User Tag List

Sayfa 75/144 İlkİlk ... 2565737475767785125 ... SonSon
2718 sonuçtan 1.407 ile 1.425 arası

Konu: Si sorgulama

cıvıc si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ampul degil samandiranin uzerinde civa gibi bir malzeme var kurudugu zaman islem gormuyor benzini en az ceyrek depo birakmak lazim kurumamasi icin bozulanlar icinde cikma samandirada olmaz sifirini almak lazim

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2001 model 1.4 16V cliom var.eli yüzü düzgün si'la takaslamak istiyorum düşünen olursa iletişime geçelim

Ertuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkında bilgisi olan varmı? eski plakası 35 hmr imiş diye duydum temizliği ve orjinalliği ile bilinirmiş ama şuan tam ne durumda bilmiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3031276/detay/

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakkında bilgisi olan varmı? eski plakası 35 hmr imiş diye duydum temizliği ve orjinalliği ile bilinirmiş ama şuan tam ne durumda bilmiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3031276/detay/
    arabayı izmir draglarda canlı gördüm çok guzel bir araçtı gideride iyidi fakat burda su var adamlar bu arabayla bukadar ınık mı dolaşıyor yoksa sadece foto için mı indirdiler
    Sİ de okadar çok saglam bir sase yoktur bu basıklıkta illakı üst salıncaktan kulelere darbe oluşturmuştur ön kulelerde de kapanma yapmıştır dikkat edip iyi baktırıp öyle almanızı tavsiye ederım bu dediklerim sayet arabayı bukadar basık kullanmışsalar gecerlidir normal seviyede kullanmışsalar sıkıntı olmaz tertemız bir Sİ
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    draglarda gördüm derken izleyici olarakmı yoksa yarıştımı? o basık resimleri bi önceki sahibi hakan arkadaşıma ait,hakan her arabasını dibine kadar basar çok sever basıklığı ve gezdiği bi kaç yol vardır onun dışında gezmez,titizdir. ama şuan başkasında işte araba ne durumda tam bilmiyoruz,ama 100km ötemde bi gidip bakıcam haftasonu.

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkında bilgisi olan varmı? eski plakası 35 hmr imiş diye duydum temizliği ve orjinalliği ile bilinirmiş ama şuan tam ne durumda bilmiyorum. [url]http:///[www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-si-113031276/detay/url]
    Aracı ilk sahibinden biz aldık toparladık boyası aksesuarları vs.. kasası motoru içi kusursuzdu bütün etiketleri duruyordu üstünde kaput içi kapı içi vs, biz samsuna sattık sonradan bildiğim kadarıyla motor falan yapıldı yanlış olmasın ama öyle bi duyum aldık eğer motor düzgün yapıldıysa kazaya birşeye karışmadıysa bıraktığımız gibiyse alıncak bi araba ama fotoğraflardan pek bıraktığımız gibi durmuyor .

draglarda gördüm derken izleyici olarakmı yoksa yarıştımı? o basık resimleri bi önceki sahibi hakan arkadaşıma ait,hakan her arabasını dibine kadar basar çok sever basıklığı ve gezdiği bi kaç yol vardır onun dışında gezmez,titizdir. ama şuan başkasında işte araba ne durumda tam bilmiyoruz,ama 100km ötemde bi gidip bakıcam haftasonu.
    Draglara girmedi kardeşim seyirci olarak gidildi

Bizdeki satılmadan önceki fotoğrafları

bykral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuşmuştum şuanki sahibi ile bi ara böyle gezilmiş şuan bu kadar basık deyilmiş dedim coil filanmı var yaylar kesik dedi onun dışında bir sorunu yok filan demişti.

Aborasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş Sİ ler benzın manyagı olmuş artık valla benı bilen bilir sürekli Sİ lerle ugraşıyorum

ZC civic Sİ yüklü idi ve beyın ayarı yoktu 1000 km de 200 tl yaktım benzın 4,45 iken şehir içinde 175 tl lik yakıt ile 680 küsür km yapmıştır sakın kullanımda.

bir de lpg li arabam vardı 440 bınde orjinal km ye sahipti lpg de bir depo 90 tl ye doluyordu 530 km yol gittim uzunda

suan yenı yaptıgım Si ilede 20 tl ye 60 km gittim tamamen ayarsız aracım rodajda suan bitsin ayarlarını yapıcam şehir içi suan benzınde 300-330 kuruş arası yakar chip atarsam dahada düşürebilirim.

yunus un aldıgı N plaka si lpg li 120 km yi 30 tl lik gaz ile gitmiş şehir içi dun akşam kendısı ile konuşurken söyledi.

