EY 237 çok ıyı bilirim bu aracı,ne zulümler gördüüğünü o yüzden kımse anlatmasın izmirdekı arabanın ne olduğunu
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
walla çok şaşırdım şuan
Araba "ohhh be apaçilikten kurtuldum" demiştir kendi kendine...![]()
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Abi dese ne olur ki ya ilanla ibonun attigi fotograflar arasibda kiyaslama yapiyorsun ister istemez resmen soguyorsun 106 dan zaten kılı kırk yararak arastiriyoruz bir de boyle gorunce insanin umudu azaliyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8826204/detay/
başka araç bulduğumdan dolayı teche indirim olucak yabancıya gitmesin günceli (ilanı yeni düzenledim bi kaç saate güncel olur )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7616425/detay/
106 ARIYANLARA ACİL SATILIK..
Sinan yanlış anlamada sen zulümler görmüş arabayıda tavsiye ettin burda zamanında şimdi burda plaka falan vermiyim ..
Birde bu resimleri yayınlanan araba olduğunu ben bilmiyordum şimdi öğrendim, öyle olsa bile 1.5 sene önce falan yine burda satılık ilanı vardı herke ovvvv süper alınacak araba diyordu + olarak aylarca yücelden satılıktı neden kimse birşey yazmadı.
Yanlış anlaşılmasın arabayı pazarlamaya çalışmıyorum (onu burda yapanlar çok iyi yapıo ben beceremem zaten ) doğru gördüklerimi yazdım sadece.
ya bu 106 piyasasını burda belirlemeye calışan adam kaldı mı hala? surekli konusan 2-3 adam istedigi arabayı sattırıyo istedigi arabayı çöp yapıyo,illa arabanın guzel olması için burda surekli yazan adamlarla yakın arkadas mı olması lazımben bu kiraz için konusmuyorum detayını bilmem genel anlamda burda adamına göre arabanın iyi yada kotu oldugunu surekli goruyoruz
+ olarak bi arkadasta bas bas bagırmıs plaka sorgulama yapın,hasar kaydı vs
kardesim sen kendi arabanı sorgulattında mı aldın?
Yaa Anladamadıgım ey 237 kazasız bi arabaydı sadece logo iptali gordu koltuk takıldı oda bizden onceki sahibi yapmıs araba kasası mermi gibi ve hala ole cok guzel araba ALLAH'ınızı severseniz logo iptali gormiyen kactane 106 var aynı sekilde yerini acıp logoyu koyabiliyorsunuz arabayı cop yerine koymaya gerek yok bence yanlıs hemde cok yanlıs
Sağı solu her yeri darbeli boyalı olsaydı ama logo iptali olmasaydı temiz olcaktıgunumuzun modası da bu dimi
![]()
2004-2010 arası logo iptalleri fiber tampon spoylerler arac altı neonlar need for speed'den fırlayan arabalar dolasıyordu herseyin bir modası oldugu donemler vardı 106 2012'de cıkmadıki 1997-2001 arası uretilmiş bir araba ister istemez o kervana katıldı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)