teşekkürler usta
teşekkürler usta
160 hp rocco ile videom olacaktı forumda,vtı ile denediğimiz videomda var onuda yükleyim benface imde ekli olan arkadaşlar bilirler arabamı,si hakikaten ayrı bir dünya,benzinde 0,28 kr a kadar düşürdüm çoğu uzun yolda yakıtını
![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
Connecting site...
RNZ icin bilen eden var midir ?
ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim. geçenlerde bi arkadaşım ustasına götürdü almak için ama ustası onay vermemiş motorundaki bi kaç sıkıntı varmış. daha sonra ertesi gün başka bi ustaya götürmüşler o ustada aynı şeyleri söylemiş. belkide o sıkıntıları gidermiştir yinede bi baktırın kesinlikle..
34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
bende bunu sorucaktım rnz nin üstündeki ön tamponu yapan fiberci var mı bildiğiniz , akrabamda var eg tutdurdu o ön tampondan yaptırcam diye![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
arkadaşlar standart binile bilecek bir ''Sİ'' ARIYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Connecting site...
bu aracla ilgili bilgisi olan varmı acaba
Connecting site...
bilgisi olan varmı acaba ?
Connecting site... bilen varmı arkadaşlar alıp zamanla yapılabilcek bi araçmı çokmu kötü