Bu ruhsatta yazar. Benim Palio da yazıyordu 8V 1.4 diye. :soru:
Printable View
106 da benim ruhsatta S16 yaziyor gti degil faturasi var ondada S16 yaziyor
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
206 xs lerde 2001 ve sonrası 110 bglik motor üst kapağı 307 kapağına benzeyenler yani 110 bg lik haberiniz olsun.
34 J plaka gece mavısı 106 hakkında bilgisi olan var mıdır bı arkadasa düşünüyoruz da ?
aracı benim yakın arkadaşım almıştı.. bizim semtte esenlerdeydi... değişeni yoktu...gideri de iyidi .daha sonra anadolu yakasına satıldı.. şimdi akıbiyeti nedir bilmiyorum ..
merhabalar arkadaslar aracı hafta ıcı ankaradan almaya gıdecegım tanıyan bılen warsa yardımcı olabılrmı
Connecting site...
Arac bendeydi kardesim sonra hakana sattim forumdan ikimizde cicek gibi baktik yemedik yedirdik :D benden sonra hakan dahil 3 yada 4 el degistirdi , yururu on numara o speclerde bence birlikte yuruyecek araba yok kullananlarda soyler bunu , yurutmek icin guzel arac daha fazla detay istersen yardimci olurum ,senin indigoya niyetlendigimde bunu almistim
şimdiki sahıbıde ole demekte ankamol de garajda duruyormus sabah ıs aksam ev ıcın kulanmıs bakımlarını yaptırmıs sen neden sattın usta baya guvenıo araca pazartesı eksperte sokturacaklar arabayı
Kardes yukarda senin sorduğun arabadan bahsetmiolar
anladım teşkler tanıyan yok sanrım
arkadaşlar bilen varmıdır bu aracı
Connecting site...