Saolasn ovgu için Ama 25 cok Olur:) keşke vti gibi para etse ayrı mesele
Temiz araba her zaman kiymetlidir.ister aile arabası olsun ister spor araba.
Printable View
ismet hocam dediğin gibi temiz, motoru açılmamış, sorunsuz rs 17-18 eder ama dediğim gibi +180k km devirmiş vti ların +25 bin ettiği bir piyasada asla ve asla rs imi o dediğin rakamlara satmam. bugün satacak olsam isteyeceğim rakam kesinlikle min. 21 dir ve bir kuruş da aşağı inemem. millet boş si lara, teg lere 15-16 istiyor ben gözüm gibi baktığım rs imi 17-18e vericem. yok öle bir dünya....
sana söledim sen aracını çok uyguna sattın çünkü durumu farklı, adana uzak yer vs, vs ama emin ol bahsettiğin gibi bir rs in ederi +20 dir benim gözümde. kiii verdim bu rakamı zaten aracı alırken....
Rs candır diyildiği gibi temizi 20.000Hakkıdır..
20bın yazım gene satılmaz ama kader meselesi :D
nerde clio rs isteyenler göremiyorum pm de atladılar buyrun işte kız gibi rs var
Rs Candır Bambaşkadır Her Rs :D Bu arada ismet aga dedigin speclerdeki bi Rs 7000 tL i çok rahat geçiyor o yüzden ya yüklüsünü alıcaksın yada hiç başlamıycaksın stock king geziceksin :P
allahtan vakit sıkıntımız yok kasım 15 e kadar bodrumun yolları taştan :D arada istanbula uğrada Kf Rs i dizginle agam !
bizm insanımız ne aradıgını bilmiyor
temiz olcak ucuz olucak masrasız olucak :)
git en temiz en pahalı rs i al gene masrafın olucak masrafsız araba üretilmedi henüz.
rs piysası zayıf genel piyasaya göre bazı arkadaşlar sahibindendeki araçların çogu leş gibi bir cümle kullaılmış bence araba onların para satıcının kimsenin arabasına yorum yapmam ama burda bi kaç kişi var buşekil baskalarının arabasına yorum yapan bence gerek yok benm arabamı selcuk biliyor satıcam dedim satılıkilanı varken tiriger bujiler yaglı kasnak mais baskı balata bunları değiştim kapak işlemi ince conta vss.. yapıldı ben zaten satıckatım neden masraf ettim szce alan arkamdan bana sövmesin diye yani araba işi şanstr iisini alıcam çok para verdim masrafı yok diye kimse hayale kpılmasın bütcenize göre alın 20 liran varsa al 17 18lik bi araba zaten 1 2 lira harcicaksın ..
27 yaşına gelmiş adamsın. Gördüğüm kadarıyla 6 tane yada daha fazla araç değiştirdin. Allah aşkına söyle. Bir motorlu gelse kapına vursa. Yada çamurluğuna. Sökersin 3-5 vidasından takarsın sıfır kapıyı. Ön çamurluğu yada bagaj kapağını. Bakarım çamurluğun takıldı ön şase kolunda işlem varmı. Yada kapının menteşe kısmı yada kilit kısmında kupada birşey varmı. Benim için aracından hiçbir değer kaybolmaz. Ama arka çamurluk öyle değil altına bir sürü pislik saklarsın. Birisiyle araba alırken iddalaşsan bu araba önden kazalı şasesi işlemli felan desen söker ön çamurluğu arkasındaki şase koluna bakar çamurluğu geri takarsın 15 dk da. Arka çamurluğu napıcaksın. Vurdu bir yere belini büktü arabanın adam çektirdi şaseyi taktı yeni çamurluğu. E nolcak. Şasesi işlemli arabayı hayatta almam. Yani imkanı yok. Ve arka çamurluk kolay kolay değişmez. Düzeltir çekiçler felan. Ama değişti ise orada birşey vardır.
valla benim arabamda sadece ön kaputum değişik motor içinde panelimde şaselerde hiç bişi yok inanın aklıma bile glmiyor umurumda bile değil ön kaput : 2001 model araba aha 2013 yılı geldi nerdeyse boya konusuna gelince çizik yada güneş yanıgı olacagına komple boyalı olsun hiç takmam ben bu arabayı ne için aldım ? gideri gideri işimi görüyormu 10 üzerinden 11 yeter gider yakıt az masraf yok daha ne olsun.. ojinalllik boya hastalarının işi zor bu ülkde ..
Siz neyi tartisiyosunuz ben anlamadim:D