User Tag List

Sayfa 127/144 İlkİlk ... 2777117125126127128129137 ... SonSon
2718 sonuçtan 2.395 ile 2.413 arası

Konu: Si sorgulama

serkan1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geldin baktın gösterdin aracı 16500 e kırmızı renk kafasi düzgün tek parça degiseni olan baska si varsa bulabiliyosan git onu al sana uymamis olabilir burda milletin arabasina *** atma araci soran oldu mu sana kalkıp link veriyosun yok soyle yok boyle sanane kardesim hayirdir hata bizde karsimizdakini adam yerine koyuyoruz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yag yakiyormu gercekten peki????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yüksek devirde var duman atması ya sekman ya da subap lastiginden o yuzden fiyatı uygun tutuyorum

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam kusura bakmayın herkesin malı kendine kıymetliymişte bu fiyat mı uygun 20 yaşında araba expertizi kaçki aracın fiyatı 16.900e uygun oluyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Si kategorisine bi gir bak düzgün var mı varsa kaç para aracın model yılına göre fiyat kiyasliyosan sana bi sorum olucak si nedir? Bana bi anlatirmisin hocam

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Si kategorisine bi gir bak düzgün var mı varsa kaç para aracın model yılına göre fiyat kiyasliyosan sana bi sorum olucak si nedir? Bana bi anlatirmisin hocam
    hocam si'in ne oluğunu da biliyorum piyasanın durumunu da biliyorum fakat başta belirttim kusura bakmayın diye benim sitemim size değil sizde bunu piyasanın altında bıraksanız yeni araç alamicaksınız o fiyata. benim sitemim piyasaya milletin farklı ülkelerde harçlığıyla biriktirip satın aldığı araçlara neredeyse ev parası veriyoruz hala ülkemizde benim sitemim buna. sonuçta uygun değil sizde ben de başkaları da bu yaştaki bu donanımdaki bi araca bu fiyatı vermek istemez kim isterki? isteyen varsa saygı duyar susarım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sende haklısın o konuda hemfikiriz yurtdışında söylediğin gibi komik rakamlar ama yapicak bişey yok burası Türkiye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bykral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu arabayı düşünen varsa bu gun gittim baktim sag camurluk degisik sag arkadan kaza var oynanmış ici cok dağınık motor sıkıntı yağ yakıyor duman atıyor bu gun ankaradan gittik gotumuze bakarak geldik. http://m.sahibinden.com/classifiedDe...32584&rnd=2232
    Geldin baktın gösterdin aracı 16500 e kırmızı renk kafasi düzgün tek parça degiseni olan baska si varsa bulabiliyosan git onu al sana uymamis olabilir burda milletin arabasina *** atma araci soran oldu mu sana kalkıp link veriyosun yok soyle yok boyle sanane kardesim hayirdir hata bizde karsimizdakini adam yerine koyuyoruz... sen o paraya git ex bak kendine

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sende haklısın o konuda hemfikiriz yurtdışında söylediğin gibi komik rakamlar ama yapicak bişey yok burası Türkiye..
    Yurt dışında ciddi anlamda komik ama. Hollandada staj yaparken arkadaşlardan biri markette çalışarak 1300 euro biriktirip Si aldı. Bide yeni fırın boyanmış araç. Boya sıkıntı olmasın dedim, Abi burda adamlar baktırmaya bile götürmüyor temizse göz kararı alıyor zaten ucuz dedi. O an kayış koptu bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt dışında ciddi anlamda komik ama. Hollandada staj yaparken arkadaşlardan biri markette çalışarak 1300 euro biriktirip Si aldı. Bide yeni fırın boyanmış araç. Boya sıkıntı olmasın dedim, Abi burda adamlar baktırmaya bile götürmüyor temizse göz kararı alıyor zaten ucuz dedi. O an kayış koptu bende
    Aynen öyle dostum. Bizimkiler motor içi boyasiz araç bakar onlar farkli renklere boyayıp fantezi yapar

bykral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geldin baktın gösterdin aracı 16500 e kırmızı renk kafasi düzgün tek parça degiseni olan baska si varsa bulabiliyosan git onu al sana uymamis olabilir burda milletin arabasina *** atma araci soran oldu mu sana kalkıp link veriyosun yok soyle yok boyle sanane kardesim hayirdir hata bizde karsimizdakini adam yerine koyuyoruz... sen o paraya git ex bak kendine
    Tamam kardeşim sen haklısın tabi ki senin araban kral senin araba süper. biz ne anlarız si dan honda dan senin dediklerin dışında ne çıktı ( iç plastik akşamlar eksik vidalı dağınık kaputt değiştimi sorusuna ben tam bilimyorum değişmedi sanırım! . sağ arka çamurluk da işlem var ne olduğu belli değil. sadece stoplar söktüm gidince far lip teyp yok motor yürüyen sorunca da sadece 2 den 3 geçerken cırt var gidince motor çıkıyor) bunlar başka arabaydı haklısın dürüst olun biraz dürüst..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar si ye strokr uygulayan var mı hiç aramızda? yada d 17 krank ne dir bileniniz?

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metar_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar si ye strokr uygulayan var mı hiç aramızda? yada d 17 krank ne dir bileniniz?
    Ankara'da yapıldı diye biliyorum ama detayları hakkında bilgim yok fazla.

92Sİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yüksek devirde var duman atması ya sekman ya da subap lastiginden o yuzden fiyatı uygun tutuyorum
    arkadaş ankaradan gelmeden önce telefonda bunları belirttiniz mi ?
    34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
    34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
    52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
    34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
    39 TC 045 CİVİC Sİ (94)

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilana aciklamasinda yag yakiyor duman atiyor diye bisey gormedim yaziktir ankaradan istanbula insanlari bosuna yormussun yanlis anlasilmasin dediklerim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da yapıldı diye biliyorum ama detayları hakkında bilgim yok fazla.
    birisinde var d17 krank kol piston felan... bunu mu yapmak yada üst kapak taşlama port pilsh felan yapıp tepeli piston takmak mı karar veremedim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bykral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam kardeşim sen haklısın tabi ki senin araban kral senin araba süper. biz ne anlarız si dan honda dan senin dediklerin dışında ne çıktı ( iç plastik akşamlar eksik vidalı dağınık kaputt değiştimi sorusuna ben tam bilimyorum değişmedi sanırım! . sağ arka çamurluk da işlem var ne olduğu belli değil. sadece stoplar söktüm gidince far lip teyp yok motor yürüyen sorunca da sadece 2 den 3 geçerken cırt var gidince motor çıkıyor) bunlar başka arabaydı haklısın dürüst olun biraz dürüst..
    Benim arabamin icine ve dışına laf edebiliyosan burda senin si arabasindan ne kadar anladığın ortada hic bisey solemiyorum sana istediğin gibi yaz çiz ben malımı biliyorum sen bu kafayla aramaya devam et 15-16 ya bulursun bi karış boyalı biblo si dürüstlüğüde senden öğrenecek değilim arabanin yaninda niye saymadin tek tek bunlari bana yanimdayken kuzu modeli eve gidince çakal modeli uzatmanin anlamı yok hadi bak işine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav arkadaşlar wolan olmus uzatmayın lütfen.... sonunda admin vtı sayfası gibi kitleyecek konuyu lütfennnnn

bykral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş herkez neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bir daha ki sefere şehir dışından gelenlere ne var ne yok söylersen neyi sökeceğini iyi olur. benim gibi yanında kuzu eve gidince çakala denk gelmeye bilirsin birdahakine sıkıntı olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)