61 DF hakkında burda konuşulmuştu 150-151. sayfaları okuyarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz :)
http://www.techturkey.com/forum/arac...t=df+rs+servis
Printable View
61 DF hakkında burda konuşulmuştu 150-151. sayfaları okuyarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz :)
http://www.techturkey.com/forum/arac...t=df+rs+servis
01 BKS Rs için bilgi verebilecek bi arkadaş varmı şuanki durumunu bilen benim bildiğim kadarıyla TR nin en düzgün Rs leri arasına girer ama şuanki durumuna yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
bks eskı jgl rs bıldıgım kadarıyla 2 sene once bır arkadasımdaydı sorunsuzdu adanaya kamere vermıstı aracı onlardan once pesukıskstyon alı dıye bırındeydı forumdan ondaykende denemelere vs cıkıyordu sonra bır ara vıtes kacırdı kapak acıldı dıye bılıyorum daha detaylı bılgı verır bılen arkadaslar bıraz dagınık bılgı verdım
veridğimiz bilgi için teşekkür ederim kısmetse arabaya talibiz ama buradanda sorgulamak istedim daha detaylı olarak
Bks bizde arabayı anlatmak değil gelip görmen lazım ... Alır gidersin ...
Bks benim eski aracım. Piyasadaki birçok 172den daha temizdir. Gideri konusunda da hiç şüpheniz olmasın, ben çok memnundum. Şuan araçta 3 kilo cila var o ayrı :D
Nasipse bizim olacak bks temizligi konusunda zaten en ufak süphemiz yok
3 kilo cilo bize gectiginde emin ol daha fazlalasacaktir :)
BKS RS Konya 'ya hayırlı uğurlu olsun.
38 rs 116 bilgisi olan varmi
Konusu var forumda rs 116 ile ilgili
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı kısa bilgi istiyorum, bilgisi olan söyler mi Şuan SR Ve 41 Su ile ciddi ilgileniyorum herhangi birine gidicem bu hafta içi.
varmıdır bilgisi olan arkadaşlar
Connecting site...
55 sr ozanbülbül'ün eski aracı değil mi ? Eğer öyleyse ozanbülbül çok iyi bakıyordu aracına hastalık derecesinde
Benim eski aracım;
Problemsiz kız gibi araç tabiri varya işte o bu araç :).90k kmde 2,600 lira harcayarak ben yaptım sıkıntısı yok o yönden.Zaten aracı canlı görürseniz hak verirsiniz.
34VA,55LJ olması lazım,yanlışım varsa düzeltirler.