Oyle tutkunlari var ki bide bu arabalarin adam arabaya tapiyo resmen iste bizde bi rs var soyle boyle millet rs ini ovmekten kendini alamiyo ya :):) ulan bilmeyen insan icin bildigin clio iste ne yani :))))
Printable View
Oyle tutkunlari var ki bide bu arabalarin adam arabaya tapiyo resmen iste bizde bi rs var soyle boyle millet rs ini ovmekten kendini alamiyo ya :):) ulan bilmeyen insan icin bildigin clio iste ne yani :))))
3 arabaminda arka camurlugu degismisti hicbirinin sasesinde hata yoktu.camurluk degistigi için garatnti sasesi cektrilmistr die bisi yokki.yanlış düşünüyorsun.neyse fikrine saygisizlk ettiysem ozur.dilerim.benim dusuncem ve tecrubelerim boyle.ha clionun degisenin oldugunu bilmeden aldm ayrı mesele.
Altına her türlü pisliği gizlersin anlaşılmaz dedim. Çünkü kaynak ile yapılıyo. Söküpte bakamıyorsun. Anlayamıyorsunda. Büyük risk. Ben aldığım arabayı rollingde düzde 200 km yapıp frene basmaya almıyorum. Yol tutuşuna ve şasesine güvenmem lazım. Hele olası bir kaza anında şasesi işlem görmüş araç daha tehlikeli. Ben her arka çamurluğu değişen illa şasesi çekilmiştir demedim.
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Siteden mi bu arkadaş ?
Renault / Clio / 2.0 Sport / kazasız temiz asfalt canavarı sahibinden.com'da - 87799628
Göstergeleri test modunda fotosunu çekip satılık ilanına koyan adamın arabası bal dök yala olsa almam..Hatta yaşadığı muhitde zaman dahi geçirmem:D
kuş kaput isteyen? :D
1.6 sportlardan da kuş kaput çıkıyomuş demek.
http://img805.imageshack.us/img805/9381/img0807to.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Kimin arabasına *** atmışım yarım akıllımısın nesin. Ya okuma yazman yok yada okuduğunu anlamıyorsun. Tövbe tövbe. Kimin arabasına *** atmış isem gelsin o söylesin benim arabama *** attın diye. Ben aradığım araba profilini yazdım. Değişen boya önemli değil dedim. Arka çamurluk değişik olmasın yeter dedim. Sonra sebebini açıklamışım. Kimin arabasını işaret etmişim yada birşey demişim. Tekrar oku bak sen anlamıyorsan bir arkadaşına dostuna okut o anlasın. Benim canımı sıkma sen birşey yazmadan önce otur 3-5 kere oku ondan sonra yaz. Aklın varsa önce onu kullan vesselam.
schumi her hangi biri içinyazmadı o yazıları arka çamurlugu değişmiş arba almam dedi arkadaşın biride neden almazsın dedi sonrdaa açıklamasını yaptı şu sebeplerden dolayı almam dye burda herhangi birinin arabası için söylenmedi hemde söyleyecek bi adam değil bence bu arkadaş yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse sıkmayın canınızı.