Connecting site...
Kozmetik olarak sıkıntılı,ama bu kusuru fiyatta sahibiyle oynama yaparak giderilebilir.
Connecting site...
Kozmetik olarak sıkıntılı,ama bu kusuru fiyatta sahibiyle oynama yaparak giderilebilir.
son 6 sayfaya baktım ama araç ile ilgili bilgi bulamadım.
Connecting site...
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
CLIO RS'imi satıyorum böyle bir link buldum bu daha öncede birkaç sefer satışta görmüştüm.
1.6tdi.
Ecutech.
Hayırdır neyi ima etmeye çalışıyosun? Evet benim arabamın kazası var isteyene resimlerini de atıyorum.Her sorana anlatıyorum. Kazayı yapan kişiyide çoğu kişi tanıyo nasıl yaptığını biliyo .Arabanın değişeni yok.
Boncuk diye tabir ettiğiniz çoğu arabayı gidişiylede duruşuylada bozar.Krank kol piston gömlek subap yay şapka blok hariç herşeyi orjinaliyle güven altan yetkili servisinde sıfırlandı.
O 23 25 yazılan rs lerin hiç biri o para etmez.
Bize iş mi öğretiyosun?İşine bak sen![]()
konuyu hep takipteyim yazmıyorum yazmıyorum ama kendi kendine her arabaya taş atmaya çalışıyosun çözemedim amacını taklalı diye ezmeye çalıştığın araba benimdi motorunu adan z ye yetkili serviste yaptık kompresyon değerleri yürüyeni vs gereken herşey yapıldı ki emin ol senin tahmin edebiliceğinden çok daha fazla özen gösterildi satmak için yapmadık binmek için yaptık burak kardeşimdir istediği için kıramayıp ona vermiştim ki hala benim sayılır arabayı ekspertize sokabilir alıcak olan arkadaş şimdide üst sınıf araba alıcağımız için satılık eli kulağında araba satmıyoruz heyecanlanma boşuna arabanın takla attığı saniyeden itibaren her anının kare kare fotoğrafları mevcut he bu arada imalı konuşmana gerek yok burda beni herkes tanır arabayıda herkes biliyo gizli saklı bir durum yok yani aleni yazıp sorabilirsin burda herşeyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)