyormu bilmiyorum arayanlara
beyler bir abime sedan öncelikli Si arıyoruz, kaportası orjinal olsun Km sorun değil...
Manuel yaptırmayı düşünürseniz tam size göre bir araç,kaçırmayın derim.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-civic-si.html
Boludaki motor gidik kırmızı Si'a baktık proje arabası yapalım diye,
Aman aman neresini tutsan elinde kalıyo..Motor şase no olduğu yeri argonla kesmişler,önden ciddi kazalı şaselere kadar girmiş ..arkadan kazalı ..5500-6000 arası istiyo ama 3000 etmez..düşünen boşuna yol tepmesin detaylı fotolarınıda çektik
değişensiz kazasız hatchback si arıyanlar 35 CYR 77 siyım satılıktır.
Pmden ulaşabilirsizin
iyi geceler bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 99928421
bu siyah mat renktı fuara cıkmıstı sonra ofsetlı tenekelerle uzun sure ılanda durdu 9,999bın tlde sonra alan bu hale getırdı alan aracı bıraz sekılden sekle gırdı
arac
matte black Sİ - ø Üye Araçları - Sayfa 1
motor olarak bilgim yok malesef
Honda Civic 1.6 Si Model 13.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 102521930
araç hk.bilgisi olan varmı ?