Arkadaslar izmirdeki 35 dc 143 hakkinda acilen detayli bilgiye ihtiyacim var.
Bilgisi olan varsa yardiminizi rica ederim
Printable View
Arkadaslar izmirdeki 35 dc 143 hakkinda acilen detayli bilgiye ihtiyacim var.
Bilgisi olan varsa yardiminizi rica ederim
tanıyan var mı
Connecting site...
Connecting site...
bu ne yaa 32bin lira yazmış bu tür insanlar neyin kafasını yaşıyor böyle
Connecting site...
bu ne yaa 32bin lira yazmış bu tür insanlar neyin kafasını yaşıyor böyle
Aracın sahibi foruma üye sanırım.
http://www.techturkey.com/forum/otom...zg-0474-a.html
ben bekliyorum yakında s2000 takası isteyecekler :D
walla kuruların arasında yaşlarda yanıyor.araca arac kadar para harcayan bnm gibilerde nasibini alıyor.tabi herkese saygı duymak lazım herkesin arabası kendine güzel ama herşeyinde değeri belli s2000 değilde evo sti fln sakat:)
Bu hafta "ROL" de bu fiyatlara satılıktı. İlanı kalkmış şimdi..
yüklü arabalara birşey diyemem ama stock araçların bu fiyatlarda olması garip yani dediğiniz gibi her aracın bir ederi vardır fazlası reklam içindir satılmak için değil bence :)
valla hocam nereye üye olursa olsun, açılan konular üye araçları değil zaten sahibinden.com a döndü adam araba alıyor, iki alkış bi maşallah bir hafta sonra ilanda bunun gibi kaç tane var para kazanmak bu kadar kolay bu ülkede bu kadar safix olduktan sonra bitmez bunlar
Sonra piyasa niye bu kadar uçuyor. Bu arabaların ederi 3 aşağı 5 yukarı belli.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
linkteki araçlar hakkında bilginiz var mı? Yada max. 20.000TL ye kadar bildiğiniz önerebileceğiniz bi araç var mı ?
hayırdır piyasa düşücek diyemi endişe yaptın, memlekette keriz çok :D her türlü saplanır 15 lik araba 25e :icon_tup: bende 3-5 ay öncesine kadar arıyordum istediğim gibi araç bulamadım hatta 20 lere kadar baktım dedim boşver göz göre göre kazık yemeye gerek yok, piyasada bebek diye tabir edilen araçlara baktım yalanın biri bin para ellenmedik yerleri kalmamış hala boncukmuş bebekmiş diye bi ton boş muhabbet