He bu arada bu sarı hakkında bilgim yok genel konuştum. Tavan değişmiş bile olsa şaşırmam çünkü piyasada tavanı başka renk arabadan olma 106ları parça degisenli diye satiyorlar![]()
He bu arada bu sarı hakkında bilgim yok genel konuştum. Tavan değişmiş bile olsa şaşırmam çünkü piyasada tavanı başka renk arabadan olma 106ları parça degisenli diye satiyorlar![]()
927759307 ilandaki arac hakkinda bilgisi olan varmi???
Eskişehir ben vermiştim aracı burdan gittiginde değişen tramel yoktu şuan bile bagaj kapağı değişmiş bile olsa havuz vs temizse alınir benim verdiğimde Piston vardı arabada motor içi boyasizdi fotolar güncel ise motor içi hala aynı bir kaç ufak deyat ile güzel kıvama gelir yine
gariban 106 gti....
ilan dışı sınıf araba arıyorum araba alma arifesindeyim ilan dışı düşünen varsa iletişime geçebilir, seçenek yaratmış olur banada hoşuma giderse onunda benimde işim çözülür arkadaşlar.
TU5
106 lar el degistirdikce degisen sayisi azaliyor hatasiz oluyor... Degisenler sok tak oluyor... Ne olacak bu 106 piyasasinin sonu
Son dönemde gördüğüm tavanından tabanına kadar söktüğümüz 106 lardan sonra ben bu işten vazgeçtim artık.Ne ilanlara bakıyorum nede 106 görmek istiyorum.
Bukadar ırzına geçilmez arabaların.İnsan malına bukadar düşman olmaz.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Az cok arabalarin gecmisini biliyorum... Bosunami aylardir araba alamiyorum.. bilmesrk nasil kitleyecekler belli degil...
Bu sök-tak olayına ayrı bir takıntım var. Bende 106 alacağım zaman neredeyse 8-10 il gezdim, hepsinde aracım değişensiz fakat 2 parçayı 3 parçayı keyfi söküp geri taktık muhabbeti oldu. Bizzat yakından gördüğüm, 4 parça değişenli arabaları ilanda değişensiz diye gördüğümde oldu. ALLAH alanada satana da akıl fikir versin.
var mı dosta gidecek sınıf bir 106gti? sunroof şart
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)