Şansıma tüküreyim. Kimsemi tanımıyor izmirdeki rsleri
Şansıma tüküreyim. Kimsemi tanımıyor izmirdeki rsleri
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
eski plakaları öğrenirsen tanıyan çıkar illaki, 14 lük olan eski bhh plaka gibi.
kamerinki alınacak araç ama mesafe uzak olunca insanlar çekiniyor sanırım o kadar yol teperde mutsuz dönersem korkusu. bende hatayda kazasız boyasız nokta hatasız bir araç buldum ama korkup gidemedim. ama araç tanın araç çıkar elbet biri gider alır onuda.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
İş başa düştü. Komp ve kaporta testlerini yapayım bari
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
aynen abi millete bakma sen. kompresyon testi hepsi iyiyse. kaportada değişen yoksa al gitsin. he birde 5664 plaka sorgulamayıda unutmayalım![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Başka kronik rahatsızlık ve dikkat edilmesi gereken varmı?
kaputu biliyorsun zaten artık. altılı alpine chancerı sağlammı ona bak. pek ucuz değil o. koltuklarda açılma v.s yoksa sorun yoktur zaten.
14–15.000 tl ye kuş kaput ve km yapmamış araç bulabilirmiyim sizce)
20yede alsan masrafı oluyor ya.al en basitinden gecen gun sarj dinamosu bozuldu yaptrdm.vites kolunun altndaki demir levye egikti 100kusur lira uyduruk bi levye onu aldm.senkromecleri kotuydu baski balatasikotuydu onlari degistim.silecek motoru bozuk onuda yaptracam.24leri bulduk anasını satim.
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95516546
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 19.900 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 89347461
bu iki arac hakkında bilgisi olan arkadaslar,degerli yorumlarınız nelerdir?
Rs lerde kronik sorunlarda kemikli şanzuman sorunları geçmemesi cırlaması..rolanti sensörü,silecek motoru,koltuktan dolayı Airbag sinyali, kaput takıntısı..bunlar çok sık rastlanan işlemler...Unutmadan sente ayarındanda sıkıntılar dogabiliyor..
zaten 10 küsürlü yaşta araçlar 172 ler için söylüyorum ufak tefek oynamalarla güzel sonuçlar verebilen canavarlar hepsi
Şuan günümüzdede çiçek gibi tabir edicegimiz Rs kalmadı varsada max 2 yada 3 tür bir elin 5 parmagını geçmez ama kim ne derse desin satıldıgı fiyatlar çok kötü piyasanın çok altında gidiyor çogu Rs.
Clio rs orjinal arka tampon 2000 modelden cikma ve orjinal spoiler isigiyla beraber satiliktir ihtiyaci olan ulasabilir
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)