fazla yakan Sİ lere lafımdır. aracınızın ayarlarını kontrol ettirin enjektör temizligi / zengin fakir yakıt karışımını/ yağını/ bujılerını / bujı kablolarını/ elektrik kaçaklarımı var mı yok mu / aracınızın komporasör degerlerine bakın/ ve en önemli emme monifoltunuzu ve gaz kelebegini söküp temizleyın suan içi zift gibidir temizledikten sonrada aracın gidişini ve yakıt sarfıyatındaki düşüklügü fark ediceksınız.
    si yüklü sakin kullanımda uzun yolda .28 kr yakıyor benzinde
    2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı ilk sahibinden biz aldık toparladık boyası aksesuarları vs.. kasası motoru içi kusursuzdu bütün etiketleri duruyordu üstünde kaput içi kapı içi vs, biz samsuna sattık sonradan bildiğim kadarıyla motor falan yapıldı yanlış olmasın ama öyle bi duyum aldık eğer motor düzgün yapıldıysa kazaya birşeye karışmadıysa bıraktığımız gibiyse alıncak bi araba ama fotoğraflardan pek bıraktığımız gibi durmuyor .

Draglara girmedi kardeşim seyirci olarak gidildi

Bizdeki satılmadan önceki fotoğrafları

komple boyanmıştı değilmi sizdeyken? boya kodu falan bellimi?
    motor hakanda iken yapılmış,yağ pompasından dolayı yatak sarmış ama sardığını anladığı an bırakmış o yüzden fazla bi masraf çıkmamış 2000 TL ye orjinal parçalarla toplatmış tekrar,sonra sağlam oldumu bidaha patlarsa bende patlasın die sıkıştırmış arabayı baya ama bi sıkıntı olmamış,şuanki sahibinde de küçük bi darbe sonucu gerek olmadığı halde ön kaput değişmiş sanırım,ama sahibiyle görüşmedim daha,dediğiniz gibi şuan yüksekmiş araba sac jantlarla yatıyomuş garajda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet biz boyattık komple orjinal kendi kırmızısına

Buda ilk aldığımız gün çekilen fotoğrafları

http://www.techturkey.com/forum/foto...tographer.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eki hmr yi düşünen arkadaşların bilgisine; bugün bakmaya gidecektim ama vazgeçtim,baya bi araştırma yaptım geçmişte kazası olmuş zaten ama ne seviyede bilemiyorm,şuanki sahibindeyken de 1 ay kadar önce sanırım park halindeyken darbe almş,kapur farlar ve tampon değişmiş,panelde de küçk bi ezik varmş düzeltilmiş.ben soğudum o yüzden vazgeçtim. ama kaç yaşnda araç için bunlar çok büyük şeyler değil ama ben titizim biraz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eki hmr yi düşünen arkadaşların bilgisine; bugün bakmaya gidecektim ama vazgeçtim,baya bi araştırma yaptım geçmişte kazası olmuş zaten ama ne seviyede bilemiyorm,şuanki sahibindeyken de 1 ay kadar önce sanırım park halindeyken darbe almş,kapur farlar ve tampon değişmiş,panelde de küçk bi ezik varmş düzeltilmiş.ben soğudum o yüzden vazgeçtim. ama kaç yaşnda araç için bunlar çok büyük şeyler değil ama ben titizim biraz.
    Merakımdan dolayı soruyorum geçmişte kazası olmuş derken bizdeyken kazası darbesi değişeni yoktu çünkü ?

umut_vr6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac arkadasımın araba gayet iyi durumda önden kazı faln yok zaten ilanda görmüsünüzdür panelde ve kapılarda etiketleri durmaktadır gelin birde gözünüzle görmenizi tavsiye ederim

PaSHa-brk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merakımdan dolayı soruyorum geçmişte kazası olmuş derken bizdeyken kazası darbesi değişeni yoktu çünkü ?
    Bizdeyken kazası yoktu zaten Berkin dikkatli okursan suan ki sahibinde 1 ay önce olan bi kaza olmuş kaput değişmiş.

Ali Burak Şık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç cihan abimin aracı önceden de zeytinburnundaydı durumu gayet iyi temiz bi araçtır tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PaSHa-brk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdeyken kazası yoktu zaten Berkin dikkatli okursan suan ki sahibinde 1 ay önce olan bi kaza olmuş kaput değişmiş.
    Aynen kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

geçmişteki kaza dediğim yine samsunda olmuş,benim bildiğim 3.el deiştirdi araç samsunda,artık kimde oldu bilmiyorum.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim eski aracım. kaput altına bakınca içim cız etti. kadir bu arabayı hatırladın mı? ne saplardım sana

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15898744/detay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)