User Tag List

Sayfa 87/221 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
4197 sonuçtan 1.635 ile 1.653 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar 01kf777 plakali rs in durumu ve gecmisi ile ilgili bilgisi olan warmi acaba
    araç sahibi siteye üye "williamss" nickiyle ona sorarsanız daha sağlıklı bir bilgi elde edersiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozanbulbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibi siteye üye "williamss" nickiyle ona sorarsanız daha sağlıklı bir bilgi elde edersiniz
    eywallah da su war eren sattı şu anki sahibiylede görüşüyorum kendı bildiğimin dısında bilmediğimiz bir kusuru cıkarmı dıye sorgulattım yoksa evveliyatınıda biliyorum teşekkürler ilgin için
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senelerdir clio rs hastalığım var.Kendime ait bi aracım olacaksa rs olsun istedim.Yazları çalıştım didindim.Tahminimce bir kaç ay sonra parayı denkleştirip hayalime kovuşacağım.Clio rs alırken nelere dikkat etmeliyim İzmirde veya İstanbulda hangi ustalar bu arabaların erbabıdır biraz bilgi verirseniz beni ihya edersiniz.. Not : öğrenciyim kendi paramla araba almak için senelerdir bekliyorum ilk arabamda hüsrana uğramayayım engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu aracları dusunuyorum varmı akıbetını bılen yardım

brktsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senelerdir clio rs hastalığım var.Kendime ait bi aracım olacaksa rs olsun istedim.Yazları çalıştım didindim.Tahminimce bir kaç ay sonra parayı denkleştirip hayalime kovuşacağım.Clio rs alırken nelere dikkat etmeliyim İzmirde veya İstanbulda hangi ustalar bu arabaların erbabıdır biraz bilgi verirseniz beni ihya edersiniz.. Not : öğrenciyim kendi paramla araba almak için senelerdir bekliyorum ilk arabamda hüsrana uğramayayım engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
    şahsi fikrimi söylemem gerekirse bu araçlarda ucuz olsun benim olsun mantığını yürütme çünkü heyecan olucak sende ki yazdıklarından anlaşılıyor biraz piyasa üstü olsun ama araç kozmetik ve mekanik olarak derli toplu olsun yaklaşık 5 sene kadar bende 1.6 sport a bindim , söküp takmadığım yer motor açmak vs kalmadı eğer aklında böle bişi varsa RS bence kurcalınacak bir araba değil bunu bil ve alıcak olsam ki bende bakınıyorum 1. yi aldık 2. yi arıyoruz ama orj. bişey stepne,kaput,changer hatta ön camın atermik olmasına kadar inceliyorum.Motor kondisyonu düzgün geçmişi temiz ve mümkünse servis kaydı olan bir araç olursa nerden geldiğini bilir için rahat olur. bakılırken standart km kaza durumu yazmıyorum Allah'ın emri onlar zaten bakılacak şeyler geri kalan da burdan daha bilgili arkadaşlar var zaten fazlasıyla yazar yardımcı olurlar yazdıklarım benim fikrim.

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temizini bulablirsin tabi al clio rs ama temizini dedigim gibi.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs özel bir arabadır bir m3 neyse rsde odur. nazlıdır ama keyıfilidirde ögrencı için yakıt konusunda üzücü rakamlar yaratmaz ama bakımlarını eksıltır isen adamın canına okur bir cok parçası bulunabilir alacağın aracın ne olursa olsun ılk yagını suyunu değiştir. alacağın aracın bakımlarında ne değiştiğini öğren v kayıs kıtı triger v.s sonra elınde patlamasın egzost filtre ile fazlasıyla doyurur seni alacağın aracı sorgulat fikir alısverisi yap derim arabaya alısmadan sağda solda gazlama son olarak kazasını sağını solunu cok inceleme düzgün ise hatları yeterlidir rs için zaten rakamlardanda bellıdır hasar durumları usta konusu değişkendir tercih meselesi zaten hangini seçersen diğeri artık olmayacaktır bizim memleketimizde rekabetin adı düşmanlık olmus

