biraz daha sakla 5 seneye 30 a verirsin elini öpene :D , gün geçtikçe si almaktan vazgeçiyorum :)
Printable View
biraz daha sakla 5 seneye 30 a verirsin elini öpene :D , gün geçtikçe si almaktan vazgeçiyorum :)
Çok doğru fiyatlar çıktığı sürece binilmez hale geliyo tmm zevkte 20 lira değil yani :)
bu istanbulda toplanan sohc vtec olması lazım
en iyi yürüdüğü dönem sanırım ağır bir kaza geçirmiş diye duymuştum
motor şu an ne durumda bi bilgim yok
yanılmıyorsam bu o araç
bulamıcaz galiba kafamıza göre :/
Connecting site... sorgulandımı arkadaşlar??
bizzat kendim gittim gördüm aracı.. arabanın kafası komple değişik geldi bana iç döşemeleri ve ön konsolu bitmiş vaziyette. sahibi orta susturucuyu söktürmiş airmass gibi gazlıyo :)
uyguna sunrooflu sedan verelimm :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...89330763_n.jpg
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı ciddi düşünüyorum
ya bide şöyle bir durumum vardı si hafif gidiyor diye paso abanıyordum 2 kere motor yedim bu arabanın gitmediğini bildiğim için basamayacağım üstüne üstlük birde otomatik. Bu arabadan çekincemin büyüğü bu aslında bu kasalarda otomatik nasıldır ağrıza çıkarırmı. Araç sahibi okadar az yakıyorki ekmek almaya bunla gidiyorum diyor. Burada vereceğiniz bilgilere göre karar verip hareket edeceğim.
valla dediğim gibi Sİ ın tüpte az yaktığını duydum ama 1,5 ex lerin tüpte yakıtının ne derecede olduğunu bilmiyorum. Ama otomatik vites birde 1.5 hacminde düşünürsek çokta az yakmaz gibime geliyo benim. yinede bilenlerin yazması daha doğru olur.
ex si dan daha fazla yakıyor :)
si lpgde az yakıyor 1200 km 230 tl