ya zaten şu 106 larda 200.000 üzerinde olan yokki :) hepsi 100-170 arası mübarek.
Printable View
Connecting site... Bu arac hakkinda bilgisi olan var mi?
Üye olmayan bi arkadaşım biraz önce forumda dolanırken konuyu gördü.
2001 model siyah Gti'ı vardı. İlk plakası ZJ0238. Akıbeti şimdi nedir bilen çıkar mı? :D:D
Connecting site...
Connecting site...
özellikle üsttekını bılen eden warmı ardslar ?
41 RN 293 Kayitlarimiza gore ***0946 Sasino lu aracin 1 adet hasari mevcuttur. HSR1:19/02/2006, Carpma, 825TL
T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***RN293 Plakali aracin Muayene Tarihi-Km: 02/10/2012 133306KM, 19/03/2010 142408KM
Araba kafadan düzgün tek değişen arka bagaj kapağı. Bence sitedeki alınacak 2-3 arabadan birisi. Eski sahibi de siteye üyeydi galiba. Kilometreye takılı kalma...
aracı ben ankaradan getirdim eski sahibide siteye üyeydi, uzun bi zamandır arkadaşımda araç daha öncede satılığa cıkartmıstı aracı ama vazgeçmişti, nakit ihtiyacından mecbur satmak zorunda şuan... sorgulamada da çıktığı gibi tek hasar kaydı vardır.. bagajdan işlemli, izmitte 3 kaportacıya ayrı ayrı gösterdik kafada değişen yok aracın, servise soktuk aırbagleri açmamış, ayrıca İstanbuldan Ahmet ustayada kaportayı gösterdik oda diğer ustların dediğini teğit etti..
Velasıl kelam boya masrafı var aracın onuda fazlasıyla düşüyor arkadaşım zaten..
RN Satılmazsa ben yapışacagım zaten az kaldı :)
normalde paylaşmam yada bilgi vermem ama adam ahlaksızlık yaptığı için paylaşıyorum
Connecting site... eski aracım adama 170k de sattım geri geri gitmiş heralde km düşmüş alıcak olan yada ilgilenen varsa özelden msj atsın herşeyini anlatırım ben dürüstçe herşeyi söleyip sattım onunda aynısını yapmasını beklerdim
sağdan salam kazalı torpido bile kırık sag kapı paspasını kaldırınca kocaman bir kaynak göze çarpar sag direkte düzelme tam yapılmamış ben uğraştım baya baktım başa çıkamıcam yok parasına werdim harcadım şase v.b işçilikte cabası nasıl yürüyo derseniz it gibi derim ama bir işe yaramaz
VTS İsteyn Yok mu Temiz Verelim Başka Zamn Olsa Millet Deli Gibi VTS arar şimdi Tık yok :)
arkadaşlar ben sezgin saxo vts mk2 almak ıstıyorumm ama piyasada çok var alacağım araç benım ılk aracım olacak onun ıcın almısken leş değil sağlamını almak ıstıyorumm istanbul sarıyerde oturuyorumm bu konuda yardımcı olabılırmısınız vts mk2 almak ıstıyorummm
Connecting site...
yazan hiçbişey doğru değil, kibrit kutusu gibi ezildi araba 2 sene kaportacılar toplayamadı. Yakın bi arkadaşımın eski aracı kendisi kazayı yaptı 5 tane kaportacı gezdirdi araba bi türlü tutmadı. bu eski hali kazalı fotograflarıda var bulursam eklerim.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...06195653_n.jpg
güzel toplanmış araba :)
hatta bu araba ilandaki arabayla helal olsun :)
2.5 sene boyunca 5 tane kaportacı gezdi kimse adam edemedi yapan usta kör olmuş :D