User Tag List

Sayfa 56/221 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
4197 sonuçtan 1.046 ile 1.064 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ercan5252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seninle ayni seyin pesinde sanirim mesaj sayinizi yukseltmek icin her konuya her yaziya salca oluyorsunuz zaten uc bes kisi var burda herseye maydonoz olan onlarda iyi bilir kendilerini sanada by. Cevap vermeye degmezsiniz.......
    gökhan abinin dediklerinden hiç bişey anlamamışsın adam senın anlaman için yazmış ama malesef işte bu kadar
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

ercan5252 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ercan ne bu alınganlık? adam altı üstü eski plakasını sormuş. araç dediğin gibiyse saklıcak bişi yoktur biliyorsan söylersin bilmiyorsan bilmiyorum dersin.

alper abiye gelincede adam benden 7 yaş büyük. görüştüğümüzde kanka diye hitap etmesine rağmen ben büyüğüm diye abi diyorum. sen 14 yaş farka rağmen adama artistlik yapıyorsun. tamam gençsin ama biraz dikkat et insanlarla hitap şekline. hani yanlış bişi sölese neyse.

bende clio rs sahibi oldum hiç bu kadar atarlı giderli değildik. 18.500e forumda satıcam dedim ilan bile vermedim ertesi gün satıldı. sen sanıyormusunki herşey araç.

önce iletişim.
    Tabiki herseyden once saygi gelir ama surekli baskalarinin aracinda kusur arayanlardan biktim isandim rs benim bile degil ama rs veya gti surekli herkes herkezin aracinda bi eksik ariyor mesela full orjinal bi araba sorgulatsam neleri neleri cikar burda bi bilsen burda sorun yazilan yazilara dalga gecer gibi yada asalar gibi davranma bu zaten uc bes kiside var onlarida cok iyi biliyorrum kimseye saygisizlik yada hakaret degil amacim saygilar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GalipDKrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan abinin dediklerinden hiç bişey anlamamışsın adam senın anlaman için yazmış ama malesef işte bu kadar
    Anlamamis olabilirim kusura bakmasin. Iyi aksamlar.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bak bende clio rs sahibiydim. isteseler o arabada eskiden egzantrik vardı, egzantrikli arabayla stock clio rs e selçuğa geçildi alınmaz diyebilirlerdi.

ama demediler. niye demediler sanıyorsun? çünkü beni sevdiklerinden adamlar dediki egzantrik varken yazılım yüklemedi o yüzden geriye düştü stok daha hızlı oldu dendi. doğrusuda buydu.

emin ol bende alttan almak yerine insanlara atarlı giderli ters davransam bende kötülenme ihtimalim olurdu.

2 kutu civata parçası bu arabalar. 2 kutu civata için insanlarla niye aranı bozarsın. sen alttan al, makaraya bile vursalar ciddi şekilde alttan alarak doğruları anlat bak kimse senin dediğin gibi olmicak görüceksin. ama plaka soran adamı bile terslemişsin önce bi oku yazdıklarını hatanı anlıcaksın.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bak bende clio rs sahibiydim. isteseler o arabada eskiden egzantrik vardı, egzantrikli arabayla stock clio rs e selçuğa geçildi alınmaz diyebilirlerdi.

ama demediler. niye demediler sanıyorsun? çünkü beni sevdiklerinden adamlar dediki egzantrik varken yazılım yüklemedi o yüzden geriye düştü stok daha hızlı oldu dendi. doğrusuda buydu.

emin ol bende alttan almak yerine insanlara atarlı giderli ters davransam bende kötülenme ihtimalim olurdu.

2 kutu civata parçası bu arabalar. 2 kutu civata için insanlarla niye aranı bozarsın. sen alttan al, makaraya bile vursalar ciddi şekilde alttan alarak doğruları anlat bak kimse senin dediğin gibi olmicak görüceksin. ama plaka soran adamı bile terslemişsin önce bi oku yazdıklarını hatanı anlıcaksın.
    Haklisin evet ama insan olarak baskalariyla yada mallariyla dalga gecme huuumuzdan vaz gecemiyoruz burda arac sorgulaniyor simdi ben senin aracini biliyormuyum bilmiyorum ama biri sorgulatti diyelim bi arkadasimda salladi bana o araba kazali pert bende buraya yazdim bu kisinin arabasi kazali vsss. Olay bu bilmeden adin kadar emin olmadan kimsenin arabasi hakinda yorum yapmak gunahtir vebali vardir... bunu unutmayalim hepinize iyi aksamlar.

ccoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklisin evet ama insan olarak baskalariyla yada mallariyla dalga gecme huuumuzdan vaz gecemiyoruz burda arac sorgulaniyor simdi ben senin aracini biliyormuyum bilmiyorum ama biri sorgulatti diyelim bi arkadasimda salladi bana o araba kazali pert bende buraya yazdim bu kisinin arabasi kazali vsss. Olay bu bilmeden adin kadar emin olmadan kimsenin arabasi hakinda yorum yapmak gunahtir vebali vardir... bunu unutmayalim hepinize iyi aksamlar.
    sen neden ortalıgı karıstırıyosun arabanı alacak olan adam gelir baktırır içine siner yada sinmez orası nasıp kısmet birisi yanlış bilgi vermiş olabilir plaka karışmış olabilir sen hala burda senden 14 yaş büyük insanlarla bile tartışma çıkarmanın peşindesın senın burda anlatmak istediğin bu anlatma biçimiyle diğer kişiler tarafından kayde alınmaz
    Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
    0531 985 1905

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuk sen yazılanları neren ile okuyorsun bilmiyorum ama senin araba ile alakalı tek kelime etmiş miyim. Her hangi bir Clio RS aynı speclerdeki EP3 ile denerse geçilir. Kadirin arabası da 5000 tl ile o hale geliyorsa yarın gider ilanlardaki en ucuz RS i alırım o hale getiririm diyorum. Burada senin araban ile alakalı tek laf var mı? Dünya RS den ibaret değil. Yok sana bye bye falan ulan daha dün çıkardıınız *** denize ulaşmadı ettiğiniz laflara bak.
    IN BOOST WE TRUST

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio rs fiyat kalite olarak en iyi araçlardan biri diyelim ve konu mındar olmasın ......

