Bende 106 GTI veya 205 GTI ariyorum. Arabalar cikiyor tabi de, nasip biraz da bu isler![]()
Bende 106 GTI veya 205 GTI ariyorum. Arabalar cikiyor tabi de, nasip biraz da bu isler![]()
Connecting site...
var mı bilgisi olan ???
Bu araba bizdeydi. ilk sahibinden almıştık fabrikatör bir adamdan bu araca turbo yapacaktı kiti felan hazırdı.takmadan bize sattı. kitinide almıştık. sadece kitte bulunan boğazı takılıydı üzerinde.(Aşağıdaki resimlerde mevcut) Km 60k civarıydı bizdeyken. içi sıfır gibiydi.kaportasında boyanan parçaları mevcuttu.sonra arkadaş fazla binmeden askere gideceği için sattı.
http://www.techturkey.com/forum/otom...rom-gebze.html
Aynen anlattiklarin gibi ne fazla ne eksik.araci ben almistim.ercan iyi arkadasim.bekirden almistim.sagolsunlar herseyi anlattilar.arac fabrikator levent ogelin arabasiydi.ben iki sene sorunsuz bindim.daha sonra goktaya sattim yaklasik 2 senedir arac bigada.bu arada Turklerde adettir mali boklamak.sagolasin objektif yorumlarin icin.
Connecting site...
Arac benimdir ilgili arkadaşların sorularını yanıtlarım.
Bilgi için teşekkür ederim arkadaşlar değerlendirme de arac çok sağolun ..
Connecting site...
Connecting site...
araçlar hakkında bilgisi olan Var mı ?
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
En Acilinden Bilgiye İhtiyacımız Var Varmı Bilgisi Olan Arkadaşımız
Connecting site...
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B][/COLOR][/B]
araba nedir bilmiyorum da sahibi beni telefondan dövdü resmen..aracı şurda baktırıcam diyorum mal ayağa gitmez diyor..şunu yapıcam yokk bunu yapıcam olmaz..dedim sen ne nazlı satıcısın..nazla niyazla işimiz olmaz bizim typer aldık diyo
değişik bir kafada yani..
facede de paylaşmıştım..106 sahipleri araçlarından daha giderli olmuş.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
ben tüm hasarlarına rağmen almaya niyetliydim aslında sıkı bir pazarlıkla ama kısmet değilmiş
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Connecting site... bir bilgisi olan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)