Bence birkac alternatif gorecek arac daha bulup oyle gidin derim , fiyat makul degil resimlerde hic hos gozukumuyor bence arac gidince anlayaksiniz diye dusunuyorum.
Printable View
İzmit/Körfez'den satılan araçsa bu araç tavanda boya yoktu, hatta alan eleman yetkili serviste ekspertiz yaptırdı değişeni falan çıkmamıştı, aracın eski plakası 34 EU .... bişeydi, klimasız olması lazım (ilan detayına bakmadım) Şuan ki ilan sahibine nerden aldığını sorarsanız ve Körfez derse %99 bahsettiğim araçtır. Burdayken katalizörüne kadar üzerindeydi aracın.. orjınal biniyordu sahibi.
yaşın küçük senin delikanlı o yüzden büyük laflar etmicem sana. Araç bende arkadaslar ( ***** sitede indigo 19.750 fiyatı olan) telefon numaram adresim v.s herşeyim orda buyrun gelin beklerim. Bu arkadaş gibi biyerinden laf uyduranlarıda beklerim cay icmeye gelenleride beklerim.
yardımcı olduysam ne mutlu :) dediğim&dediğin gibi kazası belası yoktu ama şunuda bil satan arkadasımdı ve 13,500-13,750 tl civarında bi paraya sattı 1,5-2 sene önce bunu göz önünde bulundurarak sağlam pazarlığını yap... klima aırbag yoktu dediğin gibi sarı kumaş desen döşeme olması lazım. eski halini koruduysalar iç döşemeleri falan çok temizdi. Kolay gelsin şimdiden :D
bukadar ayrıntılı düşünüyorlar 15 16 dan fazla para vermiyorlar.. renk farkı olmayıp ortadan dikişli olsa daha mı iyi olur. Bu devirde miken yaranır.kaç yaşında araba belki adam parça boya yaptı. miğde bulandırmıcaksa hakedilen parayı verceksiniz alacak arkadaşlara söylüyorum yanlış anlamayın. 3 parça boyalı arabayı almıyorlar enteresan enteresan paralara 106 sorguluyorlar heralde bu işi zevk için yapıyor bu arkadaşlar
Ben sadece soruya cevap verdim Eser Abi :) Şahsen benim için boya problem değil 2001 bir araba 10 yılını garajda geçirim 100.000 140.000 tabiki yapamaz. Sadece farkı söyledim ben. :o
Ben sadece durumu söyledim üstadım. Yoksa boya vs takıntılı olan kişiler içindir.:icon_tup:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 136202263
araç hakkında bilgisi olan varmı??? yakın bi arkadaşım düşünüyor..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 135916454
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 134495605
bu iki araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar yorumlar için şimdiden tşkler
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 136508987
bilgisi olan varmı acaba