User Tag List

Sayfa 25/221 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
4197 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabamı olabildiğince dolu sorunsuz sıkıntısız vermeye çalışıyorum yarın öbür gün sıkıntısını ben çekmiyim satıcağım kişi sıkıntısını çekmesin diye değişen falan demişsinizde kendi arabamda değişen yok kaporta parçası ama kazalı kazasınıda bilen biliyor. ben alırken şaseleri işlemsiz 4 ayağı düz bassın motoru düzgün olsun diye aldım yoksa ön panelim bile orjinal kuş kaputu bile kime ne fayda kazalı bi kere adı kondu gazlamaya aldım hee kimisi değşensiz ister kimisi boyasız ister temiz bir araç ister binsin ki binerkende içine sinsin orjinalci olur üzerindeki extralara bakmaz hiç değişen olmasın boya vs takıntı edenede saygım var o yüzden sevmiştir rs i sevdiği arabada içine sinsin ister o kadar bu paralara böyle gazlamaya araba fazla alternatif yok temizide hertürlü 18-19 bin üstü eder rs in ben ciddi söylüyorum alırken sevmem diye aldım rs i gazlarım sadece dedim ama böyle keyifli bir araba yok bu paralara kimse kusura bakmasın

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz neyi tartisiyosunuz ben anlamadim
    kuş kaputu tartışıyorduk panpa

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende arabamı olabildiğince dolu sorunsuz sıkıntısız vermeye çalışıyorum yarın öbür gün sıkıntısını ben çekmiyim satıcağım kişi sıkıntısını çekmesin diye değişen falan demişsinizde kendi arabamda değişen yok kaporta parçası ama kazalı kazasınıda bilen biliyor. ben alırken şaseleri işlemsiz 4 ayağı düz bassın motoru düzgün olsun diye aldım yoksa ön panelim bile orjinal kuş kaputu bile kime ne fayda kazalı bi kere adı kondu gazlamaya aldım hee kimisi değşensiz ister kimisi boyasız ister temiz bir araç ister binsin ki binerkende içine sinsin orjinalci olur üzerindeki extralara bakmaz hiç değişen olmasın boya vs takıntı edenede saygım var o yüzden sevmiştir rs i sevdiği arabada içine sinsin ister o kadar bu paralara böyle gazlamaya araba fazla alternatif yok temizide hertürlü 18-19 bin üstü eder rs in ben ciddi söylüyorum alırken sevmem diye aldım rs i gazlarım sadece dedim ama böyle keyifli bir araba yok bu paralara kimse kusura bakmasın

Zaten RS ya da muadili bi araç alan herkes şase düzgün olsun, tekerlekler düzgün bassın, kaporta kötü durmasın yeter; nasılsa gazlamaya alıyoruz diye alıyor.
    En nihayetinde Clio bu, F355 değil, Espada değil, müzede saklanmayacak.
    Şasesi yürüyeni düzgün RS'e ya da başka bi spor arabaya boyalıymış bilmemneymiş diyen de fiyat kırmak için diyor, başka bi açıklaması yok.
    Binerken neyi rahatsız edecek yoksa.
    Boya moya o kadar problemse, aynı rakamlara mis gibi Getzler var Pololar var, modeli yüksek, kmsi düşük. Buyursunlar
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten RS ya da muadili bi araç alan herkes şase düzgün olsun, tekerlekler düzgün bassın, kaporta kötü durmasın yeter; nasılsa gazlamaya alıyoruz diye alıyor.
    Şasesi yürüyeni düzgün RS'e ya da başka bi spor arabaya boyalıymış bilmemneymiş diyen de fiyat kırmak için diyor, başka bi açıklaması yok.
    Boya moya o kadar problemse, aynı rakamlara mis gibi Getzler var Pololar var, modeli yüksek, kmsi düşük. Buyursunlar
    , katılıyorum ...

bende isterim RS almak , ama bütçe meselesi...hayırlısı.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 yaşında arabalar km yi düşünen var 200 küsür binde it gibi giden rs ler var komple boyası var diye burun kıvıran var kuş kaputu yok diye kaçan var abi alırsın madem kozmetik duruşu önemli senin için baktırırsın tamponları düzgün oturmuşmu boyası nasıl değişenleri neresi baktırırsın kompresyonuna bakarsın sağlıklımı değilmi alır bakarsın vitesleri nasıl, şasesine baktırırsın, iç aksamda trim eksiği varmıdır derilerinin durumu iyimidir vs vs yapmayın temiz bakılmış araba her zaman kendini belli eder haa kötü bakılmış yorgunu varmı var ama temiz bakılmış sırf ayağını yerden kessin diye bakılmamış rs lerde varmı var 2 sininde ona göre fiyatı var ama boya için 1-2 değişen için kuş kaput yok vs diye kaçmaya gerek yok 30 liraya vtec satılıyor sen 18-19 liraya rs alıyorsun (kimse yanlış anlamasın örnek atlamayın)

akif252
    Misafir
    rs nin ölüsü bile para eder gerisi boş renk tavsieleri alayım rs imi ne renk yapsam bu kış sezonu renk değişimi düşünüyorum aklımda 182 lerin mavileri var ama araştırma içindeyim tavsiyeler ve örnekleri görebilirim.

