User Tag List

Sayfa 174/221 İlkİlk ... 74124164172173174175176184 ... SonSon
4197 sonuçtan 3.288 ile 3.306 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksam senı roka pastanesınde beklıyor olucam elımdekı fotograflı klasor ile değerlendırme için birde misafirin war
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

trky_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhat kardeşimdir te rs'i çok aradı isteyerek kar amacı gütmeden beğerek aldı ve uzun süre bindi keyfini aldı çoğu kişininde dediği gibi rs piyasasında parmakla gösterilcek bi araba te rs, o olmuş bu olmuş yan yatmış çamura batmış demek kolay, bakarsın baktırırsın beğenirsen alırsın beğenmessen uzarsın.

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksam senı roka pastanesınde beklıyor olucam elımdekı fotograflı klasor ile değerlendırme için birde misafirin war
    owwwwww yesSSSSSSS sana ozaman 1. cilt yazdıgım clio arşivini vericem karıyı eve getirdiginde 2. cilt i vericem o kazalı clio rs ler nasıl kazasızştırılıp piyasa yapılıp satılır ı uygulan arkadaşları gösterimce sana 3 hafli gibi duran rs leri 1 hafta sonra BONCUK yapanları gösterim benim sözüm söz

istanbul çuk guzeldir ema benena

RaiTheRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki tarafa da hayırlı olsun takas, herkes dilediği gibi kullanır inşallah araçlarını. Araç için bu saatten sonra yapılan bazı yorumlar gerçekten çok manidar. Bu tarih itibariyle parça değişen olmayan yok çiziği olmayan RS aramak, çok abartı beklenti içine sokmakla yalnızca araç alacak adamı üzer başka da bir sonuç çıkmaz.Piyasada aldığı aracın üzerine civata dahi koymadan üstüne 1-2 ay sonra fiyat yazıp satmaya çalışılan, Lagunalarla onlarla bunlarla toplanıp boncuk diye lanse edilen bir ortamda aldığı rakamın üzerine bir o kadar da harcayarak sorunsuz(kusursuz demiyorum) bir araç yapmaya çalışılmış ve o kadar para ve emek var ortada.Şu özveriyi gösterecek adam da araç da sayılıdır TR de.Evvela emeğe saygı derim bizzat şahit olduğum için.Bu gün aracı bilen arkadaşlarınıza sadece telefonu kaldırıp sorun aracı emin olun olumlu cümleleri olumsuz cümlelerinden kat be kat fazla olacaktır. Mübalağsız söylüyorum aracı yakından görüpte parası olup rs almaya niyeti olan bir adam almıyorum diyorsa yahut gidişini görüpte tatmin olmuyorsa ya arabadan anlamıyordur yahut bokçuluk yapıyodur.Piyasadaki boncuk diye tabir edilen bir çoğu RS i net söylüyorum bozar TE RS. Bizzat görüpte şahit olduğum bu kadar emek,zaman ve para tek bir mesajla heba oluyorsa olmaz olsun öyle bir piyasa...
    Kaishakunin !!!

erdemköksal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bokçulukta master yapmış arkadaşlar açık ve net söylüyorum o rs size gelmez siz gidin bilmediğiniz para ve emek harcanmadan 2 fotoshopla oynanmış resimlere aldanıp 15-16-17 liraya rs alın yada aldığınızı zannedin kendinizi kandırın TE rs için konuşmaya gerek yok çok çok çok rs i bozar......
    Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
    #206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne kadar 3 tane clio rs'im oldu.2'si 172 bir 182 olmak üzere.TE rs şuan piyasada en bakımlı en temiz rs lerden biridir.Alan kişi veya şuanki sahibinden sonra düşünen kişiler kesinlikle kaçırmamalı.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kisa ve net yazayim bu araclari kullananlar ve alma potansiyeli olanlar zaten birbirini tanir. O sebeple herkes rahat olsun. 15 yasinda araba icin kaza boya olmasin km 30000 olsun ve fiyati 12000 tl olsun hayalindeki arkadaslar da kalksin yerlerine yatsinlar. Ustleri acik kalmis.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rs satanada alanada yardım etsin.çünkü diğer alacak ve satacaklar kadar araçları boklayan yoktur heralde.kaç tane kansız yuzunden 5 6 defa satıştan dönmüştük.

