abi bir büyüklük yapta kulağını çek bari adamınalayını üzerim diyo başka bişi demiyo o nasıl ilan öyle
bu arada projelik rs diyorum
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 104854214
abi bir büyüklük yapta kulağını çek bari adamınalayını üzerim diyo başka bişi demiyo o nasıl ilan öyle
bu arada projelik rs diyorum
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 104854214
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Valla bu sarı motor olarak baya emek içeriyordu ama aslında pertten dönmde olsa alınır gibi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
10 liraya clio rs. alacan forged + SC ondan sonra deymeyin keyfe![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu araç o arkası 1.6 dan kesilip kaynatılan araç olabilir mi? bir ara baya tartışılmıştı konusu, hatırlayanlar olacaktır. eğer o araç ise bi cacık olmaz bence, motoru bitik kasa-yürürü düzgün olanı alıp masraf yapmak daha mantıklı olacaktır![]()
evet arkası yoktu zaten bu arabanında. Arabada 10 tl arkadaşlar
kazalı rs alacak olsanız kaç paraya alırsınız bir onu sorayım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
iyide araç 10 lira yaniallah aşkına cacık cacık arabalar 16 17 lere satılıyor bi ton masraf ediyorlar 25e bile mâl eden adam var kasası düzgün denilenlerden.
10 liraya alıp yükleyip gazlamak için pert mert her türlü iş görür bence. 10a alıp 10da harcadınmı çok iyi bişi çıkabilir bence.
allah rs satana yardım etsin diyorum başka bişi demiyorum7 tane arabam oldu hıcbırı bu kadar yormadı anasını satim
bunu bende duydum kozmetik olarak ilgi çekici ve güzel duruyormuş. şuan müsait olsam maddi olarak gider alır sc yi takar hayvan gibi yürütürdüm.
Adeyspec Racing Supercharged Clio 172 dyno - YouTube
280 hp bir clionun neler yapabileceğini yazmama gerek yok heralde. direk cupralarla takılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)