User Tag List

Sayfa 18/221 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
4197 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 araçta benim yakın arkdaşlarımdayken cvk öndeydi de şimdi nrden aklınıza geldi
    YC RS'i ben 2 hafta oldu satalı suanda araç cumhur'da ben burdan aracı alır sahibi ile gelirim istenildiği zaman.
    Sizde cvk ile konusun güzel bir dostça deneme yapalım.
    Biz suanda YC'den çok ümitliyiz.
    Burda Denediğimiz Clio RS'ler hiç tat vermedi giden bir clio rs'le görmemiz gerek artık.

CVK - YC Clio RS video istiyoruz (:

pegeout 106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volkan posta kutun dolu ßilgin olsun
    Ecu_Fast Jr.EVO_CzT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pegeout 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volkan posta kutun dolu ßilgin olsun
    boşalttım hocam at sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldğım bir bilgi genelinde şaşknım doğrusuu bilen varsa yazabilirmi

YC rs CVK dan daha ii yürüyormuş inanmam dedim videoları göstereyim dediler bilgisi olan varmı yc rs cvk dan daha ii mi yürüyor ?
    Böyle saçma sapan konuşmalar diyalogları benmi söylemişim
    Beni tanıyan adam tanır benim böyle cümleler kurcagımıda kimse tahmin etmez.
    En iyi yürüyen araç CVK'dır ve cvk'nın sahibine msj atıldı araç'ı görmek istiyoruz diye arkadaşta oksijen sensoru vs vs değişelim gelir denersin denildi. Siz kimden böyle cümleler duydunuz bilmiyorum ama. YC CVK'dan iyi yürüyor kimse diyemez, belkide yürüyordur ama yan yana yürümeden hiçbirşey belli olmaz.

O yüzden uzatmaya gerek yok, iki araç sahibide arkadaş eski araç sahipleride birbiriyle arkadaş gerilmeye gerek yok, denerler birbirleriyle olur biter.

Okan sende sağdan soldan duyduklarına bakma kanka araç burda güzel giden bir kaç araçla denetildi sonuç tatmin ediciydi, birileride öyle boş muhabbet demiştir.

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vokan kanka sıkıntı yok bılıyosun
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vokan kanka sıkıntı yok bılıyosun
    yok herkez birşeyler söylüyor canım sıkılıyor ben kimseyle konusmadım etmedim ama millet birşeyler söylüyor o yüzden şimdi cumhur'u aradım herhalde o konusmus 52 ap sahibi arkadaşla o yüzden okan sen cvk'nın sahibine söyle musaitse bu gece bile gelebilirmiş cumhur denerler kanka.

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cvk nın sahıbı arkadasımız yaz tatılı yapıo manıta kovalıyo kanka aradım alıcanı bırlıkteler bızım burda lar yazarlar bırasdan kanka
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volkan deposuna deniyorsanız avrupa yakasına gelirsiniz akşam çıkarız forumda denemek istiormla olmuyor hamiti cepten ara olmadı beni ara oke..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cvk nın sahıbı arkadasımız yaz tatılı yapıo manıta kovalıyo kanka aradım alıcanı bırlıkteler bızım burda lar yazarlar bırasdan kanka
    tamam kanka paslaşırız ona göre, ben çıkıyorum hade görüşürüz.
    telle alo dersin hareket olursa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volkan deposuna deniyorsanız avrupa yakasına gelirsiniz akşam çıkarız forumda denemek istiormla olmuyor hamiti cepten ara olmadı beni ara oke..
    Alican araç benden çıktı, YC - CVK'dan hızlı vs cümleleride ben söylemedim.

İster deposuna ister anahtarına beni bağlamaz iki aracında sahibi konussun etsin.

Benim anlatmak istediğim nokta, YC geçer CVK izmirdeki gibi gitmiyor denilen cümlelerin benim söylemiş olmamı düşünmeniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amcadan rs güzelmiş be
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YC RS'i ben 2 hafta oldu satalı suanda araç cumhur'da ben burdan aracı alır sahibi ile gelirim istenildiği zaman.
    Sizde cvk ile konusun güzel bir dostça deneme yapalım.
    Biz suanda YC'den çok ümitliyiz.
    Burda Denediğimiz Clio RS'ler hiç tat vermedi giden bir clio rs'le görmemiz gerek artık.

CVK - YC Clio RS video istiyoruz (:
    slc nin arac portlandı sanırım aygır gibi yürüyor videolarda deneyin derim denerse
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yc cvk yi mi gecicekmis o zaman slc nin icinden benim ustumden atlar ))
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GalipDKrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yc cvk yi mi gecicekmis o zaman slc nin icinden benim ustumden atlar ))
    Yc ztn senle slc'nin üstünden atlar bidaha döner bi daha atlar şişko

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yc ztn senle slc'nin üstünden atlar bidaha döner bi daha atlar şişko
    Kaccc beyyyygirrrr ))) alican aklini alirim senin
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

akif252
    Misafir
    Alıntı Vlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle saçma sapan konuşmalar diyalogları benmi söylemişim
    Beni tanıyan adam tanır benim böyle cümleler kurcagımıda kimse tahmin etmez.
    En iyi yürüyen araç CVK'dır ve cvk'nın sahibine msj atıldı araç'ı görmek istiyoruz diye arkadaşta oksijen sensoru vs vs değişelim gelir denersin denildi. Siz kimden böyle cümleler duydunuz bilmiyorum ama. YC CVK'dan iyi yürüyor kimse diyemez, belkide yürüyordur ama yan yana yürümeden hiçbirşey belli olmaz.