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzımanına dikkat et.güvenirsin sağlam diye itelerler sonra 20gün araban serviste yatar üstüne 2000 liraya mal olur bana yaptıkları gibi.ha bide değişensiz diye satarlar aman diikat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzımanına dikkat et.güvenirsin sağlam diye itelerler sonra 20gün araban serviste yatar üstüne 2000 liraya mal olur bana yaptıkları gibi.ha bide değişensiz diye satarlar aman diikat
    Aracın shoplu oynanmış resmini koysa bile ilk bakacağın panjur kaput hizası tampon kenarı ile panjur aralığı yine far çamurluk ile kaput çizgileri son olarakta kapı ile çamurluk aralığı ve hizaları clio da hatları belirleyen temel unsurlar bu bence zaten kenardan bu tampon sanki oturmuyormuş gibi duruyor dokunma tıklama kaza vs olunca bariz bir daha tutmuyor eğer bunlar düzgünse sıkıntı yok mekaniği arkadaşın dediği gibi bir bilene sor ve ya güvendiğin anlayan oda yoksa götür servise sok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brktsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın shoplu oynanmış resmini koysa bile ilk bakacağın panjur kaput hizası tampon kenarı ile panjur aralığı yine far çamurluk ile kaput çizgileri son olarakta kapı ile çamurluk aralığı ve hizaları clio da hatları belirleyen temel unsurlar bu bence zaten kenardan bu tampon sanki oturmuyormuş gibi duruyor dokunma tıklama kaza vs olunca bariz bir daha tutmuyor eğer bunlar düzgünse sıkıntı yok mekaniği arkadaşın dediği gibi bir bilene sor ve ya güvendiğin anlayan oda yoksa götür servise sok.
    tampon kenarları hepsinde ayrılır yuksek süratlerden dolayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tampon kenarları hepsinde ayrılır yuksek süratlerden dolayı
    Teşekkürler Oturmuyormuş gibi duruyor dememdeki kasıt buydu

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat aralığı ne kadar olmalı ben sıkıntısız,aldığım gibi kontak çevirip gönül rahatlığıyla binebilecek bir rs almam için ne kadarı gözden çıkarmalıyım.Piyasa biraz karışık gibi geldi bana fikirleriniz benim için gerçekten önemli ve belirleyici unsur oluşturmakta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç hakkına bilgisi olan varmıdır ağır kazası önden arkadan motor üzerindeki yenilik vs arkadaşım telefonda yüzeysel olarak konuşmuş fakat buradan daha sağlam bilgi çıkacağını düşüyorum.

Connecting site...

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden fiyatları tam olarak piyasayı yansıtmaz.Satmaya niyeti olmayan yüksek fiyattan koyar,acelesi olan düşük fiyattan.Yapman gereken önce hangilerinin alınabilir olduğunu bulup onların sahipleriyle birebir pazarlık yapman.

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç hakkına bilgisi olan varmıdır ağır kazası önden arkadan motor üzerindeki yenilik vs arkadaşım telefonda yüzeysel olarak konuşmuş fakat buradan daha sağlam bilgi çıkacağını düşüyorum.

Connecting site...

bu aracın önden kazası var die biliyorum daha öncede bir kaç kere motor yapıldı die biliyorum okanın eski arabası o görürse daha net bi bilgi verecektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyon +

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 ay önce kadar baktık takas edicektik motor yapılmış ama motorda yine problem vardı bir garip çalışıyordu . sonrasında yapıldımı yapılmadımı bilmiyorum ve söylediğimde yaklaşık 2-3 önceydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat aralığı ne kadar olmalı ben sıkıntısız,aldığım gibi kontak çevirip gönül rahatlığıyla binebilecek bir rs almam için ne kadarı gözden çıkarmalıyım.Piyasa biraz karışık gibi geldi bana fikirleriniz benim için gerçekten önemli ve belirleyici unsur oluşturmakta
    17 - 19 aralığı ideal altı üstü zarar

SU-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu VEL rs nerelerde talip olabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)