ha birde yalan yanlış şeyler söyleyip değişensiz vs diye satanların allah cezasını versin misli misli çıksın inşalahh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SRT59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Az önce bir telefon aldım.
    Eski sahibi olduğum 39 TE 584 plakalı RS hakkında 2-3 gün önce üye olmuş birinin araç hakkında yorum yaptığını söylediler.
    Arkadaşlar,
    Bundan 2,5 sene önce RS arayışındaydım ve bir çok RS baktım, ettim. Bir türlü kafama göre araç bulamıştım.
    Eski aracım 16 CNT43 plakalı iken o zamanki sahibi Cüneyt isimli arkadaş aracı ilana koydu.
    Hemen sorguladık hasar kaydı , servis , tarfik büro , RS kullanan ve takip edenlerden. Aracın sol ön çamurluğu ve kapı sacının değişik olduğunu tespit ettik.2006 yılında ilk sahibinde olmuş değişiklik, serviste değişmiş.
    Cüneyt ile perşembe konuştuk cumartesiye sözleştik ancak cuma günü aracı Burgaz'dan Seçkin yılmaz adına sattığını söyledi. Yanında da Uğur Büdün denilen arkadaş varmış.(UĞUR Büdün' e sonra geleceğim)
    Cüneyt ile işimiz olmayınca biz araç arayışına devam ettik. 2013 Ağustos ortası araç yeniden satışa çıktı. Bende sahibini aradım. konuştuk. Zaten bütün sorgulamasını yaptığım için içim rahattı aldığım arkadaşta sol kağı sacı ve bir çamurluk değişik dedi, baktık ettik fiyatta anlaştık.
    Aracı almadan 1gün önce aracı tekrardan sorguladım aracın hasar kaydı yoktur mesajını alınca aracı almaya gittim. Ben ticaret yapan bir insan değilim. Kimseye de yalan borcun yok. Bu aracı en az 2 sene binmek üzere aldım. Aldığım sahibi bana aracın böyle bir durumu olduğunu söylemedi. Bilseydim o zaman işler farklı olurdu. Araca 20.000TL ödeyerek 28.8.2013 te satın aldım.
    Aracı aldığımda aracın üzerinde tüp falan yoktu ancak 37SD plaklı ikende bu aracı takip ediyordum. O zaman tüp takıldığını duymuştum. Yanlış hatırlamıyorsam aracın tüp takılma tarihi ile benim elime geçme tarihi arasında 2-3 ay vardı. 2-3 ay tüp takılmış bir RS alınmaz diyorsanız o sizin kararınız.
    Aracı 126.000 de aldım 124.000 e kadar tüm bakımları tüm herşeyi serviste olmuş aracını tüm faturaları duruyor. Motor kırmamış şanzuman kırmamış ama 2 ay tüp takılmış bir RS ten bahsediyoruz. Aracın tüm bakımlarını a' dan Z'ye ye başında durarak yaptırdım net 10.000 TL harcadım.
    Aracım gidişi duruşu ön takımı motoru şanzumanı yürüyeni içi dışı gerçekten çok üst seviyededir.

Piyasada 2 arabadan 1 araba yapılmış RS lere , kaç kere şanzuman kırdığı motor kırdığı belli olmayan RS lere ne paralar istiyorlar ve bu araçların çoğuda satıldı,satılıyor.
    140,000'de motor hiç açılmamış, hiçbir yerinden ses gelmeyen, tekerlek bilyalarından baskı balatasından devirdaiminden trigerine buji kablolarından enjektörlerine kadar hepsini değiştirdim. Dünya kadar emek harcadım. Ama neymiş biri çıkıyor araç soldan işlemli araca tüp takılmış diyor. Neyse devam edelim.
    Arabamı çok keyifle kullandım. Bu kadar bakım yapınca aracım beni hiç üzmedi. Çoğu insan arabanın nasıl gittiğini ne kadar düzgün bakıldığını biliyorlardır.
    Ailesel sebeplerden aracı satma kararı aldım. İzmirden Can özgür ile takas konusunda anlaştık. Arabayı anlatırken de sol kapı sacının ve çamurluğun değişik olduğunu ufak tefek çiziklerinin olduğunu kaputunda taş vuruklarının olduğunu söyledim. İzmir'e gittiğinde hasar kaydı olmayan Rs imin hasar kaydı olduğunu öğrendim. Farkını konuştuk ve alışverişi gerçekleştirdim.

