User Tag List

Sayfa 29/221 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
4197 sonuçtan 533 ile 551 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi ben clio rs imi zamanında 18 e verdim 2002 model 172 lik di.Sonrasında 4-5 araç değiştirdim şimdiki aracımı soruyorsan 16700 istiyorum palio ma.
    Sorunu şu şekilde cvp lıym
    Benim palio aracımın piyasası 15-18 arası ***** sitede. hatta 21 bile isteyen vardı ama satıcı değil sanırım
    Bana göre 98 model düz palio 1.6 12 ediyorsa fabrikasyon sporco koltuklu pedal lı vites topuzlu fabrikadan modifiyeli motora sahip düz palio nun en fulunden çok daha dolu olan yol tutuşu bambaşka olan palio modeli 16 - 17 çok normal
    Clio rs e gelince: hiç bir özelliği olmayan vti 25 ediyorsa clio nun ederi 30 dur ama gel görki karşılaştırmayı aracın donanımına veya başka özelliklerine göre yapaamıyoruz ülkemizde.
    Bunu talepler ve genelin bakış açısı değiştiriyor.
    örneğin laguna 2 megaane 2 den dahaa üsst sınıf ve donanımlıdır amaa 2. elde megane 2 daha pahallı.

Şuan bana göre evladiyelik tabir edilen müthiş temiz bir clio rs 172 20+ hakediyor.Ama megane rs in benim şahsi fikrime göre her yönden altında bir araçtır gökhan arkadaşımın dediği gibi.
    İnşaAllah anlaşılır olmuştur
    yooo sölediklerin %100 doğru ertekin hocam. ama dediğim gibi sen clio rs i mrs ile kıyaslıyorsun ederi o değil diyorsun, bende aynı şekilde palio sporting 16-17 ediyorsa rs in ölüsü 20 eder diyorum neyse konu uzaaaarrr giderrrrr benim aracımı aldığım rakam belli, satarken de kesinlikle piyasasında değil aracımın ederinde satmaya çalışacağım. hoş gerçi satma gibi bir niyetim inş. Allah imkan verir uzuuun yıllar binerim. çünkü aracımı hastalık derecesinde seviyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir mrs ile sport hiçbir zaman kıyaslanamaz bu arada sizin hangi rsi aldıgınızıda merak ettim
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yooo sölediklerin %100 doğru ertekin hocam. ama dediğim gibi sen clio rs i mrs ile kıyaslıyorsun ederi o değil diyorsun, bende aynı şekilde palio sporting 16-17 ediyorsa rs in ölüsü 20 eder diyorum neyse konu uzaaaarrr giderrrrr benim aracımı aldığım rakam belli, satarken de kesinlikle piyasasında değil aracımın ederinde satmaya çalışacağım. hoş gerçi satma gibi bir niyetim inş. Allah imkan verir uzuuun yıllar binerim. çünkü aracımı hastalık derecesinde seviyorum.
    Yok yav ben kesinlikle mrs ile kıyaslayı crs o paraları etmez demiyorum hani şuan ikisinin temizi arasında bi 10-12 bin tl fark var ve normal.Bana göre istenilen rakamlar normal ama mrs ile fiyat dışı kıyasladım gökan ın söylediğine istinaden hak verdim.Kalite hissi oturaklılığı zevk çok başka mrs nin şeklinde yani.
    Yoksa bende satmazdım crs mi çok memnundum borca istinaden satmam gerekti.
    ve haklısın crs o fiyatlarayken benim aracım bu parayı haketmiyor ama piyasası bu şekil yani.ama şuda varki crs bu fiyatlarayken bir çok araç parasını haketmiyor karşılaştırsak.Dediğim gibi Türk halkının talebi fiyatları belirliyor malesef.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yav ben kesinlikle mrs ile kıyaslayı crs o paraları etmez demiyorum hani şuan ikisinin temizi arasında bi 10-12 bin tl fark var ve normal.Bana göre istenilen rakamlar normal ama mrs ile fiyat dışı kıyasladım gökan ın söylediğine istinaden hak verdim.Kalite hissi oturaklılığı zevk çok başka mrs nin şeklinde yani.
    Yoksa bende satmazdım crs mi çok memnundum borca istinaden satmam gerekti.
    ve haklısın crs o fiyatlarayken benim aracım bu parayı haketmiyor ama piyasası bu şekil yani.ama şuda varki crs bu fiyatlarayken bir çok araç parasını haketmiyor karşılaştırsak.Dediğim gibi Türk halkının talebi fiyatları belirliyor malesef.
    aynen öyle. neyse parasını haketmeyen araçlar mevzusuna hiç girmemek lazım, çünkü bununla ilgili bir topic açılcı 30 sf dır konu dönüp dolaşım aynı yere geldi halada çözülemedi malesef ülkemizde insanların tercihleri garip.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ibo servise soktum. sanayide dükkanımda var rotcusundan şasecisine kadar soktum araç sorunsuz. bir tek rot başı arızalıydı azcık onuda pazartesi sıfırlıcam. ama dediğim gibi yol tutuş beni hiç sarmadı. ama hakkını şu şekildede veriyiyim. cidden hondalardan iyi ama mrs ye göre az fark var diyenlere benim lafım. dünya kadar fark varmış.

