Araba Cem Uzan gibi olmuş :D ahaha
Printable View
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
haftaya bu araçalara bakmaya gidecem arkadaşlar bilgi sahibi olanlar esirgemezse memnun olurum teşekkürler
Kırklarelin deki araç hakkında eski sahibi birseyler yazmıştı bro önceki sayfalarda
1 ) Siyah 39 plakalı araçla @driftboy ' da ilgileniyordu. Eski sahibi , abimin adını bilmiyorum kusuruma bakmasın nickini yazıyorum " PiscocuK "
Bu aracın bir önceki sayfada yorumu ;
" ben sattığımda değişeni yoktu.full orjinal bir araçtı ilk sahibi bayan bir arkadaştan almıştım aracı
3 sene önce düğün öncesi mecburiyetten sattım büyük bir araç gerekiyordu.
düğün ertesi sattığım arkadaşımı aradım 1500 TL fazla para istedi almadım
sonra 18 lere çıktı kısmet olmadı gittim adayı aldım
kırklareli tarafta biyerdeyken aradım sağ kapıya bira kasası düştü dedi sahibi..başka biri sağ ön tekerin biyere düştüğünü alttan hasar aldığını söylemişti
al yada alma diyemem..1 haftada bile aracın kaderi değişiyor ben satalı 3 sene oldu
benden sonra bir filtre takılmış araca bir ön lip..eksoz takılmışmı dikkat etmedim "
2 ) 34 BF olan araçta iç kapı döşemesi XS'nin Bundan 3,5 ay önce yine sorgulanmıştı o zamanlar galeridendi. Biraz kozmatik olarak toparlanmış gördüm fotoğraflardan. Başka bilgim yok.
3 ) 06 plakanında sorgulandığını hatırlıyorum musait oldugumda onuda araştırır bulabilirsem yazarım.
kırklarelindeki aracın suanki sahibide degisen olup olmadığını bilmiyor. yada çakallık yapıp söylemiyor ama günahını almayayım net konusmadığı için onu söylüyorum. Telefonda sorduğumda başkası aradı sol 2 dedi sen sağ 2 diyosun herkes 2 parça degisen var diyo ama benim arabamın değişeni yok galiba filan diyo. Tam emin değil arabasından.
06 fr 106yı ben hafta içi çoğu gün aydınlıkda park halinde görüyorum duruşu güzel hep temiz ama hareket ederken hiç görmedim bence ustaya gösterilecek bi araba ama o fiyat o arabaya çok gibi ben gecmısden ılanınıda hatırlıyorum 15lı rakamlardan
ben telefonda pazarlık yapmayı sevmem abi, 20 gün sonra mı ne askere gitcekmiş tam kaç gün sonra hatırlamıyorum şuan, gelip baktırırım bana güzellik yap fiyatta dedim pazarlığım var zaten dedi dedim 400 500 liraysa pazarlıgın gelmeye gerek yok diye gel üzmem dedi. Telefonda 17 versem gidince 15 liralık cıksa daha kötü olur araba basında pazarlık severim ben abi :)
Aracın suanki sahibi arkadasımız , bundan önceki sahibide bizim arkadaşımızdı.
Suanki sahibide iyi bakıyor , önceki sahibi hiç binmiyordu zaten.
Geçmişini sorarsanız değişen için bişey diyemem kaputun logo iptlinden değiştiği dogrudur orjinal kaputu durması lazım hatta.Komple boyası mevcut.
Daha önceden herkesin yaptıgı gibi body kit sistemi mevcuttu ondada.
VTs Mk1 Düşünen Var İse Bana Ulaşssın Aracn Kendimindir Değişensiz
mk2 vts satılık arkadaslar degısensız yururu saglam
Connecting site... gören duyan bilen...