Dedigin çok dogru özellıkle bu tarz araçlar deli gibi el degiştiriyo nedenini bilmıyorum insanlar bi hevesle alıp sonra sıkılıyormu yada masrafları mı agır gelıyo bilmıyorum. Suan vts var ve satıp acıkcası rs almayı cok istiyorum ama aynı arabalar satılıp satılıp 1-2 bin tl fazlasına nete düşünce harbiden soguyorum ve aklıma kötü düşüncelerde gelmiyo degil
Kimse aracını satarken zarar etmek istemez hatta cogumuz max. kar ile satmak isteriz benim söylemek istedigim bu degil aracı alıp 1 ay geçmeden 1-2 tl fazlasıyla nete koyunca hem fiyatlar yükseliyo hem aklımda soru işaretli fazlaca artıyo. Tamam herkez için soylemıyorum bu lafı aciliyet olur başka özel sebeb olur ama sebebsiz yere ilan açanlarda aracım neden satılmıyo diye düşünmesinler
Beyler adam gibi fiyattan turşu olmamış RS satan varsa beri gelsin. Piyasa fiyatları ile konuşmasın ama satıcı lütfen.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
rs hak eder 23 25 de eder ama diyorum hak eder aracı aldıkdan 5 gün sonra yagını değiştirdim diye far kkoyulmaz üstüne sözüm meclisten dısarı he nasıl olur alırsın extra yaparsın headersdi egzosdu o aradada acilsatman gerekir farkını koyarsın bu normal durum olur nacizane fikrim fark olacaksa böyle olmalı
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Eder tabi 23-25 eder. Coilover vardır. Motor içi forged toplanmıştır. Egzantrik felan filan vardır. Doludur kısaca araba eder. Ama Türkiye'de tek. En orjinali. Gazlanmamış. Kuruş masrafı yok benzini koy git. Diye lanse edilen boş araçlar al satcıların alanın üstüne 2 lira koyup ilan açmasından suni bir yükselişteler.
Vida ile değişebilen parçaları (ön çamurluk, kapı, bagaj) dışında değişeni olmayan. Kaynak çekiç görmemiş. Şaselerinde sıfır işlem olan. Motoru yolda bırakmayacak olan bir RS sahibi var ise fiyatınıda insani seviyelerde tutuyorsa. Bana mesaj atsın. Alıcıyız.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ve rsi görün derim bu msj üzerine adam bentley gibi el yapımı emek vermiş araca
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Aga millet soruyo clio rs clio rs kimsenin aldigi yok![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Sisko satabilirim arabayi burdan bi arkadas istiyo onu bekliyorum yabanciya gitsin istemiyorum zaten almazsa artik sahibindene fotografli bi ilan koycam![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)