clio rs ıle megane rs arasında az fark var dıyen adam megane rs e bınmemıstır bence.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhan pampa artık seninde dünyan bizimle aynı
    Ne zaman rolling yapıyoruz
    Sanada saplıyımde 25 e ilan koyarım
    Ordan 4-5 lira ekleyip megane rs alırım
    Kafa hep buna kazılı şu an milletin
    Ciğer RS diye
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk olay talepte değil. asıl olay ötv şerefsizi. ve ona zam yapan şerefsizler. sıfır arabaları okadar uçurdularki insanlar 2nci ele çok yöneldi. yoksa söylüyorum 5 yaşını geçen arabanın değeri bu sınıflarda10 liradır. mrsnin sınıfındada 16 17 dir. tayyarlarında odur ederi. bu bana göre böyle.

keşke şu ötv aniden düşse sıfır arabalar ucuzlasada bizimde arabalarımız elimizde patlasa hiç üzülmem.

selçuk söledim sana rolling yok. ben clio rse alışmam zaman alıcak. rollde koşturmicam hiç.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rolling olayın makarası
    Ben zaten clio rs ler ile rolling yapmıyorum
    Fakat zaten araçlar kıyaslanmıycak kadar farklı
    Birisi Elma birisi armut sen burda istediğini söyle olay gene aynı kalıcak
    Sadece 3-4 kişi aynen şöyle diycek ''Ulan adam haklı''
    Ya sonrası ? Boşverrrrrr buradaki düzeni elleme elleşme
    Bizler böyle huzurluyuz

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İspanyadan ufak bir istatistik, 2012 yılında satılan araçların % 80'i 2. el, o rakamın % 60'ı 10 yaş ve üstü. Memleketimiz de aynı durumda. Yakında bit pazarına nur yagacak. Dolu dizel aile arabası almaya kalkarsan c4, megane veya focus gibi 65-70 lira aralığındasın.

Buradaki sorun şu aslında, gelir durumu yüksek olan insanlar da bu ÖTV den dolayı küçük hacimli motorlu orta sınıf araçlara yöneldiler, bu durumda orta sınıfın kullanması gereken araçların fiyatlarının patlamasına sebep oldular.

En son Ford bayisine gittiğimde Focus fiyatı sordum dizel, 70 lira dedi arkadaş dedim en dolusu mu, yok istersen ekleme yapabiliriz

Sonuçta Mercedes ve BMW dahi 1.6 katagorisinde çarpışıyorlar. 116i ve C180 en açık örneklerdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gün azcık gazladım. egzos sesi harbiden zevkliymiş neyse sonunda zevk alıcak bişeyini buldum aracın
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gün azcık gazladım. egzos sesi harbiden zevkliymiş neyse sonunda zevk alıcak bişeyini buldum aracın
    ilk degişikligi yaptık bugün hayırlı olsun
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kardeşim eline sağlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırak ya
    Sen bizi sevmiyinnnn
    Def ettin hepimizi

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kardeşim eline sağlık.
    Her zaman 10 numara oldu valla Bikaç iyi dokunuşla toparlar kendini baya baya.
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet dış uygulama şart ben kılcallardan nefret ediyorum. bi ara onuda yapsak iyi olcak

kyhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yanındayken zevk aldım abi Sen o kadar kullanma o gaz o egsozla kim bilir ne sürüş keyfi yaşadın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar şu an ilanda olan Rs lerden hangilerini alınabilir ve iyi durumdalar?kolay gelsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilan koymadan satmayı düşünüyorum. geçmişte hiç ilan açılmamış bir araç bendekide. kazası belası yok. bakım malzemelerinin alayı yeni. sağlıklı port polishi yeni yapılmış düzgün rs mevcut bende.

megane rsden inip clio rse binince alışamadım. o yüzden satabilirim.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)