ee o zaman bu kardeşinize bi el verinde fiyatı çok beni aşmayan bir rs bulalım![]()
https://www.google.com.tr/search?hl=...l%3B1000%3B632
o kadar rs biliniyor su rs az kaldı kayboldu nedir değildir bilende cıkmadı temiz gibi namussuz
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Bende maksimum 17.000 olarak düzgün rs bakıyorum.
arkadan bi hasar kaydı var bagaj kapağı ve tampon değişmiş çamurluklar değişmemiş ben açıkça konuşayım aracı gece gördüm bindim sabah satışı alıp edirneye döndüm yanımda usta falanda yoktubugün yada yarın bi expert raporu çıkartıcam boyasını kaportasını ne varsa paylaşırım burda motorunda bi sıkıntı yok yağ yakma üfleme gibi speclerine göre performansı çok iyi bi kaç deneme var zaten onlardan görebilirsiniz extra olarak apex yay hks filtre wimmer yazılım 60lık boru sondada replika varex kumandalı egsoz var 2 hafta önce bursadan aldım lastikleride iyi durumda
ön kaput ve bagaj kapağı değişmiş tavanda kapı içlerinde boya yok belden aşağısı boyanmış kulelerde şasede bi işlem yok çamurluklarda değişme yok
herkese merhaba. bir sorum olacak konu açmak istemedim clio rslerın ne kadar yaktığı konusunda bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum benzinde ne kadar yakar zaten tüp taktırmayı düşünmüyo arkadaşımın abisine bakıyoruz. bu arada max fiyat 19bin tl bu fiyata önerebileceğiniz bi rs var mı ?
basarsan tüm araçlar yakar basmazsan az yakar.
akmayı bilirsen benim gördüklerim:
50-60kmh ile sabit giderken 3.5 gösterir,
85-90 ile 4.5 gibi gösterir,
160la giderken 10,5-11
77km yol yapmıştım karışık ortalamam 7.2 idi.
basarsan hakkını verir
yukarıdaki değerler aracın kondisyonuna, hava sıcaklığına neme ve araç ağırlığına göre değişebilir.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bir arkadaşım oynanmış RS sahibi ve kendisinin ortalama yakıt tüketiminin 5-6 lt civarında olduğunu söyledi bunun doğruluk payı nedir ?bana pek inandırıcı gelmedi siz daha iyi bilirsiniz.
![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)