Senelerdir clio rs hastalığım var.Kendime ait bi aracım olacaksa rs olsun istedim.Yazları çalıştım didindim.Tahminimce bir kaç ay sonra parayı denkleştirip hayalime kovuşacağım.Clio rs alırken nelere dikkat etmeliyim İzmirde veya İstanbulda hangi ustalar bu arabaların erbabıdır biraz bilgi verirseniz beni ihya edersiniz.. Not : öğrenciyim kendi paramla araba almak için senelerdir bekliyorum ilk arabamda hüsrana uğramayayım engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum![]()
şahsi fikrimi söylemem gerekirse bu araçlarda ucuz olsun benim olsun mantığını yürütme çünkü heyecan olucak sende ki yazdıklarından anlaşılıyor biraz piyasa üstü olsun ama araç kozmetik ve mekanik olarak derli toplu olsun yaklaşık 5 sene kadar bende 1.6 sport a bindim , söküp takmadığım yer motor açmak vs kalmadı eğer aklında böle bişi varsa RS bence kurcalınacak bir araba değil bunu bil ve alıcak olsam ki bende bakınıyorum 1. yi aldık 2. yi arıyoruz ama orj. bişey stepne,kaput,changer hatta ön camın atermik olmasına kadar inceliyorum.Motor kondisyonu düzgün geçmişi temiz ve mümkünse servis kaydı olan bir araç olursa nerden geldiğini bilir için rahat olur. bakılırken standart km kaza durumu yazmıyorum Allah'ın emri onlar zaten bakılacak şeyler geri kalan da burdan daha bilgili arkadaşlar var zaten fazlasıyla yazar yardımcı olurlar yazdıklarım benim fikrim.
rs özel bir arabadır bir m3 neyse rsde odur. nazlıdır ama keyıfilidirde ögrencı için yakıt konusunda üzücü rakamlar yaratmaz ama bakımlarını eksıltır isen adamın canına okur bir cok parçası bulunabilir alacağın aracın ne olursa olsun ılk yagını suyunu değiştir. alacağın aracın bakımlarında ne değiştiğini öğren v kayıs kıtı triger v.s sonra elınde patlamasın egzost filtre ile fazlasıyla doyurur seni alacağın aracı sorgulat fikir alısverisi yap derim arabaya alısmadan sağda solda gazlama son olarak kazasını sağını solunu cok inceleme düzgün ise hatları yeterlidir rs için zaten rakamlardanda bellıdır hasar durumları usta konusu değişkendir tercih meselesi zaten hangini seçersen diğeri artık olmayacaktır bizim memleketimizde rekabetin adı düşmanlık olmus
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Aracın shoplu oynanmış resmini koysa bile ilk bakacağın panjur kaput hizası tampon kenarı ile panjur aralığı yine far çamurluk ile kaput çizgileri son olarakta kapı ile çamurluk aralığı ve hizaları clio da hatları belirleyen temel unsurlar bu bence zaten kenardan bu tampon sanki oturmuyormuş gibi duruyor dokunma tıklama kaza vs olunca bariz bir daha tutmuyor eğer bunlar düzgünse sıkıntı yok mekaniği arkadaşın dediği gibi bir bilene sor ve ya güvendiğin anlayan oda yoksa götür servise sok.
fiyat aralığı ne kadar olmalı ben sıkıntısız,aldığım gibi kontak çevirip gönül rahatlığıyla binebilecek bir rs almam için ne kadarı gözden çıkarmalıyım.Piyasa biraz karışık gibi geldi bana fikirleriniz benim için gerçekten önemli ve belirleyici unsur oluşturmakta
Bu araç hakkına bilgisi olan varmıdır ağır kazası önden arkadan motor üzerindeki yenilik vs arkadaşım telefonda yüzeysel olarak konuşmuş fakat buradan daha sağlam bilgi çıkacağını düşüyorum.
Connecting site...
Sahibinden fiyatları tam olarak piyasayı yansıtmaz.Satmaya niyeti olmayan yüksek fiyattan koyar,acelesi olan düşük fiyattan.Yapman gereken önce hangilerinin alınabilir olduğunu bulup onların sahipleriyle birebir pazarlık yapman.
direksiyon +
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
2-3 ay önce kadar baktık takas edicektik motor yapılmış ama motorda yine problem vardı bir garip çalışıyordu . sonrasında yapıldımı yapılmadımı bilmiyorum ve söylediğimde yaklaşık 2-3 önceydi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)