Onlardan photoshop dersi almamiz lazim ben trabzondaki cobalti canli gordum oyle bi durumu yok :) Sende BP yi ozlemisin belli oldu :)
Printable View
jeffy bilir ama, bana rengi tutturamamışlar gibi geldi, bi alengir var renk tonunda.
Citro
Citro
bu aracı tanıyan bilen geçmişi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum..almayı düşünüyorum ciddi bir şekilde..ayrıca siz bu aracı kaça almayı isterdiniz..fiyatı nasıl emsallerine göre
plaka tanıdık geldi ama bilmiyorum düşünüyorsan bi sorup öğrenebilirim..
Bu arada bütçen nedir ne kadardır bilemem ama ilanlarda HVG var eğer eski sahibinden sonra kaza yapmadıysa güzel bir pazarlıkla alınabilir.. Birde ilana düşmedi ama UCH var düzgün ve 11.5 , 52 setup kırmızı değişensiz..
pm yolladım.
Jeffy usta bu nasil alinip toplanilabilirmi..yoksa degmezmi?Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden sat
arkadaşlar bende bununla ilgileniyorum fiyatı iyi ama ciddi düşünüyorum pek fazla bi beklentim yok ben alıp toplıcam.Bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68867579/detay
merhabalar , yarın bu araca bakmaya geleceğiz istanbula beyendiğimiz taktirde alacağız
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.900 TL Sahibinden sat
Hakkında bilgisi olan var mı ?
Ayrıca bağcılar-bayrampaşa mevkiilerinde 106 gösterebileceğimiz usta arıyoruz , kaporta boyadan ziyade motor mekanik için , yardımcı olursanız çok sevinirim
Eylül oto- crm performans fark etmez ikisi de işinin ehli insanlardır.
ikisi de bayrampaşa civarlarında.
edit: araba hakkında bi bilgim yok da geçen arkadaşım beyaz bi 106 aldı, 18 e ilanı vardı 14 e aracı satın aldı. Aklınızda olsun.
Teşekkürler , crm ye gideceğiz sanırım ,
17.500 diye konuştuk , panellerin fotoğraflarını aldık oynama boya yok kazasız diyor sahibi bakalım motoruda sıkıntısız çıkarsa alacağız inşallah
Kısa süreliğine masrafsız GTI
İlan No: 270403167
Connecting Site...
Arac hakkında bilgisi olan??
varmı 5-10 liraya motoru bitik gti
yaz gelirken sadece motoruna girebileceğim sunroof klima airbagsiz çalışır yürür durumda olan her araca talibim
Connecting Site... fikri olan varmidir?
Beyler 07 elm 33 İndigo mavi 106 gti bilgisi olan varmı?