e tamam arkadaşım sen cık aradan akif abin gelsin bırak yorma kendini yaslarımız denk bu adamların bizim yasları kadar kullanmışlıkları var bu araçları davanda haklı olabilirsin ama bırak araç sahibi konuşsun .
Printable View
Peki o zaman yanlış anlaşılma olmuş.
Yanlis anlasilan bisi yok konu uzadikca uzadi sebebini bende bilmiyorum bir yazi yazdim 10bu kisi ustume geldi anlamis degilim neymis ilanima bu araba hic gecilmemis yazmisim okumasi yazmasi olan adam zaten okuyunca onlar su ana kadar hic kimseye gecilmedi yazdim denedigim arablarida yazdim bu yaziyi alip kopyalayip buraya yapistirip dalga gectiler
Birde ep3 tayparla dene bak geciliyonmu bak dedile ep3 un rs yi grciceni biliyorum bende 5 bin harcar ep3 u gecerim dedim ep3 gelsin kadir abinin arabasiyla denesin gecsin gorelim dedim ama nedense kadir abi 5 bin harcamis yapmis konusunu actilar bende ne harcadini nekadar tuutunu biliyorum uc bes kisi bir olup konuyu uzattilar biride gelmis banlasanda kurtulsak yazmis bu hirsin sebebi ne anlamiyorum yasim 30 meslegim otomobil tamir selcuk rs ahm52 ahmet percuins ali meli erdi5252 vss beni herkez tanir karakterimi bilir yazmim diyorum ama olmuyor ercanada ayip oldu onjn uyeliginden yazdim konuyu uzatmiyorum ismim akif bana kirilan darilan varsa kusura bakmasin. Saygilar kimseye saygisizlik yapmadim yapmamda sadece bukadar uzerime gelinmesi uzdu beni arabalar onemsiz gelir gider ama karsilikli saygi ondmli. Hepinize iyi aksamlar konu kapansin..
Keske ercan yerine ne basta siz girseydiniz konuya ben akif aracım budur denemek isteyeni memleketime beklerim diye.
O araca 5 bin buna 3 binlerle olmuyor bu işler bunu sizde bilirsiniz ne parçalara sahip araçlar yürümüyorlar fazla üstünde durmadan birbirimizi kırmada bu işleri yapmayı öğrenemedik gitti..
Aracınıza maşallah kazasız belasız günler.
Sorgulama dışında herşey var maşallah.ihtiras ihanet şevhet.
bu konuların sonu yok :)
konu insallah kilitlenmez cok faydali bilgiler var.
Ozaman konuyu genisletelim yazilim olarak hangisini tavsiye edersiniz rs icin
Ecu fast. Wimmers..fastcip. ciddi guc hangisinden alinir rs icin.
Arkadaşlar bende rs arıyorum boya durumu mühim değil yeterki büyük kazası olmasın İstanbuldaki sarı UR rs satıldımı bilgisi olan varmı yada tavse edeceğiniz arac varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09868367/detay
bu aracı tanıyan bilen var mı?
araç temiz duruyor, gümrükten çıkarmış aracı ondan siyah olduğunu boyasının olmadığını da söylüyor...
son resimde tamponda bi çıkıntı var onu genelde hepsinde görüyorum normal midir?