Nerde bu rs ciler. Hadin la bakacam araçlara, içinde bakılmıcak olan varsa niyetlenmiyek bile.
Nerde bu rs ciler. Hadin la bakacam araçlara, içinde bakılmıcak olan varsa niyetlenmiyek bile.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
2 Side fazlaca uygun fiyatlı. Vede bakıp alması benim için masrafsız kendi memleketimde olduğundan. Bu nedenle bariz birer hataları yok ise direkt alacağım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ilan vermediğim halde 4-5 arkadaş aramıştı. benim clio rs satıldı bu gün. ilk gelen arkadaş aldı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Uğraşmadığına seevindim.
araç temizdi abi. kusur bulamadılar arabada. hemde yabancıya gitmedi o kısmıda güzel oldu. yani dizel araç aldıktan sonra işler iyi giderse verdiğim paraya gözüm kapalı geri alırım bu gün sattığım arabayı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 15.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 93894270
arkadaşıma almayı düşünüyoruz var mı bilgisi olan? araba nasıldır?daha önce ki sahibi varmı? pm dende yazabilirsiniz
eg sedan vtec
Araç arkası komple yok olacak kadar girikti kardeşim.
evet kardeşim antepteki araç
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sorgusu-4.html
burda baya bi bilgisi var
Beyler hadi be yaw izmirdekilerede bi bakın RS alak
şu an bence en gideri kamerinki km olarak bakımları olarak...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)