User Tag List

Sayfa 268/366 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon
6945 sonuçtan 5.074 ile 5.092 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OBAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca dün Ankara'dan ilana düşen kiraz 20 FR 106 bagaj kapağı ve sol ön çamurluk değişik. Cobalttı kiraza çevirdiler bendeyken 2 parça boyası vardı ön panelde boya falan yoktu. Bizden sonra feleğine çemberinden geçti ama motor ve kaporta aksamı yapılırken paradan kısmadan çok düzgün yapıldı. Değişen parçalar farklı iki küçük kazada olmuştur bilginize.
    arabanın eveliyatını vs. bilmem ama duruşuyla piyasadaki çoğu arabayı bozar bakarken kendine Maşallah dedirtiyor. kaput altını görünce renk değişiminden dolayı şaşırmıştım

106 s16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Durmuyor
    Tesekkurler..

106 s16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dursa zaten piyasa orjinalciden geçilmezdi. 30 dan başlardı ilanlar
    +1..su anda bile suruyle,o zaman hic gecilmezdi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 lar ucusa baslamis

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typer sahiplerine gönderme

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afedersinz ama işin b.kunu cıkarmıslar, biran önce araç sahiplerinin hayal dünyalarından çıkmaları lazım.
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 18k ya satilmayan arabalara bak ahahahahahqh

Kendilerine gore makara yapiyorlardir

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 istering artık bizde
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesajlarını yerine ulaştırabildilerse sorun yok fakat ütopik olmuş tabiki. Bir de araç sahiplerinin "hadi şimdi alacak kişiler düşünsün" gibi yersiz yaptıkları mantıkta bana kalırsa saçma olmuş. 106 almak isteyenlerin bütçesi profili bellidir tüm satılık araçlarda 45ten başlasa hiçbiri satılmaz olur biter. Şuan gerçekten araç arayan insanlar biliyorumki kimsenin umrunda değil fakat bu yapılan alana da satana da zarar verir naçizane görüşüm

E21hamza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 bin lira kadar param vardı geçen ay 106 gti alacaktım fakat sırf fiyatlar aşırı yüksek olduğu için çok sevmeme rağmen almadım. Temiz bile olsa 106 ya 20 bin lira para vermek bana saçma geldi tamam başka arabaların da fiyatı yüksek fakat gti lar ayrı bir yüksek, hele şimdi daha da yükselmiş. Geçen ay alttaki araca 17 lira isteniyordu gidip baktım hoşuma gitmediği için almadım şimdi 19.500'e yükseltmişler fiyatı.

Connecting Site...

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istemek ayrı satmak ayrı. 3 kişi 40-50 bin yazınca aracın piyasası artmıyor

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21hamza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 bin lira kadar param vardı geçen ay 106 gti alacaktım fakat sırf fiyatlar aşırı yüksek olduğu için çok sevmeme rağmen almadım. Temiz bile olsa 106 ya 20 bin lira para vermek bana saçma geldi tamam başka arabaların da fiyatı yüksek fakat gti lar ayrı bir yüksek, hele şimdi daha da yükselmiş. Geçen ay alttaki araca 17 lira isteniyordu gidip baktım hoşuma gitmediği için almadım şimdi 19.500'e yükseltmişler fiyatı.

Connecting Site...
    Hamza alınabilecek 106lar belli ederleride belli fotoğraflardan tutta üzerinde ki direksiyona kadar bu aracın durumu belli bakarak hata etmişsin..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hamza alınabilecek 106lar belli ederleride belli fotoğraflardan tutta üzerinde ki direksiyona kadar bu aracın durumu belli bakarak hata etmişsin..
    Dediğin doğru abi, önceki ilanda fotoğrafları azdı ve kalitesiz çekilmişti, içinin falan fotoğrafı yoktu bi umut deyip bakmaya gittim fakat 20 saniye içinde aracın ne olduğunu gördüm ve olay yerinden uzaklaştım

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba yamuk zaten
    gti piyasasını honda piyasası ile karıştırmamakta fayda var. 106 için konuşuyorum zaten alınabilecek arabaların sayısı belli. Onlarda hep belirli kişilerin arasında duruyor. Bizim tayfa fiyatları bilerek 40 lira bandına çıkardığında 15 liralık araba hala 15di. Çünkü o aracın sahibi de biliyor ne olduğunu. Piyasayı kimse şişirmedi, zaten şişik.

