20-25bin TL bandında alınabilecek en hızlı arabalardandır Clio Rs..Fiyatının uygun olması kesnlikle sıkıntılıdır cümlesini akla getirmesin bakılıp baktırılıp alınabilir Bs Rs.
Printable View
20-25bin TL bandında alınabilecek en hızlı arabalardandır Clio Rs..Fiyatının uygun olması kesnlikle sıkıntılıdır cümlesini akla getirmesin bakılıp baktırılıp alınabilir Bs Rs.
Clio RS 172 arıyorum.
Değişen, boya önemli değil. Şase kule direkler işlemsiz olması yeterli.
Herkese kazasız belasız hayırlı günler diliyorum
Bu 2 araç hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site...
Bu araçta yanlış hatırlamıyorsam cumhur abinin yaptığı araçlardan biri değien ve motor durumu nedir?
Connecting site...
nıye ucuz bu kırmızı masraflımı
Kırmızı aracın konusunu buldum güncel olsun 2 arkadaşım için bakıyorum
http://www.techturkey.com/forum/otom...d-clio-rs.html
Tüm Clio RS (PH1-172) sevenler için;
Bu yazım bazı arkadaşları gerçekten üzebilir. (Ama emin olun benim üzüldüğümden fazla olamaz.)
Ben bir Clio RS kullanıcısı değilim fakat çoğu clio rs (172 PH1 olan) i takip ederim. ve özellikle clio RS in PH1 diye bilinen kasası favorimdir.
Clio RS benim gözümde günlük hayatta hunharca kullanılacak bir araç değildir. Tamamen koleksiyon aracı diye tabir ettiğimiz araçlar kategorisindedir.Ama tekrar özülerek ifade ediyorumki türkiyede bu araca çıktığı senelerde gerekli özen ve alaka gösterilmemiş olması, aracın bu tarihte heryönüyle temiz ve kazasız, motoru kurcalanmamış, kilometresi düşük ve gerçekten evlat edilecek durumda olanının kalmamasına sebep olmuştur.Kiminin 2 veya 3 sefer kazası bulunmakta, kimisinin kazasız olmasına rağmen motorunun 2 veya daha fazla rektifiye yapılmış olması, kimi aracın yakıt sistemine tüp takılması, v.b. bir sürü işlem ve durum.
Peki diyeceksiniz ki türkiyede hiç temizi yokmudur? Benim gözümdeki temiz arac anlayışına uyacak varsa bile bir elin parmaklarını geçmez. Bu şekilde olan Clio RS sahipleride araclarını satmamaktadır. Bence satılan araçların çoğu artık Clio RS ruhunu taşımamaktadır. Zaten fiyatlarındanda bellidir, bazılarına komik gelecek ama gerçekten her yönüyle orjinal ve her yönüyle temiz (kaportası ve motoru) bir ph1 clio RS benim gözümde 27-29 bin li rakamlarda satılmalıdır.
Bu yorumuma clio Rs sahipleri gerçekten haklısın diyebilirler fakat araçlarının durumlarınada bakmaları lazım tabiki.
Kısacası Clio RS lerin türkiyedeki durumu benim gözümde hiç iyi değil. zaten yeni çıkan versiyonlarıda eski versiyonların verdiği tadı vermemekte.
Bu aracı almayı düşünen arkadaşların bence çok iyi düşünmeleri ve alacakları araçların geçmişlerini çok iyi araştırmalarını tavsiye ederim. Teşekkürler
yavaş yavaş empoze olucak clio rs alıcak arkadaşların beynine bu açıklama :)
Ucuz RS yoktur , Az vodka vardır :D
pahalı aldıkta noldu anasını satim dünya para harcadık :D
RS 'ler 4 e ayrılır
1- Ucuz olması gerekip , ucuz olanlar
2-Ucuz olması gerekip , pahalı olanlar
3-Pahalı olması gerekip , pahalı olanlar
4-Pahalı olması gerekip , ucuz olanlar
Bizde genelde 2.şık kullanılmaktadır :D
RS ler 4 e ayrili
1-vuruntulu olmasi gereken, vuruntulu.olanlar
2-vuruntulu olmasi gereken , sansina vuruntusuz olanlar
3-vuruntusuz olmasi gerekip , vuruntulu olanlar