Sunrofsuz 106 candır![]()
4 senedir sanrofsuz kullanıyorum hiçbir eksiğini görmedim![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Düzgün bi quick bulamadık ilandakini gören bilen nedir alınır mı![]()
Connecting Site...
Quick dedigin kesinlikle gri olmalo arac boyalı sanırım kaplama olsa gene eyvallah girmeyin bence az daha kovalayın gercekten peugeotun sorunlusu illlAllah ettirir alırkem ve satarken sevinirsiniz
Arkadaşım ilan sahibiyle konustu sanırım ben boyalı sanıyodum kaplamaymış dedi , bütçe düşük olduğundan bende bekleme taraftarıyım onun için araştırıyoruz 1 tane vardı değişen yok ama adamlar değişmesin diye macun basmıştı vazgeçtik
Favorilerinde quick olan varsa max 15li rakama bitecek araç lazım 16 yazanlar genelde düşüyo ilan fiyatı 16lı olanlarda olur![]()
facebook sayfalarına baktınız mı çok fazla quick satan var fiyatları da 14-17 arası genelde ben gti kovaladığım için bakmıyorum detaylarına fakat mutlaka aradığınız özellikte vardır aklımda kalan 15 buçuğa vardı mesela bitane 1 parça değişenli sayfaları bi tarayın derim
Tabi ki de ben sadece tesadüfe şaşırdım. Belki de normalde kullanmıyordur böyle yılbaşı için gaza gelmiş olabilir. Ben GTI diye gittim arkaları görmedim ama diske çevirmiş zaten zifiri zindan cam filmliydi clio rs jantını gördüm nasıl oturttu diye sormak için konuşurum belki diye ama olmadı tabi![]()
Para cepte hazır.
İlanlar harici
2000-2001 Sunrofflu olmak kaydıyla satan varsa hemen görüşelim.
59 RC Lemans 😎
41RH106 hakkinda bilgisi olan var mi?
Connecting Site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59279383/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57931924/detay
İki haraç hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi ?
Connecting Site...
bilgisi olan var mı ?
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
sen az önce UU nun konusunda sorgulamadın mı? ordan alıntı yaptım sanırım yazdığını editledin
burayada yazıyorum
aklıma bir araç geliyor ama şimdi yanlış yönlendirmek istemem
izmirde benim baktığım araca çok benziyor
ön tarafı komple değişik
bagaj havuzu şişik
sol arkadan kazalı
ön camı tam oturmamış
yolcu kapısının üst köşesinden sunroofa kadar yırtık
sunroofun sağ arka kısmı tavandan göçük
motoru kalk gidelim
tabi ben kesin demiyorum ama %85 bu araç o araç
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)