güle güle kullan emin ol çok iyi bi seçim yaptın... asıl şimdi tadını çıkartarak binersin ..
güle güle kullan emin ol çok iyi bi seçim yaptın... asıl şimdi tadını çıkartarak binersin ..
Connecting site...
Aracla ilgili detaylı bilgisi olan varmı arkadaşıma düşünüyoruz değişen yok demiş ama ben değişen var diye duymuştum bilen varsa iyi olur detaylı
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
[QUOTE=G.Ü.R.A.Y;7121195]merhaba arkadaşlar bu araç hakkında acil bilgiye yada yoruma ihtiyacım var. Teşekkürler
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 142165233
varmı bilgisi olan ?
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
daha önce ilanı vardı tekrardan çıktı varmı bilgisi olan
Connecting site...
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B][/COLOR][/B]
Arkadaşlar bir ara bir arkadaşımız Peugeot ve 106 arka bagaj stickerlerının nerelere yapıştırılacağı ile ilgili bilgi atmıştı resimli anlatım ... bulamıyorum bilgisi olan varsa makbule geçer ...
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Cok tesekkur ederim aradigim tam bu konuydu
Saol kardesim tesekkur ederim , ilani gorunce hemen arayip yola ciktim ve isi bitirdik cok sukur . Heyecani gercekten baska Cooper S i ilana koydum bugunhaftasonu kozmetik dokunuslara basliyorum insallah
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Connecting site...
konya'dan baya araba görüyorum 106 lar 206 lar falan aynı kişiler uğraşıyo heralde
araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Connecting site... durumunu bilen? gören ? üstümüze yıkılır kalırmı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)