O yüzden uzatmaya gerek yok, iki araç sahibide arkadaş eski araç sahipleride birbiriyle arkadaş gerilmeye gerek yok, denerler birbirleriyle olur biter.

Okan sende sağdan soldan duyduklarına bakma kanka araç burda güzel giden bir kaç araçla denetildi sonuç tatmin ediciydi, birileride öyle boş muhabbet demiştir.
    kankan cumhurun dediklerini aynen yazdım eksiği var fazlası yok yc cvk da daha iimiş hatta siz cvk nın sahibini çagırmışsınız kaç kere gelmemişler yok rolanti motorum bozuk yok su var yok bu var .. hatta izmirdeki gibi yüümüyor 3 4 kere kapak kırdı düzen tutmuyor dedi bana cumhur arkadaşın sonuçta yalansa yalan desin yalan kelimem varsa adam değilim okadar acık ve net ben cumhura dedim ki cvk yı yc nin geçme şansı yok oda bana cvk yürümüyor kaç defa kapagı kırdı işlem yapıldı eskisi gibi değil dedi bende inanmadıgım için buraya yazdım 2 nizde denerseniz bigün videoları görürüz cvk mı giderli yc mi giderli anlarız hatta cumhurun elinde cvk nın yc ye geçidigi videolar bile varmış aynen konuşmalarımızı yazdım tek kelime abartı yada ekleme yokdur ... sonuçta ikinizide tanımam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa ne boş konuşmalar yapıyorsunuz benle okanın denemelerini diyorsunuz yc ile cvk anca o zaman denedi oda cvk nın izmirden geldiği haliydi yanyana yürüyorduk ben geçiyordum okan geçiyordu bunumu aklında tutmuş cumhur ? arabadan anlayan adam olsa 10000 kez kırmazdı ztn cvk kapak vs kırmadı 3-4 kez vs cumhur ne s. biliyorda konuşuyor bunu anlamıyorum arabasına güveniyorsa gelir dener CVK ile ben okey diyorum hazır araca kondu ya yürüyor geliyor cumhura pc'den sonra .. 2 sininde ne *** oldğunu biliyorum araçların ..cvk hakkında boş muhabbet döndürmesin yok gelmedi cvk yok denemedi vs vs yc yi görelim bi ? 1 sene önceki muhabbeti diyor herkez ayrı kafada resmen .. Yc egzantirik taktıysa anca eş değer olabilir diğer türlü zaten imkanı yok geçmesinin cvk yı aksini idda ediyorsa bekliyorum denemeye eski aracımı

bahsedilen deneme bendeyken olmuştur .. Cvk'nın istanbula ilk geldiği zamanlardır ( şuanki cvk bambaşka)

http://www.techturkey.com/forum/vide...-rs-yc-rs.html
    http://www.techturkey.com/forum/vide...yc-rs-2-d.html

bunlar ztn görüldü techte hala neyin davasında.. O zamanki Tarihle bu zamanki tarih farklı araçlarda farklı

akif252
    Misafir
    ben mantık olarak inanmadıgım için sadece burda sormak istdim ne konuyu uzatmak nede kinsenin arabasına laf söylemek haddime dümez sadece anlattıklarını söyledim zaten işi bilen adam az çok hangi aracın yürüyüp hangisinin yürimiceni bilir. cvk nın speclerine ulaşmak için rs cilerin bayabir para harcamaları lazım oda herkezin yapacagı bişi değil bence denemeler herzaman olur ömemki olan kabullnmektir sonuçları.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankan cumhurun dediklerini aynen yazdım eksiği var fazlası yok yc cvk da daha iimiş hatta siz cvk nın sahibini çagırmışsınız kaç kere gelmemişler yok rolanti motorum bozuk yok su var yok bu var .. hatta izmirdeki gibi yüümüyor 3 4 kere kapak kırdı düzen tutmuyor dedi bana cumhur arkadaşın sonuçta yalansa yalan desin yalan kelimem varsa adam değilim okadar acık ve net ben cumhura dedim ki cvk yı yc nin geçme şansı yok oda bana cvk yürümüyor kaç defa kapagı kırdı işlem yapıldı eskisi gibi değil dedi bende inanmadıgım için buraya yazdım 2 nizde denerseniz bigün videoları görürüz cvk mı giderli yc mi giderli anlarız hatta cumhurun elinde cvk nın yc ye geçidigi videolar bile varmış aynen konuşmalarımızı yazdım tek kelime abartı yada ekleme yokdur ... sonuçta ikinizide tanımam.
    --------------

Cumhur'la aranızdaki diyalogu bilmediğim için ne deyip ne demediğini bilmiyorum.

Dediyse öyle şeyler araç 2 haftadır kendisinde araşırlar denerler olur biter.

Uzatmaya gerek yok.

Bu hafta sonuna kadar egzantirikleri takıcakmış eşit speclerde denerler, olur biter.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)