aklımda 2 seçenek aslında esas niyetim turbolamak ama nasip meselesi stock motora 0.7 bar düşünüyorum kışın işler zayıf olur aklımda bi şeytanık var ama bakalım ebaya yönelmem lazım manifoltu zor bulunuyor bunların birde nazik makina kırar diye korkuyorum

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs nin ölüsü bile para eder gerisi boş renk tavsieleri alayım rs imi ne renk yapsam bu kış sezonu renk değişimi düşünüyorum aklımda 182 lerin mavileri var ama araştırma içindeyim tavsiyeler ve örnekleri görebilirim.

aklımda 2 seçenek aslında esas niyetim turbolamak ama nasip meselesi stock motora 0.7 bar düşünüyorum kışın işler zayıf olur aklımda bi şeytanık var ama bakalım ebaya yönelmem lazım manifoltu zor bulunuyor bunların birde nazik makina kırar diye korkuyorum
    hocam gidip orjinal renk skalasında olmayan renklere boyamayında, gerisi boş gerçekten Kişisel fikrim bu kasalara en cok yakışan rengin gri olduğundan yana fakat illede değişim diyorsak siyah yada koyu bir füme tonu düşünebilirsiniz. Yada clio 3 kasa rslerde kullanılan bir yeşil tonu var, cok cok güzel bir yeşil tonu.. ( bir kaçı trw yeşili diyor ama ne yeşili oldugundan emin değilim)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kermit yeşili

Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam gidip orjinal renk skalasında olmayan renklere boyamayında, gerisi boş gerçekten Kişisel fikrim bu kasalara en cok yakışan rengin gri olduğundan yana fakat illede değişim diyorsak siyah yada koyu bir füme tonu düşünebilirsiniz. Yada clio 3 kasa rslerde kullanılan bir yeşil tonu var, cok cok güzel bir yeşil tonu.. ( bir kaçı trw yeşili diyor ama ne yeşili oldugundan emin değilim)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kermit yeşili
    Aynen Alper hocam, yada şöyle diyebiliriz
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

akif252
    Misafir
    bu renge boyatsak bizi milletimiz tutmaz hemen bune göden yeşili bu araba der

akif252
    Misafir
    gönlümde beyaz ve mavi var

birde turbo konsunda varmı bilgisi olan rsler nazik makina bunu biliyorum ama fikirlerede açıgım

bu renk aklımdaki

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıvı sarı mk1 çok güzel olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu renge boyatsak bizi milletimiz tutmaz hemen bune göden yeşili bu araba der
    göden mi canlı gözle hiç görmedim ama farklı ışık koşullarındaki fotolara bakmak lazım.

akif252
    Misafir
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göden mi canlı gözle hiç görmedim ama farklı ışık koşullarındaki fotolara bakmak lazım.
    bizim milletimiz bal köpüğüne b..k sarısı dediğine göre acelem yok araştırıp hem piyasada olmayan hemde iibi renk bulurum sanırım

caglarcb
    Misafir

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne içiyorsanız bari ramazanda ara verin. şarap gibi eskidikce mi değerleniyor arabalar? ben megane rse 30 lira istediğim için utanıyorum. aq. 7 yaşında arabaya bu kadar para istemeye utanıyorum. ama harcadığım 15 20 lirayı istemediğim için içim rahat yinede.

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ramazanda içmeyin onu. bayramı bekleyin bari.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs ler güzel araba ama sırf su eksi sahipleri yüzünden antipati oldu bende rs ler sanki tek araba rs ve en iyi yürüyeni o mantıkları ile konuşuyolardı ama şimdi yok en azından

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne içiyorsanız bari ramazanda ara verin. şarap gibi eskidikce mi değerleniyor arabalar? ben megane rse 30 lira istediğim için utanıyorum. aq. 7 yaşında arabaya bu kadar para istemeye utanıyorum. ama harcadığım 15 20 lirayı istemediğim için içim rahat yinede.

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ramazanda içmeyin onu. bayramı bekleyin bari.
    gökhan hocam sonuna kadar haklısın ama iş clio rs e gelene kadar önde vti lar var.... millet megan rs gibi bir arabaya 30 bin vermek istemiyor ama +28 lere 200k km devirmiş vti lar havada uçuşuyo )) olay rs in piyasasını tartışmaksa lütfen önce değerinden çoook çoook fazla eden araçların piyasasını tartışalım.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan hocam sonuna kadar haklısın ama iş clio rs e gelene kadar önde vti lar var.... millet megan rs gibi bir arabaya 30 bin vermek istemiyor ama +28 lere 200k km devirmiş vti lar havada uçuşuyo )) olay rs in piyasasını tartışmaksa lütfen önce değerinden çoook çoook fazla eden araçların piyasasını tartışalım.
    ben onlara selam bile vermiyorum zaten. onlar ayrı bi dünya. onlar tam bağımlı konusu açmaya bile gerek yok.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)