zc olacaktiiii
Feritin de dedigi gibi crx vardi. Si sefakoy den gelenlerden birisindeydi. Kadir sendeki hirs varken sen si ile tayyar a da saplarsin.
şimdi girecegin malzemeleri hemen söylıyeyım ...
sıkıtırma piston bulman gerekli ki D16a9 kapakların silindire gelen hacmı çokfazla oldugundan ve suan ki piston üreticileri d16a6 ve z6 ya göre piston ürettiklerinden Sİ ye d16a9 motor a piyasada türkiye ve yurtdışı herhangi bir piston 10.5 tan fazla vermıyor anca ince conta kapak ve blok taşlama ile 11 veya maximum 11.5 (çok sakıncalı ) çıkartabiliyorsun.
gecenlerde araştırdım d16a6 ya göre piston getirmesi 1000 tl ye mal oluyor.
sonra kısa takman gerekir ki oda yurtdışında var ankarada erkut abide yapıyor 800 tl
portpolish 600 tl ful
emme takman gerekli skunk2 serdar si ye takttık maliyeti suan 1000 tl emme ile
kelebek takman gerekli 200-300 tl
sonrada egzantirik takman gerekli bunu yapman çok çok zor suan d16a9 a göre satılan bir egzantirik yok türkiye piyasasında yurtdışında belki bir ihtimal olabilir bursadan gürsel aga crx ınde var daha önce istanbuldan yalcın almıştı o egzantirikleri dahada başka bir egzantirik görmedım ben olsa suan ben alır koyarım bir köşeye..
birde beyıne ihtiyacın var ki en önemli 1000- 1500 tl arasındadır suan .
birde bu malzemeleri aldın bunlarla iş bitmıyor çok çok iyi bir motor ustası ve bu ustanında çok çok iyi bir motor rektifiyecisi olması gerekli ki aracın tüm yapılan işlemler sonunda saglıklı yürüsün oda rahat 2000 tl alırlar
en son ve önemlisi çok çok iyi bir beyın programcısı aracına ne koyarsan koy ne yaparsan yap beyın ayarı iyi olmazsa aracın gitmesi gerektigi gibi asla gitmez 500 - 750 tl arasında yaptırabilirsın.
bu işlemler sonunda 6000 tl gibi rakamın gider sayet bunları yapıp bir EP3 typerla yürümek veya geçmek hayalın varsa deneyebilirsın yapabilirsın sonucu görebilirsek ne mutlu bize ki yapan oldu yürüttü bizde yapalım bizde yürütelim Sİ lerimizi.
106 lara suan ki yapılan işlemler gibi...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71501396/detay
bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevirnim