burdan anlaşılıyorki ortada ki tek gerçek palavra olduğudur :D
peki ortalama kaç olur karışık kullanımda roll-şehir içi vs. ile
Printable View
240 km yola gittim. sabah evden çıktığımda km yi 0 ladım motor soğukken. 2 kişi + full dolu bagaj ile gittim. 80 km sabit hızla... 5,4 ortalama ile gidip geldim (bursa-erdek)
düzgün kullanırsanız uzun yolda 5 lt nin bile altına inebilir rs ler.
şehir içinde ise şuan ki ortalamam 9,0 lt civarı. yazın ise 8,2 lere kadar düşüyor.
genel anlamda az yakar düzgün kullanılırsa. ama ne olursa olsun 2,0 lt spor otomobil çok da aşırı yakıt beklemeyin....
Pek tasarrufa dikkat edemeden Normal günlük sürersen 8 lt. Dikkat edersen 5 civarı... Sürekli burgaz çorlu gidiyorum dur kalk çok az ortalama hep 5..
vayy halil hocam sen gene mi rs aldın? hemde 182?
aldım abim : ) çook mutluyumm lemans dan sonra..
istanbul içinde 5 lt banada hayal geldi zaten de 10-12 arası normal geliyor bana sonuçta 2.0 LT hacim var ve ciddi yürür var.
kpro lu type r ile yürümesi için ne gibi specler gerekir yüklü rs ile yüklü type r karşılaştırması yaparsak sonuç ne olur :beuj:
Ali Ağaoğlu'yla bir akrabalığım yok ama hiç takılmam km'de ne kadar yaktığına. Zaten bu aracı alırken yakıt tasarufunu düşünerek almadığımdan öyle bir ihtiyaç duymadım.
type-r ile yürür yürümesine ama baya masraf yapmak gerekir. hele hele k-pro lu typer ile yürümesi için baya bişi lazım...
Evet DK RS i aldım, plaka YN oldu. Evin önünde durması bile mutlu ediyor yemin ediom : ) Saolasın
Saolasın..
yanyana denerlerse kelebek 172nin başlarda öne çıkmasına neden olabilir.
abiler litre hesabı yapmıssınızda ortalama 300 350 kuruş mu yakıyor yani bu araç benzinde
o kadarda tasarruflu değilmiş ki. araştırmalarımda 300 kuruşlardan filan bahsediliyordu
Yahu nerelere girilmiş kproludan girilmiş gaz kelebeklerinden çıkılmış :) clio rs de basarsa. 550 600 kuruş yakıyor basmayınca 400 kuruş :)