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denedıgı kımseye gecılmemıstır gıbı keko bır cumle ıle araba satmaya calısırsanız sızle dalga gecerler kardesım.mahalleden cıkmadı mı araba derler.her araba gecılır.rs guzel arabadır benım kadar da hastası degılsındır buna emın ol lakın ılana bu sekılde bır ıbare yazarsan tepkı toplaman dogal + ben sadece "" ısaretı koydum,hemen dalga gecıyosun dıye cıkıs yaptın.ınsanlar uff arbaya bak hıc gecılmemıs demez, bu ne la dıyıp oradan uzaklasır.sana-arkadasına burada ıyılık yapmaya calısıyor ınsanlar ama sen *** atmak olarak algılıyorsun.konuya yazanların hepsı rs fanatıgı bu arada.senı sevmeseler bıle senın - arkının altındakı rs ın *** olmasını ıstemez merak etme ılana aracın guzel bı vıdeosunu ya da ustundekı modları detaylarını yazsan,prof fotolar koysan zaten ılla kı hakettıgı fıyata satılır.(soyledıgın kadar temızse)

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio RS Candır Can YC 444

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spec ne alaka fiyat ne alaka. O speclerde diosun. Al ikisi de 2 litre NA.
    Kadir acaba kaç para harcamış bir sor istersen. Parçası cartı curtu beyini fiber işçiliği. 5000 e oluyorsa hepsi hemen gidip en dandik clioyu alıp yapiim. White RS ile normal Clio RSlerı bir tutma istersen.
    Sadece şanzımanı baskı balatayı adam edene kadar bi 3000 gitti

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam bilmiyorum sahibine sorarim satis goreli bir bucuk yil olmustur asa yukari

Hayirdir plaka isi yapiyorsunuz sanirim siz... ezberinizde vardir. ogrenim yazarim size ozellikle
    yok plaka isi yapmiyorum. eskiden ankaradaydi yazmissin onun icin merak ettim. kesin tanidigimiz arabadir diye.

hem birde plakayi sana soylerim diyimce pm ler almaya basladim hangi rs mis biliyomusunuz diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok plaka isi yapmiyorum. eskiden ankaradaydi yazmissin onun icin merak ettim. kesin tanidigimiz arabadir diye.

hem birde plakayi sana soylerim diyimce pm ler almaya basladim hangi rs mis biliyomusunuz diye.
    Cok gyzel karde ozaman sende gerekeni pm de solersin bildiklerini ..

Hatasiz boyasiz rs varsa bende bilmek isterim bende sevinirim boyasiz hatasiz rs varmis turkiyede diye varmi boyasiz rs varsa ese dosta tavsiye ederim ama piyasada 19. 20. 21 liralik bile rs lerde boyasizi ellenmemisi yok sanirim .. sonucta 12 13 yasinda araba ama olusu perti bile arabadir .. uretene kurban..

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .. uretene kurban..
    Alemsin
    Baya seviyosun herhalde RS leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben araç hakkında bilgi verdikten sonra akif abi yine araç hakkında yalan saçma sapan bilgi verildiğini görmüş sinirlenmiş ve yorum yazmıştır 2 mizin yorumları karışık oldu yani..aracı hakkında böyle konuşulduğunda ters tepki vermeside normal.bence uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.bir araba için kimsenin kalbi kırılıp ters düşmesin değmez.ben gereksiz tartışmalara girmem

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gyzel karde ozaman sende gerekeni pm de solersin bildiklerini ..

Hatasiz boyasiz rs varsa bende bilmek isterim bende sevinirim boyasiz hatasiz rs varmis turkiyede diye varmi boyasiz rs varsa ese dosta tavsiye ederim ama piyasada 19. 20. 21 liralik bile rs lerde boyasizi ellenmemisi yok sanirim .. sonucta 12 13 yasinda araba ama olusu perti bile arabadir .. uretene kurban..

kac tane ra gordunde bu kadar emin konusuyosun. var boyasiz rs ler merak etme.

plakayi bekliyorum bu arada.su an pm atan arkadaslara cevap veremiyorum aracinizi bilmedigim icin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ercan neden cellaleniyorsun kardeşim?

eski plakanı yaz buraya açıkca, adam sana kötü bişey dememiş etmemiş.

arabana güveniyorsan yaz eski plakanı, adamda pm yerine burdan yazar biliyorsa neyi var neyi yok.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ercan neden cellaleniyorsun kardeşim?

eski plakanı yaz buraya açıkca, adam sana kötü bişey dememiş etmemiş.

arabana güveniyorsan yaz eski plakanı, adamda pm yerine burdan yazar biliyorsa neyi var neyi yok.
    yukarıda yazdım ben araç hakkında bilgi verdikten sonra akif abi yine asılsız şeyler söylendiği için kızıp yorum yazmıştır konunun muhattabı odur üyeliği olmadığından benim üyeliğimden cevap veriyor eğer o isterse plakayı verir onun kararıdır.dediğim gibi konunun muhattabı odur.

ccoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ercan5252 bravo tebrik ediyorum seni
    http://media.tumblr.com/tumblr_mcntrsbVK41rwwepe.gif
    Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
    0531 985 1905

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)