ben anlamadım bu araç nasıl düşünülüyor :S
bi kaç bin daha koyup üzerine bir '' GTI '' almak varken gticık neden düşünülür....
ben anlamadım bu araç nasıl düşünülüyor :S
bi kaç bin daha koyup üzerine bir '' GTI '' almak varken gticık neden düşünülür....
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
arkdaşım aracıyla takas yapıcakmış bana sordu ben de akıbiyetini öğrenmek için buraya yazdım .
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
06 tıv 99 plakalı siyah gti hakkında bilgisi olan var mı acaba ? acil olarak
Connecting site...
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı acil? Yarın sabah yola çıkıcaz...
Connecting site... arkadaslar arac hakkında bilgi istiyorum sadece aracı bılenler yazsın
MK2 VTS
bu aracı düşünüyoruz, bilen var mıdır ?
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
2012 de gittim ben kardeş almak için fakat söylenenler ile aracın hiç bi alakası yoktu
Km si o zamanda düşüktü 70 bin mi 80 bin öyle bişi olması lazım ön farlar karartmaydı değiştirmişler Komple boyalı sağ çamurluk değişik fakat boyayan kişide güzel boyayamaış tı hep akmıştı boyası kapı çıtaları ayrık dı hep jantları da boyamışlar onlarda akmıştı klima borusu kırıktı çalışmıyordu kliması ön davlumbazlar sürtüyor diye sökmüşlerdi davlumbazları yoktu direksiyonda kelermeler başlamıştı sağ veya sol kapıdaki ayna kırılmıştı akıllı vida atmışlardı gözüm ile gördüğüm bunlar. Fakat şimdiki halini bilmiyorum yakından alıcı gözle bakmak lazım tabi aracın 3 tane kaza kaydı vardı miktarı tam bilmiyorum ciddi düşünüyor isen gözünle gör derim 2012 den beride ilanda araç
Bilen eden var mı? yakın bir arkadaşım düşünüyor da telefonda motor-yürüyen sorunsuz denmiş.
Connecting site...
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Connecting site... bu araç hakkında bilgisi olan ?
Kadıköy'de duran Astor, uzun süredir satma taleplerini kibarca geri çeviren bir adama ait, araçta lpg vardı sanırım hala var, bildiğim kadarı ile 2007 Şubat'tan bu yana araç kendisinde, km si doğru en son baktığımdan bu yana 30 40k civarı yol yapmış, yolcu airbag biraz eğreti duruyor fakat araç devamlı güneş altında idi o dönem "muhtemelen güneş etkileri", genel olarak bakmaya değer ve fiyatta anlaşılırsa alınabilir bir araç, ben en son 4 sene evvel bakmıştım, aracın içine girme fırsatım olmadı, sahibi tesadüfen başında idi fakat biraz aksi konuşunca zorlamadım Alican.
Arkadaşlar aracımı farklı bir iş acil satmayı düşünüyorum bütün bilgileri aşagıda konusunda var. Bu hafta ilana koymayı düşünüyorum.
Fiyat : 24.000
Özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/otom...l-amcadan.html
arkadaşlar merhaba kartopu gtı nın kasası hakkında (kaza değişen boya )düzgün bilgiye sahip olan varmı km si sizce orjınalmi oynama olabılırmı yardımcı olursanız sevınırım şimdiden teşşekkür ederimConnecting site...
DosTLUk çınar ağacı gibidir
meyvesı olmasada gölgesi yeter ...
Connecting site...
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? bir kaç sayfa geriye gittim ama bulamadım. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. şimdiden teşekkürler.
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı ?
33CML88
BMW E36 3.20İ![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)