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Connecting Site...
    Herkesin şahsi fikri ama evet şu ilanda gibi araclara 20 vermek sacma sen böyle bi 106 işin 20 düşünme zaten cok güzel araclarda piyasada ama fiyatlar doğal olarak yüksek verende cok var sen sacma desende mesela benxe vti e 40 vermek de sacma ama adamlar veriyo arz talep meselesi
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba yamuk zaten
    gti piyasasını honda piyasası ile karıştırmamakta fayda var. 106 için konuşuyorum zaten alınabilecek arabaların sayısı belli. Onlarda hep belirli kişilerin arasında duruyor. Bizim tayfa fiyatları bilerek 40 lira bandına çıkardığında 15 liralık araba hala 15di. Çünkü o aracın sahibi de biliyor ne olduğunu. Piyasayı kimse şişirmedi, zaten şişik.
    Ama bu durumda bir sıkıntı yok mu bu işte? Bu durumda zaten fiyatları yükseltmiş kişilerin elinde demek bu piyasa ve diğerleri zaten temiz değil. O zaman arabası temiz olan bu bir avuç insan da piyasayı dilediği bantta gezdirebilir anlamına geliyor bu. Yani temiz olan araçların bundan sonraki min. 45 bin lira dese o kişiler ne olacak o zaman gerçekten temiz araba almak isteyen mecbur vermek zorunda mı olacak ederi bu olmasa bile? Etik açıdan bir sıkıntı doğar burda tahminimce yada eskilerin tabiriyle bit pazarına nur yağar insanlar mecbur 15lik 10luk arabalara boncuk diye biner

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin şahsi fikri ama evet şu ilanda gibi araclara 20 vermek sacma sen böyle bi 106 işin 20 düşünme zaten cok güzel araclarda piyasada ama fiyatlar doğal olarak yüksek verende cok var sen sacma desende mesela benxe vti e 40 vermek de sacma ama adamlar veriyo arz talep meselesi
    Dediğiniz gibi sadece 106 lara özgü değil yüksek fiyatlar hondalar da öyle golfler de öyle daha bir çok örnek verilebilir. Benim sitemim 14-15 lira etmeyecek arabalara boncuk, gazlanmamış, kazasız diyip 19-20 lira isteyenlere, haliyle elinde orijinal düzgün araba olan hangi insan dökük arabalarla aynı fiyata arabasını satar? Yani piyasayı yükseltenler düzgün araçlardan ziyade bozuk dökük araçlara yüksek fiyat yazanlar.

Mesela piyasaya ile kıyaslarsak bu arabanın fiyatı bence ucuz bile bunun gibi çok örnek var.(Araçla ilgili hiçbir ilgim ve bilgim yok sadece bakarak yorumladım)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23972189/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğiniz gibi sadece 106 lara özgü değil yüksek fiyatlar hondalar da öyle golfler de öyle daha bir çok örnek verilebilir. Benim sitemim 14-15 lira etmeyecek arabalara boncuk, gazlanmamış, kazasız diyip 19-20 lira isteyenlere, haliyle elinde orijinal düzgün araba olan hangi insan dökük arabalarla aynı fiyata arabasını satar? Yani piyasayı yükseltenler düzgün araçlardan ziyade bozuk dökük araçlara yüksek fiyat yazanlar.

Mesela piyasaya ile kıyaslarsak bu arabanın fiyatı bence ucuz bile bunun gibi çok örnek var.(Araçla ilgili hiçbir ilgim ve bilgim yok sadece bakarak yorumladım)

Connecting Site...
    Bu tamamen arz-talep dengesi aslında. Siz aracınıza 50 binde isteseniz 20 binde isteseniz gelen talebe göre yön almak zorundasınız eğer gerçekten aracınızı satmak istiyorsanız. Ne istediğiniz değil ne verdiklerinin önemi var aslında. Aracına 15 lira isteyip aylarca satamayan da var, 25 isteyip 1 hafta içinde satanda. Burada kilit nokta alıcı çünkü astronomik bir rakamdan da başlasanız pazarlığa, aracın gerçek değeri neyse geleceğiniz sonuç odur yoksa elinizde kalır satamazsınız

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typer ve vti ilanlarına gönderme olmuş anlaşılan
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)