Şimdi gelelim Uğur Büdün'e
    Uğur'cum senin benimle bir sıkıntın varsa direk gel bana söyle koçum,
    Araç 2,5 senedir bendeydi neden yazmadın bunları, bizlerle neden paylaşmadın bizde öğrenmiş olurduk.
    Bu arada Halil abiden Aldığınız DK plakalı 182 yle motor kırdığını ,şanzuman kırdığını bizlerle neden paylaşmadın. Madem çok bilgi paylaşmaya açıksın. Arabayı satarken ne dediniz Laguna pistonlu RS için çok mu temizdi boncuk muydu araba.
    Seninle elbet denk geliriz yüz yüze konuşuruz bunları.
    Ben kimseyi sizin gibi kandırmadım yalan dolan konuşmadım işimde olmaz .Beni bur da az çok kişi bilir, bir kişi bile benim Hakkımda kötü bir şey diyemez ben sizin gibi çakal değilim.
    Bildiğimi söyledim bilmediğimi öğrendim. Açık ve net.

39 TE 584 plakalı RS motoru şanzumanı tüm yürüyeni ile piyasadaki çoğu aracı net bozar. Hatta Türkiye'de ilk 5 in içine girer.
    Aracın kapı sacı , ön çamurluğu değişik, arka çamurlukta işlem var diye sıkıntısız olan bu RS hakkında 2ay tüp takıldı diye böyle laf yapılıyorsa Piyasadaki sahibinden kombine biletli arabaları tavuk kümesi yapsınlar.

Bu konuya son yazımdır.
    Herkese hayırlı günler.
    Kesinlikle hiç yanlışın yok tek yanlış art niyet arama .. Aracı senin aldığını ben 2 gün sonra öğrendim aldıktan sonra anlatmamın bi manası yok. Araç için benide en az 7-8 kişi aradı. Burdan soranda oldu. Çoğu rs i bpzacağını ben kendim söyleyerek son noktayı koydum zaten.. Yanlız ben öyle pek saklamayı sevmem motor kırıkken sahibindene ilan açıp motor kırıktır. Yaptırma kararı verip vermediğim zamana kadar böyle 23 e satılıktır yazdım. Sonrada yaptırıp yazdım..yani öyle saklım gizlim olmadı dk rs te.. Banada da dk rsi sattıran lavuk yok içinde gazeteci ölmüş camdan fırlamış vsvs di. 😅 yalan doğru bilmem. Hatta galip yan yattı bariyere vurdu da dedilerdi zamanında.
    182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz Rs ilanla satilmaz el altindan satilir dedik, sahibindende ilan kalmamis herkes silmis

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bariyercide olduk iyimi hahahahahhaha
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

KaanKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temiz Rs ilanla satilmaz el altindan satilir dedik, sahibindende ilan kalmamis herkes silmis
    Ben niyet ettim ondadır.
    utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
    no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak bu iyiydi haci

anil37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay Arkadaş ya brezilya pembe dizisi gibi olmuş Son 2 sayfa ��
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio rs almanın mantığını hiç anlayamadm zaten ben bide böyle bi araç için tartşmalar çıkmış konuda clio rs in bence hiç bi özel yanı yok dışardan bakılnca ne spor bi araç olduğu anlaşılıyor nede normal cliodan bi farkı olduğu. Yani sokaktaki 10 kişiden 9 u normal clio gözüylw bakar bu araca. Benm için hiç bi albenisi olmadığı için yazmak istedim yanlış anlaşılmasn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tercih meselesi tabi benim 7. Arabam maddi değeri en düşük olan aracım 182 clio RS. M bundan önce yeni kasa girtlak dolu Jetta m vardı ama ben hiçbir aracımdan bu kadar keyif almadim
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dış görünusu ile soylediklerinizde katılmıyorum bence siz daha önce bi RS gormemissiniz 2005 modeli bir clio RS 182 de hiz sabitleme dijital klima esp yarı deri yarı nubuk koltuk 6li cd Changer bu özelliklere rahmen hala normal clio diyorsanız tabi sizin gorusunuzdur saygı duyarım
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio rs almanın mantığını hiç anlayamadm zaten ben bide böyle bi araç için tartşmalar çıkmış konuda clio rs in bence hiç bi özel yanı yok dışardan bakılnca ne spor bi araç olduğu anlaşılıyor nede normal cliodan bi farkı olduğu. Yani sokaktaki 10 kişiden 9 u normal clio gözüylw bakar bu araca. Benm için hiç bi albenisi olmadığı için yazmak istedim yanlış anlaşılmasn
    işte tam da o yüzden alınıyor olmasın? o fiyata bu aracın muadili yok.
    vti ve type-r arası araç almak isteyen rs alıyor.
    dışarıdan baktığınız zaman tam bir memur arabası zaten.
    benim 1.6 clio sportum varken "tek kapılı clio da mı varmış" diyen çok oluyordu.eminim bi rsle öyle konuşanları geçmek inanılmaz keyifli olurdu.

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki tercih meselesi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)